💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 8 (16.10 - 23.10)

• 125 357
  • 3 614
  •   1
Отговори
# 315
"Защо не гласувахте за Касим, след като съм казал?" или нещо подобно.. Този за кой се помисли?

# 316
Сръбските интриги не се получиха, Мани го закова. Доста по- умна е от него.
П.с, признавам за достойно на Илиян, че каза истината в очите на Цветан. Истината е , че и другите го мислят, и неговите близки, но не му го казват. И с това ниски хора, той е дискриминиращият.

# 317
За Цецо Алекса е най-добрия, щом каза че Вики гине за него Joy

# 318
  • Където морето целува небето...
Цецо, скрий се! Излагаш се! Как може такава липса на реална самооценка да има голям мъж, не знам?!? Ми слабо звено си, и да - държат те за глас и за бушон.

# 319
Не знам защо Цецо беснее и се прави на интересен. В нищо не го бива.

# 320
Ако сега са на съвет Сините Мани и Цветан са на пангара.
И Мани ще му намаже ските на "комплексния".

# 321
Илиян е голямо злобарче, на физиономията му е изписано. А в същото време се е хванал за фустата на Мани и чака тя да води "битките".

# 322
Излишни разправии. То е ясно, ако се карат и паднат, Цецо ще е на арената с някой от тройката. Вместо да се стегнат и да оцелеят тази седмица, врън, врън.
Евгения е на седмото небе, Филип я възхвали.

# 323
  • Другата България
Ох, Цецко, Цецко.....

Пореден нагласен избор при жълтите, и даване два гласа на Жени, която ако спечели капитанската битка, ще вземе и сабите. Значи Фифо в петък да се готви, дано слеят племената през тази седмица.
Мирела само дето една ода на радостта не ѝ изпя, а Мишето горкото.....
И пак Филип....то вече е тъжно, много тъжно....

# 324
Еха, като порасна искам да имам самочувствието на Цецо Laughing Толкова е убедителен, че започвам да се съмнявам, че всички неща, за които хвалим Гого всъщност ги е свършил Цецо.
Харесва ми двубоя между Мани и Алекса, и двамата играят играта.

# 325
Цецо определено не знае в кое предаване се намира.Лефтеров и твоя мозък ли изчезна?Разбирам за тия кокошки жените дето ги контролира Евгения,ама мъжете ??

# 326
  • София
Мани направи за смях Алекса с две приказки, хаха Grinning

Последна редакция: пн, 17 окт 2022, 20:44 от Diavolo

# 327
"Ниски хора като нея само пускат отрова." - Цветан, който се мисли за дискриминиран, за Мани

# 328
Цветан кое реално го издразни? Че не го намират за 'силен' или 'комплексен'? И наистина ли няма никаква реална самооценка или му е засегнато мъжкото его? Уф, дори не се аргументира ... само за гледане става Grinning

# 329
Сръбина  ква отвратителна турска риза  носи.

Общи условия

Активация на акаунт