💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 8 (16.10 - 23.10)

• 125 338
  • 3 614
  •   1
Отговори
# 570
Само аз ли не видях геройство в решението на Джаферович, а добре премислен ход?

# 571
  • София
Брадвичката на Съдбата може да е само за.....Алекса Grinning

# 572
Ахахахахаха
Томахавката на номинациите.
Изглежда точно като огърлицата на Ваня като дизайн.
Иначе яка награда.

# 573
Хахахах Алекса иска да бебеправи с вятъра хахахха, падам от смях с него.

Тази томахавка е един милион пъти по-полезна от сабите. Ако съм там я взимам веднагически.

# 574
  • Буркина Фасо
Само аз ли не видях геройство в решението на Джаферович, а добре премислен ход?
нали трябва да си даде гласа за номинация.

# 575
  • До сърцето...
Джафката пак изпрати Фифо на арената Mr. Green сигурно с надеждата да си иде по живо, по здраво
Но е прав Бонго, двата гласа ще ги даде тя, а не Фифо. Подлярка!

# 576
Оуу, битката на Мани и Стоян. Алекса ще се ядосва, ще псува, ама не го обвинявам, сигурно и аз щях да изтерясам да ми паднат кубчетата Joy

# 577
Вики хвали Цецо, ама се дръпнала максимално далече и той като я прегърна - "Хайде, отивай да правиш барбекю" Joy Ох, Цецо, несподелени чувства
А Джаферович сакън да не иде Филип на капитанска да си вземе сабите/брадвата
Е, утре съм убедена, че Мира ще спечели
Ама Алекса ще ни развесели със сръбските псувни

# 578
Я Фифо. Heart Eyes Успех.
Тия игри с баланс ме нервят, като ги гледам.
Саби, брадвички, грошове трябва и пистолетче да им дадат. Smiling Imp

# 579
Ахахахахаха

Изглежда точно като огърлицата на Ваня като дизайн.

Това на Ваня беше метър на два. Брадвата поне е с нормални размери.

# 580
Уу Филип става капитан. После ще има и два гласа на съвет, ако отидат. Дано победи утре той или Алекса. Ако има директна елиминация - да си ходи Мирослава.

Хареса ми постъпката на Алекса, много мило ми стана. И точно така, преди всичко сме хора. Не разбрах защо най-тежкият участник - Лефтеров трябваше да реди пъзела и да го държат него ... Да се беше качила Мирела, Михаела, Ралица, все ще могат да се справят с един пъзел. Лефтеров не го видях да блести с качества на пъзела.

# 581
Тая брадва е само за Мира, за да може да спаси Елица ... Филип няма за кой да я ползва, Алекса евентуално може за Вики ... Но все пак си мисля, че червения капитан побеждава

П.С. Жени е голямото куче на сезона, че даже може би и на самата игра ... Представете си кака Манка какво щеше да направи миналия сезон в тази ситуация 😂

# 582
Искам Паулина, Жени и Мани ВУ в един отбор. 😂😂😂😂😂 С Куков, Генчо, Фифо. Нали питахте за отбор мечта- съберете тия шестимата и няма да се спи от смях. Филип ще допринася с  * Майкo, къде попаднах?*

# 583
  • Варна
Дали пак ще има директна елиминация утре?

# 584
Искам Паулина, Жени и Мани ВУ в един отбор. 😂😂😂😂😂 С Куков, Генчо, Фифо. Нали питахте за отбор мечта- съберете тия шестимата и няма да се спи от смях.

Продуцентьитьеее ... Четете ли ? 😂😂😂

Общи условия

Активация на акаунт