💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 8 (16.10 - 23.10)

• 125 824
  • 3 614
  •   1
Отговори
# 135
  • София
За реката, мисля че миналата година беше установено, че е река Караагач, точно между Китен и Лозенец. Може и да ѝ казват Китенската.

Имам спомен, че някой коментираше, че можело и пеша до града да се стигне. Даже някой не криеше ли пари в чорапи и да прескача до там? Губи ми се вече. Май Красима...? И оня измислен скандал с надениците на реката.
Чак ми се прииска всяка година да дебна кое племе е на реката и да им нося храна. Кому е нужна тая инквизиция?

# 136
Гого си е Гого. Доста още ще го дъвчем. Grinning

На мен друго ми е любопитно. На мен не ми е интересно кой печели териториална битка, така или иначе наближава времето за обединение. Интересно ми е кой печели капитанската битка. Ако някой има сигурно инфо да ми пише на ЛС за да не спойлав в темата, ще съм му много благодарна. Hug

# 137
  • София
Защо няма 70+?!
Не всички там гледат само турски сериали и са слепи за плочки и др.
Бъзинга, Diavolo, няма да преправяш анкетата!

# 138
Че какво им е на сериалите? Там какви мъже има! За всеки вкус! Само си е игри на волята да изтърпиш шаблоните…

# 139
https://news2.bg/2022/10/igri-na-volyata-takav-izrd-kato-gogo-ne-e-imalo/

Тази статия напълно припокрива и моето мнение за Георги.ЗА МЕН той е най-достойният за победител този сезон.Аз не се впускам в излишни коментари и не гледам къде какво видя за Игрите,нито се интересувам от зодии и личен живот на участниците,защото той не е моя работа,най-вече битките следя,дори не винаги гледам целите епизоди,но от това,което съм видяла,Гого е най-добрият играч този сезон.Има и някои други добри играчи,но не са толкова скромни и все като загубят,обвиняват хора или обстоятелства.А Гого има спортменство и не съм го чула да дискриминира,подценява или обижда,нито да се причислява към коалиции и да прави схеми.Само с уменията си се движи напред.Не съм му върл фен - да го следя навсякъде и всичко,свързани с него(на никого от Игрите не съм чак такъв фен,нито пък изпадам в делириум,когато не ги дават),но не може да се отрече,че той е най-силният физически и психически играч този сезон.Ако спечели жена,определено съм за Елица,не само заради външността,а защото тя е една от малкото силни жени този сезон ( за мен те са Елица,Зорница,Михаела,Фейгин),но Елица е най-комплексна от тях,затова безпристрастно мисля,че тя най-много заслужава победата.

* Написах "ЗА МЕН",за да няма пак неразбираеми коментари от сорта "Какво е това налагане на мнение!"😂
И ще помоля да няма 100 страници след това нападки с намеци за това,че не съм включила някой участник или участничка,които харесвате.Аз гледам най-вече играта и за мен това са фаворитите.А и мнението ми няма да се промени,ако някой се опита да си натрапи неговото - не съм Мирела или Ралица,та все да се водя по акъла на другите и да не се доизказвам.Преценила съм по ред причини,че другите участници не ги харесвам заради това и онова и не ме интересува кой какво мисли за тях.Аз и рядко пиша тук(освен последните дни),защото нямам време нито да пиша,нито да чета по 50 страници,които се изписват на ден.А и честно казано не проявявам и интерес - за мен е важно моето мнение,а чуждото се опитвам по някакъв начин да го разбера.Ако не е като моето - подминавам.Толкова ли е трудно за всеки?🤔

# 140
Благодаря за всичко, което правите момчета, за да бъде темата така добре оформена и толкова информативна. ❤️
Бих искала да отида при Непобедимите, за да имат наистина пъзелист 🤪, и ще съм в коалицията на Генчо.
Победа за Безстрашните, а аз с моите хора ще маам джанки, щото русенско не ям. 😉
Капитани: Мира (макар че мисля, че я е страх от този пост, тя предпочита са го играе сянката на Елица), Рали и Гого.
Палатки не съм забелязала... явно не са били толкова впечатляващи, колкото през първия сезон 🤪 (да, Мери, пак се хиля, като се сетя 🤣).
Опс, забравих, както и Дяволчето ни забрави 🤪 - 41 - 50.

и аз не съм забелязала, но м.б. щото и аз съм 41-50 Wink повечето са ми като деца. иначе и аз бих могла да се присъединя към коалицията на генчо, ако съм при червените.
някой беше споменал, че зорница има най-хубаво тяло. ама много е слабичка, милата, трябва да похапне. снахата е най-хубава за мен, но мирела е по-привлекателна.

# 141
  • София
Благодаря за темата! Благодаря за труда, младежи! Smiley

Сега се сетих, че още в първи сезон едни консерви от риба тон се търкаляха край огъня на реката, ако помните. И тоалетнтата в далечината бяха хванали в кадър. Wink Май и тогава се появи инфо, че след битките минават баня (затова са и чистички, а и е напълно нормално) и ги разкарват по дестинациите с прословутите бусчета.
Миналата година имаше снимки в буса.
На мен пък не ми е ясно защо не им дадат в екипите къси панталони?

# 142
  • София
Отбелязах се и аз в анкетата с моите 34, явно съм в най-масовата категория Joy

Палатките не съм забелязала, а не е като да не гледам там Thinking Може да не са били на участник, когото харесвам... Ама... твърдо ли става дума за това, или просто лабави гащи, които създават тази илюзия? Ще ме карате да търся и аз, значи Joy

# 143
  • София
Аз съм забелязвала само на един участник и то на снимки. Явно не съм достатъчно наблюдателна. Grinning

# 144
Скрит текст:
Благодаря за темата! Благодаря за труда, младежи! Smiley

Сега се сетих, че още в първи сезон едни консерви от риба тон се търкаляха край огъня на реката, ако помните. И тоалетнтата в далечината бяха хванали в кадър. Wink Май и тогава се появи инфо, че след битките минават баня (затова са и чистички, а и е напълно нормално) и ги разкарват по дестинациите с прословутите бусчета.
Миналата година имаше снимки в буса.
На мен пък не ми е ясно защо не им дадат в екипите къси панталони?

А, още след края на първи сезон имаше снимки от бусовете. Ето, аз помня Юлиян и близначките с такава снимка, дори бяха пуснати от техните координатори(как точно се наричаха, не помня) за отбор. Помня, че благодариха на тяхната отговорничка в разни постове.

Илит, Караагач е реката, една потребителка сподели. А парите в чорапки бяха на Елито. Чувала на Братоевите хора.Smiley

# 145
Аз се чудя кому са нужни тези лъжи на глада. Ясно е, че им дават малки дажби зад камера и особено преди битка. Аз бих предложил за племето на реката да има някакви игрови предизвикателства и мисии, при които да могат да си печелят храна (нещо подобно на предизвикателствата при Резервите този сезон). Един вид да официализират храната, та хем продукцията няма да се черви от срам, че ги мори от глад, хем участниците няма да се чудят как да лъжат и мажат за дажбите, хем ще е много по-ясно и атрактивно за зрителя. За племето на стопанството също храната трябва да е ясно обвързана с положения труд: свършиш си заложената работа - получаваш базисните порции; не свършиш работа или направиш беля - отнемат ти от порциите; свършиш извънредно - дават ти допълнителни порции.

За реката, мисля че миналата година беше установено, че е река Караагач, точно между Китен и Лозенец. Може и да ѝ казват Китенската.

Имам спомен, че някой коментираше, че можело и пеша до града да се стигне. Даже някой не криеше ли пари в чорапи и да прескача до там? Губи ми се вече. Май Красима...? И оня измислен скандал с надениците на реката.
Чак ми се прииска всяка година да дебна кое племе е на реката и да им нося храна. Кому е нужна тая инквизиция?

# 146
Звезда при Гала Sad

# 147
Ама че двойни стандарти:) Значи гащите наврени някъде са много грозна гледка, ама се заглеждате в мъжките атрибути;)

# 148
Като стана въпрос за конфузни ситуации, се сещам за битката с човешките кули. Мисля, че и преди мен някой беше писал за това, но и аз много се смях (с изключение на един-два момента, когато изтръпнах, понеже някои тръгваха да падат и дори когато накрая Фил скочи и приземявайки се, мислех, че ще да си е изтърбушил вътрешностите) - то не беше пипане на гърди (Мирелините от страна на Валри ли беше, Лефтеров ли беше...), дърпане на коси (Зорините от страна на Елица), някое от жълтите момичета пък беше гушнало дупето на Филип, даже направо си беше навряла лицето там, докато се намести по-нагоре, изобщо голям майтап... GrinningVery Happy:D Ако някой се наеме да направи клипче колаж с подобни моменти (намек към автора на темата Wink ), или Ламбадата на сините на змейката, когато бяха вързани един за друг и паднаха, ще се получи супер забавно нещо. Може даже да стане конкуренция за филмчетата на Неделчо Stuck Out Tongue

Последна редакция: пн, 17 окт 2022, 10:46 от Мила Атова

# 149
  • София
Не знам, ама на играта от четвъртък с провирането през оградата и въжето, бая задушевна атмосфера си беше Grinning

Общи условия

Активация на акаунт