💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 8 (16.10 - 23.10)

• 128 282
  • 3 614
  •   1
Отговори
# 375
  • Другата България
Гого така и не го чух да изрази собствено мнение този сезон.
Самото му участие в коалиция с Виктория, Цецо и най-вече агресивния Алекса е достатъчно показателен.
Така е.
Грам лидерски качества няма Гого, последовател е, не е водач.
А, да си дойдем на думата.
Докато Алекса е пълна негова противоположност.
На мен тези неща ми говорят, по-скоро - “говорят“.
За подреждането на Тупаревския пъзел, не за Алекса и Гого персонално.

# 376
Гого до сега не съм видяла да е заявил ясна позиция, Или поне не са ни показали. Пълна мистерия е кого подкрепя, кой му е симпатичен, какво въобще мисли. Дори не мога за преценя дали и умен или може да се окаже доста глуповат.

# 377
  • У Диспансера ...♥♥♥
Тоя Цецо ме вади от чорапите направо, то толкова нереална самооценка да имаш пък бива ли 🤦🏻♀
Виктория е същата, има се за кралица на амазонките 😄
Ами Гого като вижда че гласуват за сърбина какво да прави, да се бута там ли ?
За сърбина няма да говоря, че даже не заслужава си хабя батерията на телефона за него.

# 378
Нее много ме е яд за Гого честно.Такъв потенциал,душа човек ,а не може да си отстои мнението ама грам.Лидерски качества нула.

# 379
Не е виновен обаче Алекса в случая, той пробва, те поддават. Виновни са тези, които не му дават отпор.

# 380
Жълтите подлизурковци веднага почнаха да смятат колко човека са другите племена и да се присмиват.Нека загубят,заслужават го,и реката е лукс за такива мръсни хора.Всички са кой от кой по-жалки...Един Лефтеров е по-свестен,другите петима са 🤮!

# 381
Сините тотално капитулираха пред Алекса, барабар с Гого

Не слагай всички под един знаменател. 😉
Злата коалиция (любимата ми) не гласува за Алекса. Нито един от тях и съм горд с тях, че не се поддават на шантажа на един сръбски хитрец на дребно и верните му слуги в племето.
То вече няма и смисъл да гласуват за него.Резултата е един и същ.Могат само да се молят на всяка елиминация да отпада играч от " силните" или да дойде в племето им някой ,които ще е на тяхна страна.🙃

# 382
Играта днес е може би най-тежката физическа игра през този сезон.

# 383
Това, според мен, е преиграване на битката. Слънчево време, а са с якенца. Не ми е августовско време.

# 384
Това, според мен, е преиграване на битката. Слънчево време, а са с якенца. Не ми е августовско време.
Това не е през август все още.

# 385
  • Другата България
Брутална битка, поредната.

Илиян: „Никакво съмнение няма, че тежките колони ще ги влачат.....други“.
А ти? Нал беше силен, момко?

# 386
  • София
Моля, някой да накара Виктория да млъкне!

# 387
  • София
Според мен на Гого му е такава стратегията да не се набива неприятно на очи и тихо и кротко, раздавайки се на арената и да е неутрален в коалиции и прочие, да стигне до финал. И понеже е спокоен като темперамент може да си го позволи да не показва, ако някой е успял да го издразни.

# 388
  • софия
Съвсем не съм разочарована от Гого. С бърз ум е и мисля, че до момента той се държи най адекватно от всички в племето.

# 389
Виктория все едно е глътнала вувузела, е*аси крещенето.

Общи условия

Активация на акаунт