💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 8 (16.10 - 23.10)

• 125 629
  • 3 614
  •   1
Отговори
# 1 770
Не знам дали е писано, не мога да насмогна на темата. Нещо интерсно за семейството на Мирослава, за който му е интересно: свекърва й се занимава със зърнопроизводство от 1998 г насам. Обработва земи в Плевенско. Синът й е работил в Държавен фонд земеделие от 2006 до 2013 год по програмите Сапард. Сега има консултантска фирма и консултира проекти по програми на ЕС за развитие на селските райони. Самата Мирослава от 2010 до преди няколко дни също е работила в Държавен фонд земеделие, последно като старши експерт в Дирекция Селскостопански пазарни механизми. Така, че ясно е откъде са така заможни.
През 2020 Валя Ахчиева беше направила репортаж от Село Горна Митрополия, където е базата на бизнеса им, защото две деца, които живеят до нивите са влезли да берат цветя и са било натровени, а пчели, разположени в съседство, за измрели. Ахчиева установя, че е пръскано със забранени пестициди.

# 1 771
Aaliyah13 и други верни фенки на Гого, съжалявам, че ви причинявам това ....

И Алекса зад тях с гегата 😂
Гого е с гегата. Алекса носи знамето и е дал благословията си младите да се вземат. 🤪

Това ми звучи като православна плажна сватба и отзад сръбски поп я благославя. 😂😂😂😂

# 1 772
Интересно защо Фифо не го включват почти в никой лайф. Вчера се изредиха почти всички участници да кажат по 2-3 думи, само него го няма никакъв.

страх го е от евжения

# 1 773

И естествено ще реди кубчета.
И най вероятно ще спечели.

Аз също мисля, че тя ще спечели. как ли не се е подготвяла тя преди игрите. Даже и с готова коалиция е влязла. Героиня.

# 1 774
Сега си мисля, че в началото, когато Жени обяви Филип за женомразец, всъщност е искала да каже ЖЕНИмразец, но е объркала един звук и айде... излезе му име на човека Grinning Grinning Grinning

# 1 775
  • SF
С изключение на Сините, в останалите 2 племена от 2-3 седмици назад числено жените превъзхождат. Тази година се гонят повече мъже. И това не се дължи само на коалицията на Жени.
Ако Генчо не беше подарил победата на Цветан, положението при Сините можеше да е подобно с отпаднали Касим и Цветан - двама мъже от едно племе в един ден, в една игра.
ако това се беше случило сините щяха да спечелят.
и двамата са слабото звено - забавят другите във всички игри.

Болднати са грешните думи. Аз затова казах, че ЧИСЛЕНО превъзхождат.
На мене Цецо в Игрите не ми е притрябвал.

Играта тази вечер е подбрана така, за да могат всички да участват от двете племена. Фейгин също трябва да бъде статична, не само Джаферович.
Това си е класическа игра за формата, така че дойде подходящият момент да я пуснат.

# 1 776
видяхте ли когато дънера удари Жени Филип как гледаше съсредоточено натам и мърмореше някакви като заклинания. замифлих се

# 1 777
Примирието между Жени и Филип, ако е истинско, ще е много закратко и ако не го видим в действие на съвет днес, няма как да знаем дали двете страни ще изпълнят казаното. А някак си мисля, че няма. Толкова да са като ситуацията с Андрей и Бамби, както Троицата пък с Милена и коалиция.

Скрит текст:
Гого като попадне при жълтите и те отидат на съвет, няма да се изненадам да искат по- бързо да то изхвърлят и с право, предвид каква конкуренция е, трябва да си луд да искаш да го запазиш в този етап. А и той ще е уязвим без Алекса и Вики, ако бяха заедно, пак щяха да се пазят във втора фаза.

# 1 778
  • София
Аз като Тома Неверни, не съм сигурен в коалиция на Жени-Филип. Това е хипер нереално и алогично на видяното до момента. Но е единственият вариант за Фифо да оцелее малко по-дълго.

# 1 779
Аз като Тома Неверни, не съм сигурен в коалиция на Жени-Филип. Това е хипер нереално и алогично на видяното до момента. Но е единственият вариант за Фифо да оцелее малко по-дълго.

Наближава сливането на племената. Тази коалиция е много полезна и за двамата срещу новодошлите. Снощи го казаха по някое време " жълтите до финала".

# 1 780
  • Пловдив
Гого е и моят фаворит, но извинете ме-аз съм 170 см, не мога да приема сериозно като мъж някого под 178-180 см. Наречете го стериотип. Така че една жена по-малко точи лиги 🥹😂

Подкрепям с две ръце,че вдигам и стандарта 183 мин височина за мъж.Една жена трябва да се чувства спокойно като обуе високи токчета.

# 1 781
Пуснете си лайфа на Мирела
Генчо така налива останалите🤣🤣
Голям смях
Почва от час и 8 минута някъде
Къде ги гледате тези лайфове? Пуснете едно линкче

# 1 782
Скрит текст:
Aaliyah13 и други верни фенки на Гого, съжалявам, че ви причинявам това ....

И Алекса зад тях с гегата 😂
Гого е с гегата. Алекса носи знамето и е дал благословията си младите да се вземат. 🤪

Това ми звучи като православна плажна сватба и отзад сръбски поп я благославя. 😂😂😂😂
Все пак снимките са на Попския плаж. Laughing

# 1 783
  • София
Все пак снимките са на Попския плаж. Laughing
Гого, ти ли си Grinning

# 1 784
Ако Генчо не беше подарил победата на Цветан, положението при Сините можеше да е подобно с отпаднали Касим и Цветан - двама мъже от едно племе в един ден, в една игра.

И защо си сигурна, че Генчо е подарил победата на Цветан?

Ако Генчо толкова е искал да подарява победата на Цветан, можеше да се откаже в самото начало на играта, а не да се мъчи да държи толкова време. Защото е ясно, че колкото и да се напъват, нито Каско, нито Звезда имаха някакъв шанс срещу Цветан.

Общи условия

Активация на акаунт