💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 8 (16.10 - 23.10)

• 125 686
  • 3 614
  •   1
Отговори
# 360
Гого така и не го чух да изрази собствено мнение този сезон.
Самото му участие в коалиция с Виктория, Цецо и най-вече агресивния Алекса е достатъчно показателен.
Ето това и мен ме втрещи … най-добрият играч блабла и няма грам мислене и реална оценка на нещата … верно социалната му игра никаква я няма!!

# 361
  • Другата България
Самото му участие в коалиция с Виктория, Цецо и най-вече агресивния Алекса е достатъчно показателен.
Това го писах още в началото на сезона.
Може би единствения показател, който ме кара да не харесвам Гого. Фаворит ми е заради страхотното си представяне в битките и перфектната физическа подготовка, но ако ги нямаше тях, Гого просто щеше да е поредния безличен участник от многото такива, участващи в ТВ сериал. Същата ми беше Сашка, но тя се отрака, има позиция, заявява я, изразява я. Докато Гого като че ли не смее да поеме отговорност, колективна, предимно индивидуализъм, коалиция обаче от друга страна със “силните“. Не знам това предимство ли е или недостатък, не мисля, че е и стратегия. Вероятно просто си е такъв. Но на мен не ми допада.

# 362
Жоро как си хапва, докато другите се карат. Grinning Душичка:)

Не бих могъл да ям в такава отровна обстановка. Как не му присяда докато ги слуша не знам...

# 363
Сините тотално капитулираха пред Алекса, барабар с Гого

Не слагай всички под един знаменател. 😉
Злата коалиция (любимата ми) не гласува за Алекса. Нито един от тях и съм горд с тях, че не се поддават на шантажа на един сръбски хитрец на дребно и верните му слуги в племето.
А кой му пусна капитанството миналата седмица?
Всички капитулираха.

# 364
Сините тотално капитулираха пред Алекса, барабар с Гого

Не слагай всички под един знаменател. 😉
Злата коалиция (любимата ми) не гласува за Алекса. Нито един от тях и съм горд с тях, че не се поддават на шантажа на един сръбски хитрец на дребно и верните му слуги в племето.
Те вече веднъж го направиха и то в много важен момент за групата им, все тая дали втори път ще стане, те предадоха капитанството на конкурентния алианс

EdelV, ааа, аз си помислих да не съм разбрала правилно, затова питам Grinning

# 365
Така е.
Грам лидерски качества няма Гого, последовател е, не е водач.

# 366
  • София
Цецо е прост като гъдулка. И е толкова смотан и некадърен, че дори като даваше пример на Мани и Фейгин, че не са силни, не успя да каже с какво е помогнал той, а каза, че Алекса и Гого са изнесли играта. Joy

# 367

Колкото  е  бърз и гъвкав толкова не може да приказва.

# 368
Гого хем е най- невероятният играч, хем си мисля следното: ако има винаги тактика, бърза преценка, стратегия за игрите, няма ли такава и в племенните взаимотношения? Брилянтността му като играч е, че където не побеждава със сила, побеждава с тактика, но чисто. Не ми се нрави факта, че оставя човек с Наполеонов комплекс и видимо доста по- слаби качества от него, да го води за носа- него и племето му. Ако в началото мислех, че просто е солидарен с колицията Вики и Цецо, защото държи на думата си, това толериране на Алекса мен почва да ме дразни. Просто не виждам една причина да го прави, напротив- не се знае дали в по- късен етап именно Алекса няма да го предаде, виждали сме го от него.

# 369
А аз наивно мисля, че Гого сдаде капитанството на Алекса, за да няма излишни конфликти и напрежение. Въпреки, че от друга страна него всички го харесват и би бил най-приемлив избор и за двете коалиции

# 370
Не мога да си обясня защо Гого се държи така. Липса на самочувствие ли е, скромен ли е , пацифист ли е.
Жалко, че не може сам да се прецени колко уникален играч е във физическо отношение в тази игра. Само един удар по масата му трябва....

# 371
Силно желая на капитан Алекса, тази седмица да са на реката, ама за съжаление не вярвам че може да стане.

# 372
Абе, Жени какво толкова е играта, че е с лепенки и на двата крака. С ръце на кръста къде се нарани.

# 373
Мани как гледа като малко детенце към Цецо, който я поучава

# 374
  • софия
Все по интересно става при смърфовете. Непредвидими са ми, това ми харесва. Вики все повече ми се издига в класацията. Ще чакам с нетърпение да разбера какво са замислили. Алекса беше прав за отношението към Кас от троицата.  Кас знае кои са му враговете, но знае ли кои са приятелите му. Факт е, че Вики и сие направиха всичко възможно да запазят Цецо. Троицата изобщо не се замисли.
А Цецо някой да го мютне,  че много се излага това момче в момента в който си отвори устата.

Общи условия

Активация на акаунт