💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 8 (16.10 - 23.10)

• 125 961
  • 3 614
  •   1
Отговори
# 1 230
Скрит текст:

Може ли някой да каже в темата за спойлери вече има ли спойлер кои ще спечели? Тази тема не мога да я чета, защото е пълна с постове за предавания, които не гледам, но ако вече е писано за победителя ще си направя труда Grinning

Да, знае се вече победителят. Ако искаш ще ти пиша на ЛС.

elgogo Аз съм съгласна с теб. Още в началото бях писала, че Гого харесва Мани. Обаче втората избра да играе и да скача на врата на противният Илиян, с когото живее в момента в Англия.
Честно Ви казвам, това е единственият играч в когото не намирам едно положително качество. Не мога да го дишам. Дори ако щете Жени ми е по симпатична, ама тоя като го покажат и имам пориви на повръщане. Ако с него бяхме в едно племе примерно, сигурно щяхме да се избием.

# 1 231
Разбира се, че няма нужда Филип да ги прегръща и сбогува, но си спомням, как Елица беше разпъната тук когато направи същото. То пък се оказа, че не било баш така Grinning. Много ясно, че не ни показват всичко за да провокират. Интересно ми е обаче, защо никой не обърна внимание на хубавите думи на Алекса за Филип. Да,да знам...взел е сабите и е виновен.

Само да не си помислите, че съм му фен, не се съм. На жена му обаче съм Grinning

# 1 232
emiliq.nikolova88 да, пиши ми ако може Grinning

# 1 233
  • София
Нова теория за конспирация и нова Марианска падина за продукцията.

Дават наградата на някой с минимум мозък и голяма уста. Той изпортва работата в някой лайф. После продукцията го съди за нарушаване на договора и клаузите за конфиденциалност и си връща наградата под формата на неустойки.
Smiling Imp

#team200p

# 1 234
  • София
Нещо не ми харесва регламента на капитанските битки.
Трябва да имат възможност да вземат само предимство/храна за племето.
 Личните облаги да са от номинационни битки- поемат личен риск, получават лично предимство.
Така се наслагва с двата гласа и става прекалено.
А падналите капитани на битката да нямат право следващата седмица да стават такива. Малко да се раздвижат нещата.
Въобще трябва да се въведе правилото, докато всички не минат през капитан, да няма право на повторения.

# 1 235
Като цяло е добре да има ясни правила в цялата игра.
капитани, племена, награди, грошове.
1 сезон - кражба на капитан.
Сега няма кражба - директна елиминация.
Извадиха саби, няма интерес и ги прибраха.
Извадиха топорчето. Алеко го прибра.
Пазар има когато решат. С инфлацията на Ралица тези грошове няма да им стигнат за нищо.
Обаче, пак да кажа, Алеко с този слип ми напомня калеко Алеко. В профил е за корица.

# 1 236
Честно Ви казвам, това е единственият играч в когото не намирам едно положително качество. Не мога да го дишам. Дори ако щете Жени ми е по симпатична, ама тоя като го покажат и имам пориви на повръщане. Ако с него бяхме в едно племе примерно, сигурно щяхме да се избием.

Абсолютно същите чувства към Илиян. Изключително противен ми е и като външност, и като поведение.

# 1 237
Пуснах си малко от лайфа на Чакалчето, Мани, Мирела и Илиан. И там имаше спойлер. Гринчи се издаде. Не го гледайте. При другият не успях да хвана спойлер, защото се смях на коментарите, ама на този го хванах.

Чакалче, благодарим ти, че каза на Мирела за тунинга. Мисля, че ако беше при сините щеше да играеш с Гого и наистина щеше да стигнеш далеч, защото си добър. Яд ме е, че отпадна рано. И съм сигурна, че с Алекса щяхте да се разберете... Все пак това е само една игра, НО интригант ли си в шоуто, такъв си и навън. Това "качество" не се отключва вътре, а си го носиш със себе....Визирам Илиан, и в частност може би Мани.

# 1 238
С толкова много благинки, дето ги натрупа Алекса, е ясно накъде върви работата. Но не мисля, че е нагласено, добър играч е, не може да му се отрече. Хич не ми е симпатичен, но ако трябва да бъдем обективни, е почти толкова комплексен, колкото и Фил и Гого (може би без плуването). Даже ги превъзхожда в едно отношение - начина, по който мисли в игрите като цяло. Не мога да го дефинирам точно, защото не съм спортист и по принцип като тип човек не съм стратег, но има нещо, което работи в главата му по такъв начин, че на всичко му намира цаката.

Последна редакция: ср, 19 окт 2022, 10:11 от Мила Атова

# 1 239
  • София
Във ФБ се коментира, че Алекса си е премествал змея назад и по-близо до кубчетата с буквите.

Хич не го харесвам, но според мен беше по-стабилен от Фифо и Мира в тази игра.
Не знам дали се дължи на наместването на змея или на "късите крака и какво д*" беше там 😂

#team200

# 1 240
У Алекса не понасям чувството му за превъзходство- физическо, умствено, стратегическо и емоционално над останалите. Не знам дали е национална черта, но да се отнася леко покровителствено, все едно на него нещата са му ясни отпреди да се роди- това е отвратително. Нещо като Жени в слипче.  Не че ще го помня, но ми е петно за сезона. Лош вкус. Гадничко.

# 1 241
Интересно ми е обаче, защо никой не обърна внимание на хубавите думи на Алекса за Филип. Да,да знам...взел е сабите и е виновен.

Важна поправка: Не ги бил взел, ами му ги подарили най-нагло от Продукцията, вместо да му предложат някоя пица да нахрани племето в Резиденцията...

# 1 242
само че алекса осъзнава, че фифо и гого са доста по-добри от него. той е голяма уста, но въпреки многото усилия е среден играч, нищо впечатляващо. изглежда и дребен по душа, макар да се опитва да се изкара точно обратното. също и думите за и към елица са ми твърде нагласени. въздухар ми се чини алекса.
илиян в ясен - много неприятен. и гошко малко натам ми гравитира, не ме кефи този човек.
също съм "за"' ясни правила, а не иди ми-дойди ми.

# 1 243
Интересно ми е обаче, защо никой не обърна внимание на хубавите думи на Алекса за Филип. Да,да знам...взел е сабите и е виновен.

Да, за да бъдем обективни и това трябва да се каже. На снощният лайф на сините всички само Суперлативи за Фифо. Особено от Алекса. Според 4-ката, това е един от малкото играчи от които може да паднат кеф и е удоволствие да се играе.

# 1 244
  • Sofia
Еми може си го момчето. А продукцията вместо да се радва, че има такъв участник всячески се опитва да го захапе и очерни. Горкият Филип, ако по някаква чиста случайност (личен интерес) Джаферката го остави на мира, то Димо и Ралица го подхващат. Трън в очите и в петите. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт