💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 8 (16.10 - 23.10)

• 126 210
  • 3 614
  •   1
Отговори
# 960
  • София
Фейгин е много наивна и глупавичка, сори, ама не се предава силна коалиция с която си от ден първи заедно, за да отидеш бушон в новата коалиция.
А и то предстои сливане в две племена. Не е момента за предателства.

# 961
За положението на Михаела в момента има влияние както лошата и преценка по времето на разговора и с Чакалов, така и думите на самия Чакалов на последния му съвет, където лично той и заби вече качената от Жени мишена на гърба.

Скрит текст:
Далеч съм от мисълта, че Жени има шанс за победата в това предаване. Въпреки всичко, въпреки доста слонската на моменти социална игра от нея съумява да държи нещата под контрол и в крайна сметка да става това, което тя самата иска. Вярно е, че останалите в племето я улесняват много за това, но все пак си е впечатляващ контрол.
Няма как да е впечатляващ такъв контрол с такива “пионки“. Щях да съм впечатлена, ако го беше направила в синьото племе, а дори и в червеното. Докато тук още от ден първи тя си влезе с двама сигурни партньори, и още две момичета, които за ден направи също такива, дори още по-сигурни. Така че да, тя беше улеснена на макс. Не ѝ се наложи да дава много от себе си, затова с нетърпение чакам да видя развитието ѝ с други съплеменници.
Пак зависи от хората, но не очаквам някаква кардинална промяна аз лично.
Според мен ще продължи да налага контрол.

Иначе съм съгласен с теб, че има максимално комфорни условия за контрол при тези играчи на Жълтите.

Последна редакция: вт, 18 окт 2022, 21:42 от Bengun

# 962
Що? Сега харесваш ли я?
Значи Фейгин може да прави схеми и да участва, а Джаферович не може.
Харесвам я след първата елиминационна битка. Това е момичето, за което си промених мнението. Смела и сърцата. Каза си нещата така, както ги чувства. Аз мисля, че няма да бъде номинирана от "другия лагер".
Двете с Евгения нямат нищо общо. Едната ми е отвратителна, а другата - слънчево момиче. Може да е от черно-белия ми телевизор.

# 963
Изобщо не смятам Филип за толкова наивен да се впусне на сляпо в коалиция с Женя без да мисли 5 хода напред. Той в момента е вълк-единак и гледа своя интерес, пределно наясно е какво мнение имат жените за него, но е наясно и със своите способности и гледа да дръпне максимално напред.

# 964
  • София
На Мани 1.0. битката. Bowtie

# 965
Хайде, Мира, давай! Представям си Мирослава първа, Фифо втори и Алекса трети.

# 966
  • Другата България
Мира наистина ли мисли, че е Филип е капитан само за да ѝ “отмъсти“? Joy
Не вярвам.

# 967
Джаферата е леко казано нагла. И изобщо що и се вързват, ами не я изпратят по живо по здраво.
Ей, голямо треперене за собствената й гъзина. ooooh!

# 968
  • София
Ох, тоя Алекса... "Къси крака, големо дупе.." Grinning

Как въобще ще стане работата с тоя вятър?! Нямаше ли друг вариант?

Последна редакция: вт, 18 окт 2022, 21:52 от лято!

# 969
Абе, Алекса може ли да пише на български?

# 970
Алекса: “Имам къси крака и голямо дупе. Това е моята битка” 🤣🤣🤣

# 971
  • Където морето целува небето...
Ужасно време за тази игра!
Имам чувство, че само Фифо и Алекса играят. Мирослава едва я вкарват в кадър.

# 972
Няма как да е впечатляващ такъв контрол с такива “пионки“. Щях да съм впечатлена, ако го беше направила в синьото племе, а дори и в червеното. Докато тук още от ден първи тя си влезе с двама сигурни партньори, и още две момичета, които за ден направи също такива, дори още по-сигурни. Така че да, тя беше улеснена на макс. Не ѝ се наложи да дава много от себе си, затова с нетърпение чакам да видя развитието ѝ с други съплеменници.
При червените щеше отдавна да е пътник, там всеки си има негова схема и не слуша никой Joy

# 973
Моля те Фифо, нареди кубчетата, взимай саби, томахавки и там каквото Димо даде и резни зелката на Евгения. Моляяя

# 974
Аз не разбирам, защо трябва да я пазят и да не я номинират, като е контузена.За какво им е контузен играч?

Общи условия

Активация на акаунт