Обвързаните сълзи ще ронят, че не могат да отидат. А в самото предаване няма да е сухарска работа както с Виктор - направо ще се избиват жените за 10 мин с Гого. А той ще си е дзен - "Спокойно, дами! Ще има всякакви срещи - и екстремни, и романтични вечери, лично приготвени от мен."
Обвързаните сълзи ще ронят, че не могат да отидат. А в самото предаване няма да е сухарска работа както с Виктор - направо ще се избиват жените за 10 мин с Гого. А той ще си е дзен - "Спокойно, дами! Ще има всякакви срещи - и екстремни, и романтични вечери, лично приготвени от мен."

Иначе че има подбутване от страна на продукцията към някои хора, оооо да, има, ама отпадналите досега са си заслужили участта.
). Идея на този отбор беше използването на таблата, което другите после копираха. Кое точно не беше доброто в играта на жълтите снощи и кое в победата им беше незаслужено?Препоръчани теми