💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 8 (16.10 - 23.10)

• 126 202
  • 3 614
  •   1
Отговори
# 945
  • София
Фифо е герой, такъв му е профила. Няма да номинира контузен човек. Не знам защо изобщо се коментира.
А Мишето и Рали колкото и да ги харесвам сами са си виновни.
Когато Чакала и Фифо искаха да играят с тях, те се отдръпнаха.
Ами сори, птиченцето веднъж каца на рамото.

# 946
Джаферович и Лефтеров постъпват като страхливци. Защо ако не иска да прати Филип, не беше пратила Лефтеров- защото и нея, и него ги е страх той да не отпадне. Той пази собствения си задник, тя- верен глас за номинация. Как самоотвержено каза, че играел  с нея и Мирела, даже себе си пред Мирела сложи.  Чакалов може да се радва само, че отпадна на онзи етап- отпадна чисто и от най- силния противник, остана му приятел докрая. Ако беше останал в тия интриги и коалиции, не се знае дали щеше да излезне така достойно, дали нямаше да се оплете и той.

# 947
Вместо лакардии и локуми, можеха да дадат битката и съвета.

# 948
Филип ако има грам акъл с Мишето и Ралица ще думне леля Жени. Но ми се струва, че ще играе доблестно за разлика от Джафи.

Не, играе умно. Жени поне е консистента и открита, че не го харесва. Михаела се оказа човек, на когото не  може да се разчита. Ако беше играла с тях първия път - да. Ама тя ни така, ни иначе и загуби доверие.

Коалицията на тях 4мата в обединение има повече логика от колаиция с Михаела, която не знаеш кога ще се нацупи.

# 949
Фифко обаче също страхлив , чак влезе в коалиция с Жени. За това и не се понасят, абсолютно един дол дренки са, просто въпрос на време да се сдушат и подпукат останалите хора.
Фейгин силно ме разочарова, няма толкова безхарактерен човек. Жалко. Дано не се поддаде . Дали и идва наум , че в ядрото Гого, Виктория, Цецо и Алекса тя е първия изгърмял

# 950
Оффф тая Елица и тоя Алекса .Направо ще повърна от тях .Аман от това море от любов.Отврат.

# 951
  • Където морето целува небето...
Как ни подготвят, че сръбското чудо ще вземе томахавката...

# 952
  • София
Контрастът между синхроните на Алекса и Александра... Smile Smile Smile

# 953
  • У Диспансера ...♥♥♥
Фейгин като им се отслаби коалицията и почна да залита към по многобройните. Не обичам такива предатели аз.
Михаела като клепаше и гледаше тъпо, ей го как я наиграха хубаво. Една от най-силните жени ама Мирела ще седи, а Мишето ще е на пангара.

# 954
Айде Мира, стикам палци!

# 955
Фифо направи най- умното според мен като влезна в коалиция с нея. Честно да Ви кажа, от такава злоба и мен би ме хванало ужас, по- добре е да я озапти докато може. Вижда способностите й да командва и може да предположи какво ще е в обединеното племе. За мен постъпи умно.

# 956
Ей това и липсва на Евгения-доблест. Щото лъга, маза, шантажира, заплашва, псува и т.н. само и само да остане в играта. Не харесвам подобен род играчи, щото и в живота са такива и ползват същите методи за убеждаване. Отвратителна ми е Джофра.

# 957
Мирослава милата, за пореден път доказва, че червните са в няква  съвсем различна игра.

# 958
Жени, Жени на това ли учиш децата си, такъв пример ли им даваш, сега като те гледат.

# 959
  • Другата България
Далеч съм от мисълта, че Жени има шанс за победата в това предаване. Въпреки всичко, въпреки доста слонската на моменти социална игра от нея съумява да държи нещата под контрол и в крайна сметка да става това, което тя самата иска. Вярно е, че останалите в племето я улесняват много за това, но все пак си е впечатляващ контрол.
Няма как да е впечатляващ такъв контрол с такива “пионки“. Щях да съм впечатлена, ако го беше направила в синьото племе, а дори и в червеното. Докато тук още от ден първи тя си влезе с двама сигурни партньори, и още две момичета, които за ден направи също такива, дори още по-сигурни. Така че да, тя беше улеснена на макс. Не ѝ се наложи да дава много от себе си, затова с нетърпение чакам да видя развитието ѝ с други съплеменници.

Общи условия

Активация на акаунт