💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 8 (16.10 - 23.10)

• 125 918
  • 3 614
  •   1
Отговори
# 1 320
Хубав и ползотворен ден на всички 🤣 И не се разсейвайте на работа 🤣

Абе, може и да е хубав Мускетарчо, ама, забогами!, какъв е тоя глас и акцент, разваля цялата обща картинка Neutral Face

# 1 321
Мен ме радва гласът му, звънлив е. Ако беше със стандартен алфа-мъжкарски глас, щеше да е по- обикновен, така е още по- индивидуален. Говори все едно е в Нирвана 24:7 😀😀😀😀.

# 1 322
наречете ме женомразец но искам всеки друг да спечели различен от четирите жени 'виктория алекса елица евгения'

# 1 323
Твърдо съм за Филип.

# 1 324
  • София
Видях, че Lafusko и Diavolo вече са коментирали случващото се в социалните мрежи, но за мен е потресаващо. Всичко тръгна от отговора на Зори на върпрос от фен: защо Елица е минала трасето на битката в понеделник три пъти, а Генчо - два. Тя отговори, че тя също е минала трасето три пъти и че жените са изнесли битката (в крайна сметка в племето има двама мъже). Не мисля, че думите "жените изнесоха битката" трябва да предизвикат реакция като тази на Генчо, ругатни и квалификации като "нещастница", няма как това да не повлияе на мнението ми за него, тук вече не става въпрос за сексизъм (в чието съществуване, за съжаление, се убеждавам, че голяма част от хората не вярват), а за вербална агресия, която Генчо очевидно не може да контролира. Зори не си е позволила да го обиди, дори не отговори на въпроса за неговото преминаване.

Вече споменах, че в няколко ситуации в предаването Генчо реагира инфантилно, той демонстрира същото поведение и извън него, а само преди няколко вечери са се забавлявали и веселили заедно:

Зорница дори няма право да изкаже мнение за битката в собствения си профил, без да бъде нападана и подигравана.

# 1 325
  • софия
Гого, включвай се смело. Не сме толкова страшни. Smile
Тихо прошепна едната, докато плетеше мрежата. Две други тъкмо залагаха мечи капани. Отстрани се чуваше нежен звук от точене на ножове.😁

# 1 326
Ха-ха, явно няма нищо скрито-покрито за БГ-мамите, веднага изловихте Гого. Може  и други участници да има тук, то си е интересно да четеш коментари за себе си.
Ооо, 100% участниците четата, че някои от тях може и да коментират тук. Аз си представям какъв смях ги напушва, като ни четат глупотевините, но... майтап да става ')

Последна редакция: ср, 19 окт 2022, 17:21 от Мила Атова

# 1 327
наречете ме женомразец но искам всеки друг да спечели различен от четирите жени 'виктория алекса елица евгения'

Не съм женомразка, ама и аз ги изключвам точно тези! Joy

# 1 328
Видях, че Lafusko и Diavolo вече са коментирали случващото се в социалните мрежи, но за мен е потресаващо. Всичко тръгна от отговора на Зори на върпрос от фен: защо Елица е минала трасето на битката в понеделник три пъти, а Генчо - два. Тя отговори, че тя също е минала трасето три пъти и че жените са изнесли битката (в крайна сметка в племето има двама мъже). Не мисля, че думите "жените изнесоха битката" трябва да предизвикат реакция като тази на Генчо, ругатни и квалификации като "нещастница", няма как това да не повлияе на мнението ми за него, тук вече не става въпрос за сексизъм (в чието съществуване, за съжаление, се убеждавам, че голяма част от хората не вярват), а за вербална агресия, която Генчо очевидно не може да контролира. Зори не си е позволила да го обиди, дори не отговори на въпроса за неговото преминаване.
Честно казано, не помня участници в друго риалити да си разнасят кирливите ризи. Обикновено, ако не се понасят, просто не общуват. Тук- Генчо и Зори, Аспарух и Алекса...
Много разпасана история,за пореден път продукцията трябва малко да ги стяга и да им обясни някои неща.

# 1 329
Пух и Генчо много палят на тема чест.
И докато първия се репчи на мъж, втория за съжаление - на жена 😔
Какво толкова е казала Зори, защо я напада така.
Тия хора не могат да излязат от филма.
Това е просто игра. Ние тук във форума доста харесваме Генчо, а той така да се изложи снощи 😔 Нищо. Ако й се извини (искрено) ще му простим.
Аз не натоварвам играчите със свръхочаквания да са мили, розови херувимчета, които се къпят в небесна вода от целомъдрие и благодат. Затова много неща бих им простила, ако им пука за моето мнение де 🤣
Просто не ми се мисли ние ако бяхме на тяхно място колко щяха да ни издържат нервите🤣

# 1 330
Генчо, че е с къс фитил - ясно. Ама и на Зорница не ѝ прави чест, че отрича ролята на мъжете в играта.
Не останах с впечатление Генчо и Георги да седят на тревата и да плетат чорапи, докато жените вадиха колците.
Или бъркам?

# 1 331
Алекса наистина подхвана платформата на жълтите, с което ме изненада, очаквах да се притече към червените.

Алекса много бързо си направи сметката, че ако помогне на червените ще направи лошо впечатление.Затова хукна към жълтите, а даде команда на Цецо да отиде при червените. Така, че пак помогна на Елица, но не толкова открито.

# 1 332
Вероятно мнозина от участниците четат тук, няма лошо. Хейтът е умерен, лично аз рядко пиша за участниците,  които са ми най-антипатични, само за дразнещите. Забавните постове преобладават, та на тяхно място също бих предпочела темата пред ФБ.
Гого е страхотен, няма спор. Представям си го да напише нещо тук. Както сме много словоохотливи по принцип, така ми се струва, че рязко ще замлъкнем. Ще се чува единствено пърхането с мигли, после всички ще хукнат да заличават татуси. Може даже Гената да вдъхновим,  кой знае! 😁

# 1 333
Леля Гена голяма комплексарка ще излезе. Те й викат жените изнесли битката, демек хвалят си я в прав текст, тя скача пак на нападките и обидите като типична незадоволена квартална тетка. После Зориту била злобна и глупава.

В този ред на мисли евала на Зориту как хубаво си го нахрани "алфа" балона - и вчера на синхрона и днес в социалките. Мачкай, Зори!

# 1 334
Ха-ха, явно няма нищо скрито-покрито за БГ-мамите, веднага изловихте Гого. Може  и други участници да има тук, то си е интересно да четеш коментари за себе си.
Ооо, 100% участниците четата, че може и да коментират тук. Аз си представям какъв смях ги напушва, като ни четат глупотевините, но... майтап да става ')

абе на джафката, елица и илиянчо едва ли им е смешно.
и генчо, и кухата лейка реагират неадекатно. кво хранене, кви 5 лева. инфантили с лошо възпитание.

Общи условия

Активация на акаунт