💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 8 (16.10 - 23.10)

• 125 319
  • 3 614
  •   1
Отговори
# 60
Който иска да гледа по Нова пее Поли!

# 61
  • София
В отбор Лейди Гага!

# 62
От партито снощи:

Скрит текст:

Зори на живо е симпатична, в предаването няма нищо общо на външен вид.

Зори е най-хубавата на тази снимка. Всъщност, аз и на други снимки забелязах и се чудех, че изглежда много по-добре отколкото в игрите?!
Двете ми любимки от два различни сезона, на една снимка! Heart

# 63
По-голям разкрач от на Касим няма 🤣

Човекът седи и на четири крака пред двете коалиции, в изчакваща поза 🤣

Къде да бяга Илиян като е вързан за тях 🤣🤣🤣

# 64
  • Стара Загора
Понеже малко хора четат всичко от основното първо ферманско мнение
Обърнете внимание, публикувал съм инфо касаещо Игрите, което няма да чуете в лайфовете.
Инфото е събирано от много време и от различни източници. Потвърдено е.
Това което съм написал за снимачните дни + за реката и дажбите е самата истина. Дали ще повярвате вече е друг въпрос.
Но за да няма всеки път спекулации и въпроси, съм се постарал да е на видно място на 1 стр. 🙂

Аз съм от тези, които превъртат инфото в началото, но сега заради напомнянето на Diavolo се върнах и го прегледах... Хора, ИЗУМЕНА съм.
Това е нечовешки труд. Толкова много информация, систематизирана , поднесена грамотно и интелигентно. Не мога да повярвам на очите си.
 Респект и поклон !!!
 Diavolo и Bengun, велики сте !!!

# 65
  • софия
Сините за толкова време на реката - винаги бяха изкъпани, никой не е отслабнал....други сезони е имало доста заслабнали хора....тази година на никой не му личи да е свалил кой знае колко.
Това с реката е тъпо, не знам какъв смисъл има да го изкарват все едно са корабокрушенци. Кажете че имат елементарни условия и порцион и готово - пак си мизерстват. Но те половината няма да са живи там само на джанки и без елементарни санитарни условия.

# 66
Да и минават напред!Браво Поли!

# 67
  • София
Те като цяло сините са си слабички и релефни.
Цецо бе свалил около 13-15 кг. страшно много за мъж. Вики около 8 кг. - за жена е много. Илиян и той над 7 кг., не е могъл да се познае. Обаче те все пак не бичат нон-стоп на реката, като отидат на резиденцията и нагъват яко калорична и вредна храна на килограм, за да натрупат калории и мазнинка. И пак качват леко.
А се яде много и колкото може и има, защото не се знае другата седмица, дали няма пак да се върнат на реката.
На стопанството също се хранят малко. За един голям мъж е крайно недостатъчно.

Най-големия кошмар обаче са комарите и мушиците.
Играчите стават на рани, мехури, ужасно е. Спят на камъни, ръбести повърхности.

На Обиталището и отровни змии е имало. И чакали. Правили са компания на нашето Чакалче.

# 68
  • Euskal Herria
Понеже малко хора четат всичко от основното първо ферманско мнение
Обърнете внимание, публикувал съм инфо касаещо Игрите, което няма да чуете в лайфовете.
Инфото е събирано от много време и от различни източници. Потвърдено е.
Това което съм написал за снимачните дни + за реката и дажбите е самата истина. Дали ще повярвате вече е друг въпрос.
Но за да няма всеки път спекулации и въпроси, съм се постарал да е на видно място на 1 стр. 🙂

Аз съм от тези, които превъртат инфото в началото, но сега заради напомнянето на Diavolo се върнах и го прегледах... Хора, ИЗУМЕНА съм.
Това е нечовешки труд. Толкова много информация, систематизирана , поднесена грамотно и интелигентно. Не мога да повярвам на очите си.
 Респект и поклон !!!
 Diavolo и Bengun, велики сте !!!
Всеки път се впечатлявам от първите информационни постове. И аз съм от тези, които скролват, но този път се зачетох още като отворих темата.
Дано седмицата мине без сериозно контузени играчи и интересни битки!

# 69
Искам да съм при Безстрашните, защото отлично знам как да сложа Жени на мястото ѝ. Няма шанс да изтърпя Виктория, Цецо и Алекса в комплект- все с някой от тях ще вляза в грозна кавга, защото за разлика от Жени, не са толкова “рафинирани” в изкуството на скандала, сплетните и интригите. Няма шанс и с Елица да се съвместя, без директно да се конфронтирам, защото я харесвах като олимпийска медалистка, а страшно ме разочарова като ревяща егоистична влюбена девойка, пропиляваща реален шанс за победа.

# 70
Най-големия кошмар обаче са комарите и мушиците.
Играчите стават на рани, мехури, ужасно е. Спят на камъни, ръбести повърхности.

На Обиталището и отровни змии е имало. И чакали. Правили са компания на нашето Чакалче.
Ехеее, да им бяха пуснали и една анаконда в реката да ги буди сутрин от брега 🤣🤣🤣 Що за лудост🤣
Ако наистина така са си рискували живота не си е заслужавало. После цяла България да ги разнася и да правят колажи с тях в бг-мама🤣🤣🤣
Освен чакали и змии трябваше и други опасни животни да докарат специално. Един алигатор никога няма да е излишен 🤣 Така ако някой от племето те вбеси не е нужно да го лежиш 🤣 Буташ го в реката и ако е рекъл Господ ще оцелее. Ако не - имало е да става 🤣🤣🤣

# 71
Аз лично нямам против да се качват снимки на участниците в Игрите. Все пак това си е част от форума и обсъждането и не нарушава правилата.
Нямам търпение за утрешният епизод - ще бъде епичен и интересен.

# 72
  • София
Искам да съм при Сините, за да станем Злата четворка.
Освен, че много харесвам Мани и Фейгин, за мен те са изненадата на сезона, а също и Илиян, няма как да не бъда като заклет Сървайвър фен. Оказа се, че сме и една зодия, а също и адаши.

Дяволо, благодаря за темата и анкетата!

# 73
  • София
Да се запиша и аз 😊
В анкетата гласувах, за Супергероите. Просто в другите две племена са ми някои от най-дразнещите участници, та на по-спокойно при сините ще ми е супер.
За коалициите - Генчо, Фифо и с мъка Виктория (само защото Илиян не го понасям грам).
Капитани - Мира, Лефтеров и Гого.
За териториалната съм гласувала по-скоро пожелателно сините да спечелят отново.
На първия въпрос - 31-40.

Скрит текст:
P.S.: Малко съм разочарована, че целия каст слуша и ходи на чалга. Знам, че не е правилно да се съди за такова нещо, но наистина не очаквах това. Аз в никакъв случай не мога да кажа, че не съм стъпала в чалготека, но това по-скоро са били единични случаи. Все се надявах младото поколение да е надрастнало тази музика.

# 74
Момчета, благодаря за темата и статистиките, страхотни сте!

Искам в племето на Супергероите в коалиция с Гого. В името на това да ви развеселя ще напомня, че там е мъжът, който за мен е най-чаровен този сезон - Цецо. Има някакъв страшен чар този човек барабар с цялата си непохватност. По цял ден ще плакна очи по дългите му крака. Grinning

В последните мнения от старата тема се говореше кой какво иска да прави на Гого -  на мен ми е красиво момчето, интелигентен и възпитан е и мисля, че ще е много приятна компания като приятел или партньор. За неговото си тяло и той има съразмерни крака, в никакъв случай не са къси. Та и аз не бих го върнала Гогича, макар и да не ми е пръв избор. Още повече .. такова пъргаво и пластично момче ... кара ме да си задавам някои въпроси за креватните му изпълнения. Sob От много време се боря със себе си да не го напиша това нещо ама на, излезе. Trollface

В анкетата отговорих 18-30 години, реално преди две седмици станах на 26.

А за дажбите с храна беше ясно, че все нещичко им дават, не знам кой си мислят, че залъгват. Цецо миналата вечер след съвета ни в клин, ни в ръкав го плесна това за калорийния дефицит. Помислих си, че точно това има предвид - еднаквата дажба се усеща различно при 170см и 215см.

Общи условия

Активация на акаунт