💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 8 (16.10 - 23.10)

• 126 176
  • 3 614
  •   1
Отговори
# 1 470
  • София
Супергероите нямат Аквамен в редиците си. Той е от някоя друга комикс Вселена явно... Grinning

# 1 471
  • Пловдив
Цецо не е виновен,че е бавен, това не е проблем. Мъжа ми също е висок, ами тромави са повечето високи хора, какво да се лъжем. Проблема на Цеца е,че не иска да приеме ,че има качества, които му липсват, и други, на които е добър. Това е. Иначе, прави ,каквото може човека.

# 1 472
  • София
Rolling Eyes Илиян е бавен, но не пропуска да съска, че и Цветан е бавен, все трябва да джафка това момче.
На мен Илиян не ми се стори никак бавен на плуване, а сравнен с Цветан, е Майкъл Фелпс.

# 1 473
Илиян е въздух под налягане. И той се забави, но много му знае устата.

# 1 474
Мисля ,че сините ще са последни,без да съм гледала промото Smile

# 1 475
  • Варна
А Виктория с това "Браааво, момче!" все едно поощрява куче. Очаквам всеки момент да потупа някого по главата.
Представих си го! Цецо с изплезен език, донесъл пръчката, метната му от Виктория. Animal Dog2

# 1 476
Илиян не е бавен, просто плува с двама перфектни плувци, ако беше срещу някой друг щеше да е пръв.
Той трябваше да мине два пъти от сините, Алекса не плува добре.

# 1 477
С тази разлика, че Илиян се хвърля и бяха, плува, а Цецо се върти като обран евреин. Например на пъновете. То беше гледане, галене, маене.
И ето го сега....

# 1 478
Цецо е в пъти по бавен от Илиян. Не го понасям Илиян, но е факт че беше доста по бърз от Цветан.

# 1 479
Аз пък мисля, че Илиян беше доста добре по трасето, реално на понтона беше с минимално забавяне след Георги и Фифо, които са топ плувци. По никакъв начин не мога да го сравня с Цецо. Цецо ги бави с вече една обиколка, а Илиян беше малко след първите двама. Дори бих казала, че Илиян плува най-добре от сините мъже.

# 1 480
Тоя Алекса като някво врабче подскача и тича ,супер смешен и нелеп.

# 1 481
  • Другата България
Как да не плува Алекса, плува си съвсем прилично.
Не мисля, че е по-бавен от Илиян.

# 1 482
  • София
Как ще е бавен Илиян, буквално десет секунди след шампиона Георги беше на стената.

Все едно да кажем, че Елица е слабачка, щото носеше само 40 кила на гръб вчера, а Филип 60.
🙄

# 1 483
  • София
Ех, Мани, ако не плюеш отрова, щеше да си топ!!
Цецо а-ха да се заклещи в гумите.

Като скачат около и вътре в тия понтони, все имам чувството, че ще си ударят главите. Даже бях сигурна, че Зори се е треснала и лошо ми стана.

# 1 484
Как да не плува Алекса, плува си съвсем прилично.
Не мисля, че е по-бавен от Илиян.

Ееее в сравнение с Цецо определено плува Sweat Smile

Общи условия

Активация на акаунт