💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 8 (16.10 - 23.10)

• 128 160
  • 3 614
  •   1
Отговори
# 990
Кадрите с Фифо и Алекса с преден надпис на кубчетата БЕДА ,бяха велики.Евала този път на оператори и монтажисти.😁😁😁

# 991
  • Другата България
Пак показаха победителя.
Естествено, Алекса. Това поне видях аз.
Подсказаха и че ще вземе “даровете“.
Аматьори!

# 992
  • София
Подигравка към участниците е да играят тази игра при такъв силен вятър.
От продукцията така обичат. Въздух, или в случая: вятър, им е любимият елемент. Smile

# 993
Ще им направя кампания да си наемат професионален монтажист, тия елементарни монтажи и изпускания са ужасни.

# 994
Ох, прави бяхте, че печели Алекса...
Писна ми
Тоя Алекса няма игра, в която да не е добър … явно добре се е подготвил Sad

# 995
  • Където морето целува небето...
Алекса - типичен Тупаревски персонаж. Жалко за формАта, ако го добута за победител.
Не я харесвам тази игра защото е скучна. От друга страна е лесна за манипулация, оставаща скрита за нас.

# 996
Писна ми

Да Тупарев добре го е подготвил Wink

# 997
  • Другата България
Подигравка към участниците е да играят тази игра при такъв силен вятър.
А, за вятърът или добро, или нищо! “Повей, повей, повей ти ветре....“
Ако не беше той да им гаси факлите при финалната игра на плажа в първи сезон, какво оправдание щяха да имат, за да я “отложат“!

# 998
Писна ми

Да Тупарев добре го е подготвил Wink
Уф, и от двамата ми писна
Как няма читав продуцент да я вземе тази игра/продукция Simple Smile !!

# 999
Далеч съм от мисълта, че Жени има шанс за победата в това предаване. Въпреки всичко, въпреки доста слонската на моменти социална игра от нея съумява да държи нещата под контрол и в крайна сметка да става това, което тя самата иска. Вярно е, че останалите в племето я улесняват много за това, но все пак си е впечатляващ контрол.
Мамба.

# 1 000
Това сега сериозно ли е - Фейгин на този етап на играта да се чуди дали да се обръща срещу своите?! На режисирано ми прилича на мен… Почти дойде време за сливане на племената, а тя се чуди при кого да ходи… Направо си е по сценарий.
Капитанската е адски непредвидима този път. Мислех, че Мира ще има най-голям шанс, сега мисля, че Фифо ще спечели (дано да е той). Засега изглежда Алекса води, нооо мисля, че предстои да псува и беснее, защото ще му падне Кулата.

# 1 001
Ахх, как ми се иска Фифо да спечели. Поне като им паднат кубчетата, не ги карат да започнат отначало, че щяхме да я гледаме тая игра до утре.

# 1 002
  • София
Трябва и да махнат тези интервюта на играчите на синхрони след като е приключила битката, то се видя колко ухилен и щастлив е Алекса, т.е. е ясно, че е спечелил, защото той е открит и не може да се преструва.
Трагична продукция във всяко едно отношение.
Жалко, че тя е взела това супер шоу. В други ръце щеше да е злато.

# 1 003
Алекса има едно голямо предимство спрямо Фифо и Мира, колкото по-глупав си толкова си по-самоуверен.

# 1 004
Трагична продукция във всяко едно отношение.
Жалко, че тя е взела това супер шоу. В други ръце щеше да е злато.

Особено с тазгодишния каст.

Общи условия

Активация на акаунт