💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 8 (16.10 - 23.10)

• 125 329
  • 3 614
  •   2
Отговори
# 75
  • София
Иля,
Благодаря аз за хубавите идеи относно анкетата, защото първите три въпроса са си твое дело. И добре, че ми писа...
Аз лично си признавам, че нямаше да се сетя да задам точно тези въпроси, а пък това за годините, абсурд. 🙂

# 76
Аз мисля, че жълтите ще влязат на резиденцията, нахъсали са се, сините сега са разклатени от вътрешни проблеми и мисля, че ще отидат на стопанството, а червените на реката. Капитан на жълтите мисля, че ще е Лефтеров, на сините Гого, а на червените Мира. На номинации мисля, че ще са жълти( Михаела и Джеферович) и сини(Цецо и Илиян). Ще се спасят жълтите и предполагам, че Илиян ще отстрани Цецо. Пък да видим до къде ще уцеля. 😄

# 77
В последните мнения от старата тема се говореше кой какво иска да прави на Гого -  на мен ми е красиво момчето, интелигентен и възпитан е и мисля, че ще е много приятна компания като приятел или партньор. За неговото си тяло и той има съразмерни крака, в никакъв случай не са къси. Та и аз не бих го върнала Гогича, макар и да не ми е пръв избор. Още повече .. такова пъргаво и пластично момче ... кара ме да си задавам някои въпроси за креватните му изпълнения. Sob От много време се боря със себе си да не го напиша това нещо ама на, излезе. Trollface
Божее, толкова седмици гледам този бицепс как ми говори 🤣, но изобщо не съм се замисляла за това последното 🤣🤣🤣 Сега ме обърка още повече 🤣 Трябваше ли да го казваш 🤣🤣🤣 

# 78
И така не разбирам как се получава сърцебиене от такава музика - наречена чалга, но повече ми е чудно - тези младежи са спортисти, как се съвместява такова нещо с наргилето? Много ме шокираха и цигарите, които скри Валери. Имаше и други пушачи в минали сезони - мисля, че Катя умираше за цигара.
Поздравления за труда на момчетата от групата!

Последна редакция: нд, 16 окт 2022, 22:57 от Анонимен

# 79
Аз искам да съм от продукцията, за да не им давам да правят глупости 🤣🤣🤣

# 80
Утре дали Евгения ще напусне заради смазаните пръсти, как мислите?

# 81
  • София
За нищо, Дяволо, винаги насреща. Smirk

Аз искам да ви надъхам да гледате Надкастовете, ако знаете, колко много от задаваните въпроси тук получават отговори.

Особено Надкаста с Чакалчето, толкова много ценна информация до сега, от никъде не съм получавала.
Ще дам примери.
Става ясно, защо не са номинирали Жени, а Мирелка.
Защо не са предложили на Фифо да си купи нещо с грошовете.
Как се е държала Жени в племето.
Какъв хитър стратегически ход е пропуснал да изиграе Чакалчето, с който можеше да спаси себе си.

Не исках да свършва този Надкаст, три стратегически мозъка обсъждайки всякакви детайли от играта, както и скрити от нас такива, безценно.

# 82
Май съм единствената , която все още искрено вярва, че на реката не им дават никаква храна. Най-много някакви енергийни напитки или барчета преди битка. Много са убедителни Simple Smile) а за сървайвър си казват вече почти официално,  че се дава някакъв ориз. Затова мисля, че тук не е така.
Ковид може да се смили над нас и да раЗбули тази мистерия веднъж завинаги Simple Smile

# 83
  • Другата България
За нищо, Дяволо, винаги насреща. Smirk

Аз искам да ви надъхам да гледате Надкастовете, ако знаете, колко много от задаваните въпроси тук получават отговори.

Особено Надкаста с Чакалчето, толкова много ценна информация до сега, от никъде не съм получавала.
Ще дам примери.
Става ясно, защо не са номинирали Жени, а Мирелка.
Защо не са предложили на Фифо да си купи нещо с грошовете.
Как се е държала Жени в племето.
Какъв хитър стратегически ход е пропуснал да изиграе Чакалчето, с който можеше да спаси себе си.

Не исках да свършва този Надкаст, три стратегически мозъка обсъждайки всякакви детайли от играта, както и скрити от нас такива, безценно.
Аз нямам време за това, иначе бих.
Но ми стана интересно, ако не те затруднява, с две думи да разкажеш за болднатото?

# 84
В името на това да ви развеселя ще напомня, че там е мъжът, който за мен е най-чаровен този сезон - Цецо. Има някакъв страшен чар този човек барабар с цялата си непохватност. По цял ден ще плакна очи по дългите му крака. Grinning
Извинявай, че пак те цитирам 🤣, но краката на Цецо не ми излизат от главата🤣
Обясни ми какво точно ти харесва в тях🤣 освен дължината и естествената природа по тях 🤣
Не искам да ти убивам мечтите, но първото, което Цецо каза като спечелиха стопанството е, че вече няма да му миришат краката 🤣 последващо от облекчение от съотборниците му 🤣
Да не говорим Гого как бързо се изнесе от спалнята им в резиденцията и предпочете чистия въздух в хола 🤣🤣🤣

# 85
  • Sofia
Момчета,благодаря,страхотни сте! Hug

Дяволче,това с консервата на ден на човек ли е,или за всички?

Иля,сега и мен ме заинтригува.Обикновено не ми остава време за Надкастите,но този бих го изгледала.
Дали имаше линк в старата тема,че тук май не видях?

# 86
  • София
avi10
На човек на ден, ама първата седмица няма нищо, втората получава веднъж на ден, но на 2, 3 дена, както преценят.

В студентски град

# 87
  • софия
В Сървайвър никога не се е крило, че имат дажба на ден.
 Тази информация за консервите мен специално не ме издразни, а ме успокои. Наистина не исках да повярвам, че могат да са толкова безотговорни към здравето на участниците. И нека не се лъжем, по консерва боб на два дена след първата седмица е нищо. Минимум, който да ги държи да не паднат от ръба.
 Иля,  надкастовете ги следя и чакам с нетърпение. Между другото следващият ще е във вторник с Кас. Обожавам да ги слушам и гледам в действие. Особено Неделчо. Слабост ми е и това си е. Обичам пъргави умове.
 И защото виждам, че пак е гоготайм да си дам моите пет стинки по темата: За мен той е скрита лимонка. Гого е беля. Но от добрите бели. Мисля, че вече имам и отговор как успя да завърти главата на почти цяла държава. И преди съм казвала, че ми напомня на мускетар, не по външен вид само. В последните години виждате какво ни заобикаля.  Вече това да плетеш интриги, да манипулираш, да си хлъзгав и да си стъкмиш кошничка без значение от цената и жертвите е издигнато в култ. Но колкото и да си мислим, че сме модерни виждайки един такъв човек. Смел, достоен, над дребните неща, готов да помогне, да окуражи и да подпре по слаб, а не да го стъпче. Та виждайки, че още съществуват тези уж избутани от времето ценности почти всички, инстинктивно насочваме поглед и надежда към тях. В случаят към Гого. Защото от тук показаното, той е олицетворение точно на това.

Последна редакция: нд, 16 окт 2022, 23:27 от СлаБе

# 88
Не може да се сложи отметка на Непобедими във въпроса "в кое племе искате да попаднете."

# 89
Diavolo и Bengun поздравления - удивителна работа вършите със статистиките и описанията, това му се казва отдаденост! Изчетох нещата ви с огромен интерес

Иначе за анкетата много трудно ми беше да кажа къде бих искал да попадна - но избрах Супергероите - може би, защото са ми най-балансирани, а и заради тройната коалиция в която много бих искал да попадна (въпреки, че са малцинство и Гого не е част от тях). Аз лично бих направил всичко възможно ако съм там да привлека Гого към "умните", въпреки че човека си играе по симпатии, не толкова до коалиции и стратегия

Общи условия

Активация на акаунт