💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 8 (16.10 - 23.10)

• 125 326
  • 3 614
  •   1
Отговори
# 585
Филип може да спаси себе си с тая брадва. Ако някой ще бъде номиниран от жълтите - това е той.

# 586
Аз имам усещането, че на Жълтите може да им се размине съвета тази седмица.

# 587
  • София
Според мен Филип НЕ става капитан. Само замества Жени в битката.

Как ли пък няма да му дадат 2 гласа на съвет.

Езикът на тялото на Вики говори много. Кеф ѝ е някой да си пада по нея и да я ухажва, но Цецо не буди у нея романтични чувства.

Дойдат ли рекламите, форумът ми забива. 😂

# 588
  • Другата България
Само аз ли не видях геройство в решението на Джаферович, а добре премислен ход?
Не само ти, естествено.
Значи, контузията не е никак лека, нищо, че няма счупване, от една страна твърдиш, че с това си изкарваш хляба и с тези ръце работиш, от друга обаче открито заявяваш, че няма да слушаш лекарите и ще си сгъваш пръстите. Е, WTF? Кого ще убедиш така - зрителите? Че си какво - герой? Ами не, не си герой, да жертваш здраве и нещо, което ти е нужно и важно, само защото “си дошъл да играеш“? Е, не се ли наигра? Доведе племето до две седмици на реката, глад, мизерия, липса на мъжко присъствие за такива тежки игри, сега с контузия се връщаш и :„не съм дошла да се отказвам“. Сори, но за мен това не е никакво геройство. Чисто сметкаджийство си е. Не знам защо Филип утре отива на капитанска, след като тя си каза, че ще иде и ще играе, вероятно са ѝ подшушнали каква е играта и затова изпраща друг, но тя играта така или иначе ще я спечели Алекса като гледам. Ако не той, дано е Мира. Не искам да е Фифо, защото наградата ще иде при Евгения вероятно Ако не - естествено, за него ще викам.

# 589
Аз пък си мечтая за Ол Старс с Веско Панчев и Мани от сезон 3 в един отбор. Направо човека ще запее ария да се върне Ана-Мария. Joy

# 590
Искам Паулина, Жени и Мани ВУ в един отбор. 😂😂😂😂😂 С Куков, Генчо, Фифо. Нали питахте за отбор мечта- съберете тия шестимата и няма да се спи от смях.

Продуцентьитьеее ... Четете ли ? 😂😂😂

Сетих се за още двама, за да запълним осмицата - Кака Веси и Екатерина от 2ри сезон 😂

# 591
Утре, ако един отпада, то трабва да е Алекса май? Мирослава е страшно добре с баланса и търпението, Филип е ок с баланса, търпелив човек. Алекса е избухлив и нетърпелив като характер, най-логично ми е той да отпадне. Дано само да не е Филип, че ще е жалко така да си тръгне.

# 592
От тримата играчи утре на арената в битката на капитаните съм твърдо за Мирослава.
Дано има здрави нерви, много спокойствие трябва за играта и добър баланс.

Няма да има отпаднал капитан утре.
В петък отново ще си тръгнат двама и остават 16 играчите, а в понеделник след битката за територия ще останат две племена.

# 593
Евгения се завърна и сега ще бъде само стратег. Не е дошла в предаването, за да си ходи ей така. Две деца е оставила и един мъж.

Очаквам без да играе да ги бие наред само с поглед. Фифо ще изпълнява функцията на наемен главорез.
За награда на сините за това, че печелят постоянно и са се запазили до тази фаза ще им наредят само игри, в които да са повече хора ще е недостатък. Филип ще го пускат на по три поста вместо капитана. Дори, когато не е номиниран пак ще се скъсва от битки.

# 594
Утрешната игра е много лесна за манипулация

# 595
Ех, тая Джаферович, голям герой се направи! Контузена, но отиде да играе, иска да ходи и на капитанска...
Мира и тя ме дразни. Порасна й самочувствието, заяжда се с Генчо, продължава да поддържа Ели.

# 596
ИВ вече става неприятно предаване, толкова тенденциозно гласят игрите, че само като видиш изискванията, ти става ясно кой трябва да спечели играта. Миналата игра беше нагласена сините да загубят , жълтите да спечелят, сега беше обратното. Не изравняват и броя хора.  Вярно, че в такива силови игри печели този отбор, който си е запазил хората, но все пак е дразнеща липсата на изравняване на условията и равен шанс за всички.

За Джаферович направо нямам думи. Контузи се много тъпо и от невнимание. А после, щяла да остава в играта, ама тя тази ръка й е нужна да работи с нея. Това е напълно безотговорно поведение спрямо собственото здраве и спрямо отбора. Какви игри ще играе с контузена ръка?! Ами ако попречи с напъни на заздравяването на ръката, или я замърси, как ще работи да си храни децата после?! Голяма героиня, няма що.

# 597
  • До сърцето...
Искам Паулина, Жени и Мани ВУ в един отбор. С Куков, Генчо, Фифо. Нали питахте за отбор мечта- съберете тия шестимата и няма да се спи от смях.
Малко ли му е този сезон психотормоза на Филип, че и още един с Джафа, та и оная мигла?
Смях? Надали....

# 598
Мира социалната игра й куца, ама физическата е топ. Ако научи от игрите, че има достатъчно качества, за да не бъде в нечия сянка, без да се надува обаче, ще спечели много от формата.  Между другото си я представям като много добра майка.

# 599
  • Другата България
Ако Филип отива на битка от свое име съм твърдо за него, въпреки, че от промото е видно за мен, че отново печели Алекса. Но ако само за тази игра “замества“ Евгения, то нека Мира се пребори, заслужава го, днес направи страхотно представяне, на фона на всички останали спортисти и всякакви тренирани хора, тя, домакинята, направо ги удари в земята. Браво, момиче. Сега вече мога да ѝ простя и това буквално пред Елица, особено след като тази вечер видях Мирела.
По-точно, чух Мирела. Седят омърлушени от загубата, и  в един момент синхрон на Мирела: “Най-много ме притеснява как ще се чувства Жени тук, когато се върне, с тази контузия, дали ще ѝ е удобно...., или нещо от сорта беше. Какво да говорим повече? Тя изобщо не мисли за друго, мисли за това как и дали на Евгения ще ѝ е удобно, и най-вече - да се върне, защото иначе на пангара сяда тя, на овакантеното място от Фифо. Тук е разликата с Мира, че Мира на терена е фурия, на фона на вечно последната и мрънкаща Мирела.

Общи условия

Активация на акаунт