💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 8 (16.10 - 23.10)

• 125 596
  • 3 614
  •   1
Отговори
# 330
Абсолютно правилно разчетох, че Жени ще е Капитан на Жълтите.
След отпадането на един капитан според мен събра едно и едно и е сигурна, че няма има втора елиминция.

# 331
  • Sofia
Евгения,Михаела и Ралица 🧍🏻‍♀️🐩🐩
Е това си е право в целта! 😂 😂😂

# 332
Цветане, ти си този, който дискриминира и се държиш като пълен палячо!

# 333
Цецо определено не знае в кое предаване се намира.Лефтеров и твоя мозък ли изчезна?Разбирам за тия кокошки жените дето ги контролира Евгения,ама мъжете ??
Малко преди Валери да отпадне имаше един синхрон на Жени, който споделих тук, но сякаш никой не му обърна внимание.. "Аз, Мирела, Валери и Лефтеров ще решаваме какво да се случва оттук нататък." (или нещо подобно)

# 334
Цецо е малумен честно .Виктория и тя не пада по ниско !!!
Гого защо бе.Не си правиш услуга .Само минус след минус с тия хора.Жалко не показа лидерски качества ,и сега се видя още веднъж.А толкова го харесвам.

# 335
Гледайки жълтите, гледайки Мирела, понеже съм от скучните и си казвам като нещо ми харесва, искам да повторя: Мирелка, страхотна си на външен вид! Надявам се или Чакалов да й каже, или тя да го прочете по някакъв начин, защото искам да й пратя следното послание: Моля те, не се пипай! Естествената красота, каквато имаш ти, е рядкост, особено в нашата държава на клонингите. Не разваляй това, което ти е дала природата, близко е до съвършенство!
Простете лирическото ми отклонение, но ми се иска да виждаме все повече хубави момичета и вече хубави  Мис България.  😁 Ако Гого е физическото попадение на ИВ, Мирела е естетическото

# 336
Е само Алекса ли ще е пак капитан Head Band

# 337
  • До сърцето...
Оф, шъ повърна от сцената "избор на капитан" на сините.

# 338
Кой ли ще стане капитан ,ако всеки гласува за себе си ?😁😁😁
  И тото лотария изобщо не трябва да играя.😄 Само Мира познах ,че ще е капитан.😒

# 339
Дано да губят сега с Алекса. Stuck Out Tongue

# 340
Гого ме изненада, мина на заден план и остави сръбския Матросов на амбразурата Simple Smile

Сините ги изпуснах в прогнозата,хех Simple Smile
При Червените Капитана е ясен - Мирослава, уловен отново от прогнозата Simple Smile

# 341
  • София
Хитреци, за Алекса гласуват с надеждата да го разкарат.

# 342
  • Другата България
Супер Фейгин! Heart
А Цецо си подписа номинацията, еееех, Цецко....
Гогата от отговорност ли избяга?

Значи, за Вики и Алекса всичките ми хипотези излизат верни.

# 343
На Жени как да и се отрече, че успява да ги изманипулира няколко човека, това хич не е лесно.

Четворката са се наговорили да е Алекса, мислех че ще пуснат Гого.

# 344
  • Където морето целува небето...
Е само Алекса ли ще е пак капитан Head Band
Едва го навиха... Смешни са! Няма да пусне той мястото. Груба грешка направи другата коалиция, че им отстъпи мястото след заплахите на сърбина.

Общи условия

Активация на акаунт