💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 8 (16.10 - 23.10)

• 126 054
  • 3 614
  •   1
Отговори
# 1 215
Сега пуснах лайфа на Алекса и компания. След коментар в ИГ, че е добре, че се пускат такива лайфове, да ги чуят как говорят и че не са такива злодеи като в предаването, Вики и Алекса казаха - всички ние сме нормални хора, само Гого е извънземен.  Лелята на Алекса била голяма фенка, на Гого, не разбира какво говори, но го харесвала.
Алекса от неделя ще е в София. Организираха си среща да гледат битките в понеделник и вторник заедно.

Коментираха, че на битката с 5-метровата кула, ако Цецо не е бил в отвора, е било невъзможно да се вземе ключа, едни 40-50 см не са достигали на другите отбори.

# 1 216
В лайфа имаше не 1, а 2 спойлер. Иначе беше приятен. Само не разбрах Алекса какво караше да каже Гого?Вика "Кажи го, кажи го".
Те не плюха по другите, а в коментарите не спираха да пишат как Мани, Илиян и там които бяха са ги хейтили(както се изразиха).
Коментарите за Гого няма смисъл и да се коментират, той човека чак отегчен изглежда.😂
Да не иска да каже, че Гого си е хванал гадже вече? 🤡😀

# 1 217
[
Скрит текст:
quote author=Aaliyah13 link=topic=1491633.msg45453386#msg45453386 date=1666156684]
Тъй, от лайфа на Цецо, Вики, Алекса и Гого имам съкрушителна новина. Гого не обича татуси. Ай ся, да видим колко мацки изпаднаха рязко от класацията.

Поредният плюс на Гого.
Слава Богу, оставам в играта 🤣🤣🤣
[/spoiler]
Вече доста рядко се среща жена без поне 1-2 татуса. Чак се замислих как ще си намери някоя като за него.
В играта винаги се навърта около Мани по време на и след битките, но Илиян там му играе контра ;d
[/quote]

за щастие не е така. около мен няма нито една жена с татуси, дори и много младите.
голяма пародия беше вчерашната битка, в един момент даже спрях да гледам. да се дават ирги с късмет е голяма глупост. и ще видим ли някоя нормална капитанска битка или само ще се редят кубчета и ще се нареждат топчета. особено ако има и жена дават съвсем смехотворни игри. за мен мирослава не е особено силен играч. става, но нищо особено.
това с пръстите на джафката е наистина странно. кофти е, но си мисля, че е създаден повече драматизъм, отколкото е нужно. какви са тези превъзки и т.н.? преди години ми бяха премазали 4 пръста на едната ръка, но нямаше счупено. зверски болеше, но на другия ден вече ги ползвах почти нормално. не са ме карали да ги обездвижвам. но, разбира се, нейният случай е мнооого тежък. ще слушаме много за това.

# 1 218
  • София
Две победи за Супергероите в номинационните битки. Червените са пет човека, толкова реално са и жълтите. Много възможно Филип, въпреки че беше паднал на колене пред Женята, пак да му бият шута. Но така става като Михаела и Ралица няма никой на втория етаж, а Лефтеров тотално не знае къде се намира.
Даже ми се струва, че настроението и живецът у Филип са на кота нула.
Непобедимите не помня кога за последно не са били последни в първата битка за номинации.

# 1 219
Цитат на: elgogo link=topic=1491633.msg45453405#msg45453405
В играта винаги се навърта около Мани по време на и след битките, но Илиян там му играе контра ;d
[/quote
Да, тази така благодатна сюжетна линия, остава незабелязана от продукцията.

# 1 220
за щастие не е така. около мен няма нито една жена с татуси, дори и много младите.

Радвам се за това. Покрай мен 90% имат по някой скрит тук там, който не се вижда с всекидневното облекло.
Повечето като станат още на 16 тичат към близкото студио ама ги разбирам понеже това виждат от идолите си на екрана и по социалните мрежи.

Последна редакция: ср, 19 окт 2022, 08:57 от elgogo

# 1 221
Снощи започнах да го гледам лайфа, но на втората минута го изключих, тъй като получих позиви за повръщане от коментарите, които вървяха вдясно. Една част от гоговите фенки здравата се бяха разгорещили...
 Сега ще видя дали са го качили на запис.

# 1 222
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Аз много, много искам най-сетне да видя жена победител. Този сезон има много компактни и подготвени момичета, но това е, беше и ще си остане сезона на Фифо и Гого. Всеки по-различен от двамата за победител ще е извращение и гигантска несправедливост.

# 1 223
Снощи започнах да го гледам лайфа, но на втората минута го изключих, тъй като получих позиви за повръщане от коментарите, които вървяха вдясно. Сега ще видя дали са го качили на запис.

за гогича ли? горкия. особено просташките кментари и щения сигурно не са особено лицеприятни.
днес си пътуваме с дребния и той ме дърпа - виж, виж шофьорът как прилича на гого Wink ерно в профил мязаше. викам и децата луднаха.

# 1 224
  • София
Скрит текст:
Аз се подразних на боядисаните устройства в цветовете на отборите. Според мен трябва да си избират място рандъм. При все , че съм може би единственият списващ тук, който не вярва в дълбоката и интелигентна конспирация на продукцията по отношение на игрите, а вярва в нейната безкрайна аматьорщина и безхаберие от което се получават гафовете(сори хора различни религии сме да сме толерантни молем).
Та всяко побутване от продукцията е , за по-интересно и по-голям сеир. В един момент в който ще станат наистина много срещу двама, не знам дали няма да ми е интересно как ще си играят козовете (грошовете) и ще се радвам да е хитро и креативно .
И забравих да кажа . Някак се зарадвах да обединението Джеферович-Фифо . Ако си удържат на думата имат шанс да станат най-силното племе , което да изфичка останалите, които никак не са единни

Кои устройства, че не съм видяла?

Иначе и аз не мисля, че има конспирация, а просто изключителна некадърност и побългареност. Лошите монтажи, опасните игри, недоизмислените условия...

И аз винаги съм била подръжник на тази хипотеза, но е трудно и да се отрече, че се тегли в посоки, които смятам, че ще доведат до по-голям сеир. Проблемът е, че не го правят фино. Не ми пука дали Алекса ще спечели, въпреки че не го харесвам. Но искам да гледам интересни, разнообразни и равностойни игри. Не може две игри подред да гледаме вдигане на платформа, при все че два отбора бяха взели-дали първия път. Не може да ни дават човешка кула две почти поредни игри, при все че миналия път само един отбор я завърши. И то един и същи отбор. Това ако не е бутане, значи е изключително малоумие от страна на продукцията. Да не говорим, колко е опасно за здравето, че вече има контузени играчи и т.н. Мирела на промото падна от кулата. Докога? Изключително некадърна продукция.

# 1 225
Във фазата с две племена силните играчи са винаги първи на прицел. Особено след първите две седмици от втората фаза си става направо принцип Simple Smile
Защо ми е да премахвам играч, които е контузен и за когото смятам, че лесно бих победил вместо играч, който може да ме победи или поне да не съм сигурен, че ще победя лесно Simple Smile
Прав си. Но, не и в игрите.
Тук Ралица и Димо се надпреварват да издават коалиции, стратегии, награди и какво ли не. Всички племена са наясно с коалициите в другите.
От друга страна Евгения е отрова. После има доста играчи с вятър между ушите.
Ще ми бъде интересно, ако се пренаредят коалиции и стратегии при две племена, ама и продукцията лелее за пошлост и евтин сеир.

Снощи сравних съюза на Фифо и Жени с пакта Молотов-Рибентроп. Продължвам да смятам, че е временен и ще се използва за прегрупиране на силите. Но може би ще е поне седмица по-дълъг. И много по-любопитния въпрос е кой ще изиграе ролята на Полша в този пакт. Имам предположения аз лично кой ще е Simple Smile

# 1 226
И без Димо, Филип се е оцапал...То не беше  против всичко женско, то не бе изтъкване. Не ми е приятен от ден две. Не крие,че се смята за по- висш индивид от жените. Как да го харесаш такъв? И да, не е красиво, учтиво, високо интелектуално, мъжко да не поздравиш съперника. Грозно и злобно е. И е егоист. Да. Сигурна съм, че е бесен, че не взе още някой грош. Не му е толкова за отбора.
За Алекса съм неутралитет, но не мога да не харесам начина му на израз към любимата си. Обича си я, говори с уважение и си я пази. Мъж. Малко ме вълнува играта дали е режисирана, сигурна съм, че Алекса и в живота е такъв. Има си странностите, като всеки. Но е добър играч. Ами игра е.
Не гледам сезона отначало и не знам какви реплики е ръсил Филип за жените, възможно е да се е изказал неуважително и не одобрявам това, но чак пък да се мисли за по-висш, айде сега... силно преувеличено, преекспонирано и монтирано така, че да се захванат за едно негово изказване и... отиде коня в ряката - черен до края на сезона.
Относно егоизма му. То пък всички останали от това племе са супер алтруисти, особено Джафката Grinning Или Лефтеров, който само се скатава. Ми да беше отишъл той на капитанската, след като не е егоист. Или Мирела, дето вика "добре че не спечели".
А за поздрава след играта - отново изманипулирано. Непосредствено след приключване на играта, всички се поздравиха. Не поздрави след като приключиха разговора и с водещия, ама то пък колко пъти да ги поздравява, ако искат и по бузите да мине да ги целуне всичките. Аз лично също не бих се сетила да поздравя втори път, след като веднъж вече съм го направила. Сигурно съм много невъзпитана, как пък досега никой не ми го е казвал Wink

# 1 227
Досега не съм видяла някой да се сбогува при напускане на терена. После чак разбираме, че не само се сбогуват, ами даже плачат заедно. В случая с Филип, той си изкриви врата да се обръща към Димо или някъде зад него, може би се надяваше да разбере каква награда е изпуснал.

# 1 228
Аз предлагам вече след всяка битка Филип да ходи всичките да ги целува по бузите и челата, да няма сърдити Grinning

Последна редакция: ср, 19 окт 2022, 17:27 от Мила Атова

# 1 229
Може ли някой да каже в темата за спойлери вече има ли спойлер кои ще спечели? Тази тема не мога да я чета, защото е пълна с постове за предавания, които не гледам, но ако вече е писано за победителя ще си направя труда Grinning

Общи условия

Активация на акаунт