💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 8 (16.10 - 23.10)

• 125 575
  • 3 614
  •   1
Отговори
# 1 815
  • Пловдив
Един малък спойлер за феновете на Гого-днес постваше от Пловдив

# 1 816
Култовия поглед на Цецо + Дзен магия от Гого да не пада кулата 😂🤣😃

Сега разбрах - Гого ни е направил магия 🤣 Отдъхнах си 🤣 Вече се чувствам по-спокойна и уверена в себе си 🤣 Само да мина през маг Светлина да ми развали магията и пак съм в играта 🤣

Преди малко гледах стори на Фифо и зелените му очи като смарагди 🤣, които също имат омагьосваща сила 🤣 Значи ми стават две магии за чистене 🤣
Та Фифо обясни, че е поздравил съотборниците си на капитанската 😉
Даже беше забелязал, че и Мира е била там 🤣 и я поздрави 🤣

# 1 817

Ставам след работа,гледам прехласването на водещите по нечестно бутаните Безстрашни(те и от себе си се плашат) и просто казах това,дето мисля отдавна.Ще ме плюете ли,ще ме опровергавате ли,ваша си работа,моето мнение си е такова!Мога и още да пиша,но ще се приготвям пак за работа и нямам време.По-късно,когато мога,ще уточня още някои неща относно побутванията,нечестната игра и т.н. - доказателства има доста!

# 1 818
  • София
Ставам след работа,гледам прехласването на водещите по нечестно бутаните Безстрашни(те и от себе си се плашат) и просто казах това,дето мисля отдавна.Ще ме плюете ли,ще ме опровергавате ли,ваша си работа,моето мнение си е такова!Мога и още да пиша,но ще се приготвям пак за работа и нямам време.По-късно,когато мога,ще уточня още някои неща относно побутванията,нечестната игра и т.н. - доказателства има доста!
Точно последният елемент с кулата беше против Безстрашните. Всички са предимно набити бичмета. Перфектна игра за Супергероите - хем двама много високи, хем леки за по-високото като Гого и Мани. Може да сме изпуснали нещо в хода на играта.

# 1 819
Момичета, ако продуцентите на Ергенът четат тук, ще викнат Гого за следващия ерген и половината форум ще се запише на кастинг Joy Обвързаните сълзи ще ронят, че не могат да отидат. А в самото предаване няма да е сухарска работа както с Виктор - направо ще се избиват жените за 10 мин с Гого. А той ще си е дзен - "Спокойно, дами! Ще има всякакви срещи - и екстремни, и романтични вечери, лично приготвени от мен."
А като вземе да покаже плочките на плажа, вече и припаднали ще има, ще викат и там линейка.

# 1 820
Точно последният елемент с кулата беше против Безстрашните. Всички са предимно набити бичмета. Перфектна игра за Супергероите - хем двама много високи, хем леки за по-високото като Гого и Мани. Може да сме изпуснали нещо в хода на играта.

А и най-голямото бичме в този формат, Джаф, нали гледа само отстрани?

# 1 821
Момичета, ако продуцентите на Ергенът четат тук, ще викнат Гого за следващия ерген и половината форум ще се запише на кастинг Joy Обвързаните сълзи ще ронят, че не могат да отидат. А в самото предаване няма да е сухарска работа както с Виктор - направо ще се избиват жените за 10 мин с Гого. А той ще си е дзен - "Спокойно, дами! Ще има всякакви срещи - и екстремни, и романтични вечери, лично приготвени от мен."
А като вземе да покаже плочките на плажа, вече и припаднали ще има, ще викат и там линейка.
Абе то добре ама да не взема да кара участничките да правят от неговите гимнастики, че бая ще се изпотрепат. Та ще спести от рози продукцията.

# 1 822
Мармалад! Smiley

# 1 823
Обърка пипера с бучиниша.

# 1 824
Вчера много се зарадвах на Мирелка. Колко хубаво плува и добре ѝ се получи играта. Скъса ми се сърцето като я гледах как плаче в предния епизод. Някой ден и тя ще порасне и такива като Маман няма да я въртят на пръста си.

Фифо ми прилича на персонаж от ID Extra. Наистина има хубави очи, ама много вренчено гледа. Винаги има някакво напрежение в него. Според мен той е по-добър (по-комплексен) играч от Гого, но заради дзен-излъчването си втория ми е на порядъци по-симпатичен.

Надявам се да не изгонят всички мъже, както е тръгнало, защото на последните битки ще се редят кубчета и ще се целят грънци.

Последна редакция: чт, 20 окт 2022, 14:33 от LadyCharming

# 1 825
Най-ужасният коментатор на всички времена е този Димо! Как едно адекватно нещо не каза. Толкова им пречи с постоянните си брътвежи, но горките участници не могат да му кажат да млъкне. Друг път съвсем неуместно им помага с инфо какво били направили от другото племе. И постоянно "имаме обрат" за това че единия минал другия с 2 метра!
И монтажът страшно ме дразни. Само близки кадри на избрани хора, действия и дупета, а общата картинка сами са си я съчиняваме.

Относно този въпрос.
Гледах един епизод от колумбийския формат, но не помня кой сезон точно и там не чух нито един коментар по време на битка. Оставено беше да се следи самото действие без да ти казват какво се случва все едно си сляп или малоумен. Чуваха се виковете на играчите и музика само. Стори ми се много по-добре от колкото постоянно някой водещ да подвиква и да разсейва играчите или да подсказва.

Та питам тези, които са ги гледали целите сезони, така ли е винаги или е било единичен случай?

# 1 826
  • София
Според мен той е по-добър (по-комплексен) играч от Гого, но заради дзен-излъването си втория ми е на порядъци по-симпатичен.

Това е и моето мнение, но и аз повече симпатизирам на Гого.

# 1 827
  • София
Мирелка преборва вятъра и гравитацията в ключов момент за изхода на битката! 🙄

# 1 828
Абе то добре ама да не взема да кара участничките да правят от неговите гимнастики, че бая ще се изпотрепат. Та ще спести от рози продукцията.
Е, няма! Той Гого само ще ги прави да впечатлява момите, а те ще въздишат и ще плакнат очи. А под екстремни имам предвид тандемен полет с парапланер с Гого например.

# 1 829
И заради тях отпадат кадърни хора и се разпада едно хубаво племе,а друго все го мятат.
И кои толкова кадърни отпаднаха досега? Касим ли е много кадърният? Или Велислава? Или Звезделина? Или Аспарух? Общо взето си отпадат слабите играчи, както е и логично. Изключение правят може би само Чакалов и Валери (забележете - от ЖЪЛТИЯ отбор!!!), но първият изкара кофти късмет със съперника, вторият сам се прецака от сиднрома "отнесени от вихъра" Wink Иначе че има подбутване от страна на продукцията към някои хора, оооо да, има, ама отпадналите досега са си заслужили участта.
Едит: специално на вчерашната игра Мирела наистина се справи страхотно - и плува добре (два пъти!!!), и се качори като куку и пипи, веднъж дори падна, но кулата я нареди в крайна сметка и на всичкото отгоре веднъж я спаси от падане (Мирела спаси кулата, не обратното Grinning). Идея на този отбор беше използването на таблата, което другите после копираха. Кое точно не беше доброто в играта на жълтите снощи и кое в победата им беше незаслужено?
А водещите ръсят суперлативи към всички победители.
И пак казвам - фаворизиране от продуцентите има, но то винаги е било така, сего просто народът вече все повече се усеща, защото натрупва опит в този тип предавания.

Последна редакция: чт, 20 окт 2022, 15:49 от Мила Атова

Общи условия

Активация на акаунт