💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 8 (16.10 - 23.10)

• 125 641
  • 3 614
  •   1
Отговори
# 1 800
Гого е и моят фаворит, но извинете ме-аз съм 170 см, не мога да приема сериозно като мъж някого под 178-180 см. Наречете го стериотип. Така че една жена по-малко точи лиги 🥹😂

Подкрепям с две ръце,че вдигам и стандарта 183 мин височина за мъж.Една жена трябва да се чувства спокойно като обуе високи токчета.
Вижте какво момичета, нещо много сте се размечтали . Ако предположим, че няколко хиляди жени са неразположени, няколко хиляди ги боли глава , и още толкова заети- на месец ви се падат по не повече от 10 мин прекарано време с Гого( предвид каква армия сме) Joy
За тези 10 минути , в една ръка чарпака, в друга прахосмукачката , трета стирката , четвърта бърсалката , завърта се , като тазманийски дявол-нинджа из къщата.Пък с петия крайник ако ощастливи булката в туй време, честито , ако не другия път..Та къде ще търсите токчета и линийка да го мерите човека, да му слушате гласа и други несъвършенства

# 1 801
Напоследък се усещам, че сякаш неволно пръскам симпатии по Алекса 🤣 Ели, моля те ако четеш тук, не идвай за мен 🤣 Не знам какви ги говоря 🤣 От толкова бицепси и плочки ми иде да си ремонтирам банята🤣
На Фифо също заради вас взех да му заглеждам гърдите 🤣, на които преди не обръщах достатъчно внимание 🤣 Тъй като в момента си почивам от Гого е време да обърна внимание и на другите играчи 🤣

Гого, да знаеш, че вече поглеждам в жълто 🤣 тъй като ти се оказа костелив орех 🤣 Ни във форума пишеш, ни внимание ни обръщаш 🤣
Ще помисля дали да ти дам още един шанс 🤣 От теб зависи 🤣
Филип сякаш по-бързо ще поддаде 🤣

Не искам да те отчайвам, но напомням, че Фифо устоява на жени като Мирела успешно…. 😂😂😂😂😂😂😂😀😀😀🤣🤣 Между другото Филип и с това ме радва - какъв е непукист относно мацки, а със сигурност си има тип и се кефи и той на нещо. Просто ми е забавно как игрите се завъртяха около девойките, които успешно въртят почти всичките мъже, а Фифо стои и земетресение да падне, няма да му дреме. 😄😄😄😄😄
Абсолютно 🤣 Като скала е 🤣

# 1 802
тя Михаела не е нещо особено въпреки че ми е една от най-симпатичните. със сигурност ми е пред Мирела. те доста са ми преди Мирела де. разни вкусове и усещания

# 1 803
  • София
Не искам да те отчайвам, но напомням, че Фифо устоява на жени като Мирела успешно…. 😂😂😂😂😂😂😂😀😀😀🤣🤣 Между другото Филип и с това ме радва - какъв е непукист относно мацки, а със сигурност си има тип и се кефи и той на нещо. Просто ми е забавно как игрите се завъртяха около девойките, които успешно въртят почти всичките мъже, а Фифо стои и земетресение да падне, няма да му дреме. 😄😄😄😄😄

Не е да не му пука на Фифо, просто не е особено... експресивен Sweat Smile Нещо леко асоциално има в него, затворен и интровертен ми изглежда. Личи си, че му е трудно да намери приказка с хората и да се впише. На мен ми е някак по детски симпатичен с неловкостта си в това отношение. Вижда се, че не е лош човек, просто не му е сила общуването.

# 1 804
  • София
Гого и Мани - акробатика на въжето 😊

# 1 805
Хубава игра вчера. Хареса ми. Предпочитам живата кула да я няма, да е заменена от друг компонент в края, но беше интересно за гледане през цялото време.

Днес си мисля, че Жълтите няма да загубят. И залагам за Цветан и Илиян номинирани при сините. Иначе искам Генчо да остане още в играта, искам Цветан да си тръгне, а от Георги и Илиян - нека по-добрия спечели. Ако трябва да залагам 2:1 за Георги.

# 1 806
Аз пък все повече си мисля, че жълтите ще ходят на номинации.

# 1 807
  • Euskal Herria
Айде, и Генчо бил новия риалити секссимвол на игрите: https://www.plovdiv24.bg/novini/interesno/Gencho-ot-Igri-na-voly … shturyaha-1433846
Гого може да отдъхне, една част от фенките натам са насочени Wink.

# 1 808
Тъй като в момента си почивам от Гого е време да обърна внимание и на другите играчи 🤣

Това е Гогохулство!!!!! Joy

# 1 809
Има ли инфо тази седмица какъв е рейтингът на предаването спрямо Фермата?

# 1 810
  • София
Култовия поглед на Цецо + Дзен магия от Гого да не пада кулата 😂🤣😃

# 1 811
Почива си тя. Не й обръщайте внимание. Почива си до довечера и първия кадър, показващ Гого и някоя хватка. 😂😂😂😂 Щото той като нормален да седи не може, все ще прави нещо забележително. И като залита, залита с финес. 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

# 1 812
  • София
Sause baus!
Няма ъпдейт от седмицата завършваща на 2 октомври, за това не съм публикувал.

В На Кафе за снощната битка

# 1 813
Благодаря,Diavolo!
Просото ми е интересно как се развиват нещата с "конкуренцията"?

# 1 814
  • София
Дани1, какво направи Flushed

Общи условия

Активация на акаунт