💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 8 (16.10 - 23.10)

• 125 063
  • 3 614
  •   1
Отговори
# 2 880
  • Стара Загора
Искам да ви напомня, че не само ние, ами и другите участници гледат битката за първи път.
  Как ли се чувстват Вики и сие ?
  Аз лично се забавлявам с Цецо и никак не ми е жал.

# 2 881
Ами и на мен да ми се казва, че “ няма да ми се размине” (Виктория), и аз ще искам да ми се разпадне племето. И да си отида в друго с други хора. Не бих понесла такива атаки. Като не ти е комфортно в племето и не ти харесват хората, няма как да искаш да се запази.

# 2 882
  • София
Ох, Цвъцко е много доволен от себе си и от представянето си. Rolling Eyes Отдъхнах си, бях се притеснила, че може да е излишно самокритичен. Joy
Радвам се, че Георги и Генчо се спасиха. На Елица ще й стане лошо като ги види да се връщат.

# 2 883
АХаха .. в понеделник само Жълтите искат да останат като племе в играта. И при червените, и при сините има хора, които само присъстват на терена.

# 2 884
  • София
В понеделник ще има циркове
Мани и Фейгин нямат място сред насилници. Алекса и Вики упражняват психически тормоз над едни крехки момичета.
Грозна работа, която гледаме в поредно българско риалити!

# 2 885
На доминото няма смисъл изобщо да тичаш да хващаш топчето - излишна загуба на време и енергия. Вместо това по-скоро винаги в началото да има буферна плочка, която не бута останалите и спира топчето. Връщаш се, изправяш плочката и хвърляш пак топчето.

# 2 886
Сбогом Цецо!
Виктория може и да си отдъхне , няма кого да пази.

Мисля и че ще намали децибелите, имаше го като личен провал ,че нейния човек не е читав :Smirk и от това съвсем яхваше метлата

# 2 887
В понеделник пригответе кърпичките - голям рев ще е. А, да, и парцали пред телевизора за всеки случай - да не прелее оттам Simple Smile

# 2 888
Понеделник ни очаква епична битка - част от супергероите и част от непобедимите ще се борят със зъби и нокти племената им да се разпаднат.

# 2 889
  • София
В понеделник състезание по саботаж между червени и сини

# 2 890
Май в понеделник само жълтите ще се бият на макс всички. Любимо племе са ми от началото, та не мога да не се радвам, дано само нещо да не се обърка.

# 2 891
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Чао, чао Цецо, хич не те биваше в играта душата, но едно ти признавам. В бруленето на джанки си номер 1.
Гената и Жорко се забавляваха, добре че бяха те този епизод да ни разсмиват.
Не разбирам защо различното мнение се приема толкова трагично от някои потребители. Спокойно хора, това е само игра. Сега очакваме и новите лайфове в инста, за да разберем подробностите.

# 2 892
На Вики кой и е виновен, че любимият Цецо отпадна със собствени сили? Защо се настройва и отмъщава на останалата част от племето!

# 2 893
Жалко, че вечерта булитата сигурно пак са вдигнали скандал на момичетата...
В понеделник ще гледаме интересна надигравка кое племе ще саботира по-добре.

# 2 894
Мда, не схващам логиката да искаш твоето племе да се разпада, вместо да се влеят хора от друго племе, да заровите томахавките, тъй като ябълките на раздора ги няма вече Grinning, и да пускате новите по пързалката.

Общи условия

Активация на акаунт