💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 8 (16.10 - 23.10)

• 126 010
  • 3 614
  •   1
Отговори
# 1 200
За 30 мин..може би трябваше да е ...главата размазана Joy

тръпки ме побиват

# 1 201
Аз друго се замислих в момента.
В крайна сметка Лефтеров, Мирела и Фифо са една не лоша основа за Жени, ако в крайна сметка и се наложи да посреща гости в племето. Този съюз може да просъществува една идея по-дълго, ако имат обща цел ("неприятел") която да ги консолидира. Имам чувството, че в близките две седмици Жени може да стане поне два пъти повече "обичана", отколкото е сега.

# 1 202
  • София
Само да вметна, че не можем да сме сигурни, че продукцията е била подготвила само и единствено награда, удобна за Алекса - секирчето. Първо, то не беше обявено предварително, Димо го изрови от пясъка накрая. Второ, ако беше спечелил Филип, можеше и да не го изрови изобщо, а изборът да е "пица или предимство".
Та искам да кажа, не разчитайте на това като знак, че играта е била нагласена специално за Алекса. Да, имали са готовност да му предложат ценната томахавка, но според мен ако не беше спечелил сега, щяха да я отложат за друга негова победа.
Конкретно вчерашната игра ми се струва доста неудобна за нагласяне, с тоя вятър. Можеха и друга да сложат, примерно кукичките на Мартин.

# 1 203
Филип си го каза. Човекът иска да се запази, за да стигне 2 племена и евентуално обединение.
Най ще спечели, ако при тях има други, с тях да стрелят Мирела. Тогава Лефтеров може да гласува с мъжете и Мадам да си ходи. Не я и виждам напред в играта, ако тази травма дава отражение и до днес. Защо да я пазят? Как ще играе? При 2 племена, а после 1, статисти няма.
И колко долно се зарадва, че Филип не е спечелил, за да не вземе нещо за себе си.
Да беше взела сабите. Сега да си заминава.
Алеко даже не искам да коментирам. Пози и чалъми. Но, пък в тоз ансамбъл със слипче, му се получават. Пародия.

# 1 204
Във фазата с две племена силните играчи са винаги първи на прицел. Особено след първите две седмици от втората фаза си става направо принцип Simple Smile
Защо ми е да премахвам играч, който е контузен и за когото смятам, че лесно бих победил вместо играч, който може да ме победи или поне да не съм сигурен, че ще победя лесно Simple Smile

Снощи сравних съюза на Фифо и Жени с пакта Молотов-Рибентроп. Продължвам да смятам, че е временен и ще се използва за прегрупиране на силите. Но може би ще е поне седмица по-дълъг. И много по-любопитния въпрос е кой ще изиграе ролята на Полша в този пакт. Имам предположения аз лично кой ще е Simple Smile

Последна редакция: ср, 19 окт 2022, 09:40 от Bengun

# 1 205
Тъй, от лайфа на Цецо, Вики, Алекса и Гого имам съкрушителна новина. Гого не обича татуси. Ай ся, да видим колко мацки изпаднаха рязко от класацията.

Поредният плюс на Гого.

# 1 206
Тъй, от лайфа на Цецо, Вики, Алекса и Гого имам съкрушителна новина. Гого не обича татуси. Ай ся, да видим колко мацки изпаднаха рязко от класацията.

Поредният плюс на Гого.
Мъдър човек. Не би могъл да работи на Изток, ако има и малка татуировка. Ще минава за якудза. Снощният епизод беше безкрайно скучен. Не ми се гледа Алекса. Като миниатюрен коцкар ми е. И тези смешни брадвички, ножчета, сабички. Остава да им раздават гилотини.

# 1 207

Снощи сравних съюза на Фифо и Жени с пакта Молотов-Рибентроп. Продължвам да смятам, че е временен и ще се използва за прегрупиране на силите. Но може би ще е поне седмица по-дълъг. И много по-любопитния въпрос е кой ще изиграе ролята на Полша в този пакт. Имам предположения аз лично кой ще е Simple Smile
Брилянтен паралел! Като сме почнали, един Лефтеров снощи в ролята на Чембърлейн. Само да не се окаже Полша накрая..😉

Коментирали сте дискусия с участие на Генчо. Сигурно се изтърка и се повтарям, но татусите му ми говорят по-красноречиво от всичко, което е казал/направил досега. Нямах и нямам очаквания за цивилизованост у него. Иначе е хитър и надарен с дар слово, справя се и на арената - факт.

# 1 208

Поредният плюс на Гого.
Слава Богу, оставам в играта 🤣🤣🤣

# 1 209

Поредният плюс на Гого.
Слава Богу, оставам в играта 🤣🤣🤣

Вече доста рядко се среща жена без поне 1-2 татуса. Чак се замислих как ще си намери някоя като за него.
В играта винаги се навърта около Мани по време на и след битките, но Илиян там му играе контра ;d

# 1 210
И аз съм в играта, нямам татуси. Smiley Макар да харесвам, но на определени хора.
Искам поне веднъж големия победител да е жена. Но в този случай не виждам коя. Ревлица -абсурд. Великата жена-войн, майка и лидер- още по-голям абсурд. Остават Гого и Фифо от мъжете. Много ги искам един срещу друг на финал. И Гого победител!

# 1 211
Обаче Фифчо как пристана на кака си Джафа. Да ближеш краката на най-големия си душманин в племето, за да отървеш едната номинация. Голям стратег и по-важното - мъжкар...
Срещу злобни и отмъстителни жени явно не си се изправял и си късметлия. Страшно е. Да, мъжкар е и го доказва във всяка игра. В 99% от случаите е на най- гадното място, най- трудната позиция, срещу най- силния противник. Ако ли пък не- на елиминация. Оцеля дотук и съвсем логично иска да продължи играта си, а не да отпадне заради женските интриги. Какво странно има? С Евгения си е дал сметка, че така или иначе на глава не може да излезне.

# 1 212
elgogo, защо сега така за Мани. Рязко ми опротивя. А толкова я харесвах... Има късмет, че се има с Илиян. Иначе не мож я събра из британската империя...

# 1 213
Чак сега гледам епизода, но просто вече ми избожда очите лансирането на Алекса. На никой друг не предлагат такива награди, които могат да им осигурят сигурен успех в предаването. Най-голямата награда продължава да е за Георги, но му осигурява само комфорт (и бонус: раздори в племето), а Алекса с ценоразписа на Мани от предния сезон, може без проблем да стигне до топ 5, разчиствайки силните (и обирайки техните грошове по пътя) и оставайки на финал с играчи, които може да бие във всяка игра.

За анкетата: искам жена да победи, но само ако е Мани или Фейгин, така че по-скоро не. Иска ми се Безстрашните да паднат довечера, за да видим Супергерои срещу Непобедими утре.

# 1 214
elgogo, защо сега така за Мани. Рязко ми опротивя. А толкова я харесвах... Има късмет, че се има с Илиян. Иначе не мож я събра из британската империя...

Такива са ми наблюденията. Когато печелят битка почти винаги се насочва към нея в радостта си. Нали е срамежвливко, опитва се тънко тънко. Дори в началото преди да се разцепят по категорично на два лагера и беше от плаващите с Велислава и Касим пак го влечеше към нея.

Общи условия

Активация на акаунт