💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 8 (16.10 - 23.10)

• 125 692
  • 3 614
  •   1
Отговори
# 345
Цецо е малумен честно .Виктория и тя не пада по ниско !!!

Както и Алекса. Отвратителни са.

# 346
Е, само за Мира познах.
Сините тотално капитулираха пред Алекса, барабар с Гого

# 347
Гого ме разочарова тук с избора на Алекса.  Ето компонент, в който Филип е по- добър, а именно психологическата игра и преценка. ИКазвам го, защото за мен докато хвърляме Гого в облаците, често Филип е подценяван.

# 348
За Цецо Алекса е най-добрия, щом каза че Вики гине за него Joy
То не бе ли обратното - Алекса го каза за Цецо?

Честито на Мира, спокойна и умна е, дано успеят да издухат жълтите.

# 349
Хареса ми как накрая Виктория каза - може да се караме, ама да се караме на резиденцията. Мани се засмя. Умението да разтовариш напрежението е важно. Мира дрън, дрън, високопарни слова, ама без покритие.

# 350
Смешен…. И с каква цел пита в началото кой иска да е капитан?! Двама изявиха желание, И?!?!?! Ама нали сме много ербап

Е само Алекса ли ще е пак капитан Head Band
Едва го навиха... Смешни са! Няма да пусне той мястото. Груба грешка направи другата коалиция, че им отстъпи мястото след заплахите на сърбина.

# 351
  • София
Познах за новите капитани: Жени и Мира.
Но не познах за сините. Бях гласувал за Гого, тюх.

# 352
Мира тази капитанска реч сто процента си я е подготвила от в къщи.

# 353
  • София
Гого така и не го чух да изрази собствено мнение този сезон.
Самото му участие в коалиция с Виктория, Цецо и най-вече агресивния Алекса е достатъчно показателен.

# 354
Еха, някой очакваше ли такова гласуване при Сините. Много съм изненадана и на Гого не можах да му хвана спатиите, толкова искаше да бъде капитан и сега му се отдаде възможност, съмнявам се да се е изплашил, а се отдръпна и остави друг да бъде водещ. Тук вече може да му сложа черна точка, защото малко ме разочарова.

# 355
Те Мани и Илиян много добре знаеха., че ще е някой от четворката и да се предложат нямат шанс другите да пуснат капитанството, да не са луди да го направят.

# 356
Жени ми е ,като Стейси от миналия сезон. Един път се пусна на част различна от пъзел и се пребива 💀

# 357
Познах, че Алекса отново ще е капитан. Нали няма по-достоен и способен от него... не знам защо Гого му се води по акъла..

# 358
За Цецо Алекса е най-добрия, щом каза че Вики гине за него Joy
То не бе ли обратното - Алекса го каза за Цецо?

Честито на Мира, спокойна и умна е, дано успеят да издухат жълтите.
А, не съм си подредила добре изречението. Имах предвид, че след думите на Алекса как Вики гине за Цецо, Цецо ще му е верен до гроб

# 359
  • София
Сините тотално капитулираха пред Алекса, барабар с Гого

Не слагай всички под един знаменател. 😉
Злата коалиция (любимата ми) не гласува за Алекса. Нито един от тях и съм горд с тях, че не се поддават на шантажа на един сръбски хитрец на дребно и верните му слуги в племето.

Общи условия

Активация на акаунт