💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 8 (16.10 - 23.10)

• 125 756
  • 3 614
  •   1
Отговори
# 165
Гого отговаря на въпроси в инстаграм. Нападайте дами 🤣

# 166
# 167
Гого отговаря на въпроси в инстаграм. Нападайте дами 🤣

За същото идвам да казвам. Joy

Кой го е офъкал така? Grinning

# 168
  • Другата България
“Любимката“ ми Звезди. Чак не можах да я позная....

# 169
Оххх, много мат'риал, много нещо JoyJoyJoy

Току що хванах промото за довечера. Джафи с линейка ще я отвеждат. Ако наистина са и премазини пръстите... Дали ще продължи или поради контузия ще отпадне?
😄 Дълбоко се съмнявам ,че Джаф ще си тръгне заради контузия.Те миналата година и Мани, и Паулина ,че и Красима с на по един крак изкараха почти целия сезон, та сега Джаф да се даде заради едно пръстче.😁

# 170
Merri_An никога нямаше да успея да позная, че това е Звезда. Много обработена снимка.

# 171
Пожелавам ни интересна седмица, с атрактивни игри и без контузени.
В анкетата гласувах за капитани Гого, Генчо и Рали. И естествено, че искам да съм в племето на Гого. Satisfied
Надявам се да спечелим териториалната битка, жълтите да идат на реката, а червените в стопанството.
Не участвам в коалиции, по принцип. Сама съм си воин. Laughing

# 172
Сините за толкова време на реката - винаги бяха изкъпани, никой не е отслабнал....други сезони е имало доста заслабнали хора....тази година на никой не му личи да е свалил кой знае колко.
Това с реката е тъпо, не знам какъв смисъл има да го изкарват все едно са корабокрушенци. Кажете че имат елементарни условия и порцион и готово - пак си мизерстват. Но те половината няма да са живи там само на джанки и без елементарни санитарни условия.

На Вики и Цецо бая им личеше,особено в областта на корема.
Гого също стана една идея по-релефен.
Фейгин си е по принцип слабичка,при нея и Мани не видях видима разлика,както и при Касим,просто при по-едрите и високи хора проличава по-бързо.
Илиян в лицето също се беше по-усмукал.

# 173
  • София
Аз лично не очаквам Жени да отпадне, особено след като дадоха линейката.
По същия начин разсъждавам както в промото на Фермата за счупената кост на Гуспата и как много хора се подведоха, че отпада заради контузия.
Когато подобни неща се дават в промо, то те 100% са подвеждащи. Та Жени ще се върне в племето, може би не веднага, но ще се върне, ако ръката и позволява да участва във формата, а щом го показват значи ще може.
И дано, много по-интересно е с нея, а и никой не заслужава да отпада заради травма, без значение дали са слаби или силни, харесвани или не.

В На Кафе коментират последните събития в ИВ
А също така гост при Гала е Звезделина

# 174
  • Където морето целува небето...
Звезди сподели, че е имала повече от седмица и половина кървене, което е било извън периода на менструация. Ей това на реката не си го представям как се случва щом спят там и евентуално имат само душ след битка.

# 175
  • София
Аз чак им се чудя, като на всички вече е ясно, че промотата трябва да се "четат" наобратно и така става предсказуемо, защо продължават да ги правят насочено подвеждащи.
(Пост за навъртане на 200стр.Grinning)

# 176
  • España
Само да се отметна в темата, после ще давам своята лепта да преборим 200-така 😉.
Няма да се уморя да повтарям : СТРАХОТНО ОФОРМЕНА ,както винаги!!!!

Аааа, като казахте Звезда - от жените тя е с най-хубавото тяло този сезон , според мен .

# 177
Аз пак се включвам (за 200-те страници) Grinning Ако има някой от Сливен да ходи да гледа Гого и да качи материал. Ще тренира тук. Grinning

# 178

Аааа, като казахте Звезда - от жените тя е с най-хубавото тяло този сезон , според мен .
😀Не пиши подобни суперлативи за други момичета- особено от червените, че ей сега Дани1 ще напише че Елица е с най- хубавото тяло, освен че е с изключително красиво лице и пламенна душа, разбира се и е най- комплексната сред жени и мъже.😄
А сега сериозно- тялото на Звезди е чудесно, но критериите на хората са различни. За мен Мира и Фейгин имат прекрасна физика.

# 179
  • София
Звезди вярва ли си, че изглежда като на снимката. Особено в лице. Иначе тялото ѝ е супер. Елица е прекалено ниска и набита, но главния ѝ проблем е мазната коса. Може просто да не я мие.
Иначе за жените е много кофти на реката, направо им съчувствам.
За днес залагам капитани Мира (време е вече да е тя), Гого и Лефтеров.

Общи условия

Активация на акаунт