💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 8 (16.10 - 23.10)

• 125 629
  • 3 614
  •   1
Отговори
# 1 830
Кукуто изобщо не беше слаб играч, а и от резервите имаше силни.

# 1 831
Ама те всички са силни. Все някога трябва да отпаднат, печели един.

# 1 832
  • София
==> Лайф от 19.10 с Ралица, Михаела, Лефтеров и Чакалов <==

Няма спойлери, гледайте спокойно!

Най-силния играч в сезона:
Фифо (Чакалов, Лефтеров и Ралица)
Гого (Мишето)
-
Лефтеров и Чакалов откровено си казаха, че не харесват Алекса и играта/поведението му
-
Лефтеров отрече да е бил в тази голяма и тайна коалиция с Жени, Лефтеров и Валери. Имало неща, които не знаят хората и няма да ги узнаят и не е тяхна работа. И не иска да се занимава с глупости. Рязко отказа да говори по тази тема, ядоса се леко
Изобщо не му пука вече за всички тези драми около Мирела. В смисъл, не го интересува и му дреме на шапката (образно казано)
-
Духал е доста силен вятър на играта от снощи и морето е било бурно и за кубчетата също е било сложно
-
Всички харесват Генчо и Георги, но оценяват хода на Мирослава по време на съвета на Непобедимите
-
Мишето позагатна, че май са сглупили с Ралица, като не са приели офертата на Чакалов и Фифо (а, добро утро)
НО добави, че те докрай са вярвали в женската коалиция. Мишето реално никога не е искал да предаде Жени и Мирела, а е била уловена в момент на афектираност. Двете с Мирела са имали скандал, като всичко отдавна е изяснено. Жени знае за цялата драма, но никога няма да и се даде гласност. Нещо се е случило по женски, което ще остане скрито за нас. Но всичко е изяснено и оставено в миналото и нямат никакви драми извън формата
Изобщо не са очаквали, че може да се стигне до съюз между Жени и Филип. Чакалов също е бил шокиран

==> Лайф от 19.10 с Мирела, Илиян, Георги, Жени, Фейгин, Генчо, Чакалов, Михаела и Гого <==

Най-якия лайф от началото на формата! Не чух за спойлери. За мен няма такива или не съм схванал.

Освен ветровито било и много студено, тракали им зъбите
-
УАУ - поредна издънка на продукцията! Жълтия понтон бил най-далеч и това бавило повече жълтите от останалите племена. Засекли са, че топ плувеца им Фифо е загубил 15-20 секунди от понтона до първото препятствие спрямо времето необходимо на Георги да достигне до там.
-
Коалицията на Жени с Фифо е сключена отдавна, поне една седмица по-рано, но не са го показали.
Жени, Мирела и Лефтеров са били в съюз още от началото, Валери и той там. 4 човека са били
-
Жени намекна, че няма да е само статист в игрите (дано наистина да може да играе)
Жени каза, че се е накефила на хода на Мирослава
Илиян също, той така щял да удари
Фейгин осъди това действие на Мира
-
Племенните съвети продължават около 90 минути, 2 часа. Най-малко 1 ч. но рядко
-
Георги каза, че не е бил изненадан от хода на Мира, очаквал са го, но на ТВ-то е проличало, че са изненадани. Просто на него са си такива реакциите му
-
Генчо нахейти яко жените в племето си - пълен провал за играта снощи и за кулата особено
-
Имало змии, но много повече жаби, било пълно с жаби
-
Генчо: Зорница била ревала, за да не ходи на битка срещу Гената, не е излъчено. Цял сезон го е подценявала, но накрая я хванало шубето
-
Жени нямало как да се откаже, особено след като Ваня е продължил в неговия сезон със счупен нос
-
Липсват им джанките - ядат им се, хаха
-
Мирела: Ядрото е било Жени-Мирела-Лефтеров + Валери
А Фифо е привлечен по естествен път, защото Фифо си е станал много близък с последния останал мъж, Лефтеров и така.
-
Мишето зададе хубав въпрос на Мирела --> защо Жени и Мирела не са и имали доверие при положение, че всичко са си изяснили и разбрали и е имало основание за тази реакция от Мишето тогава. Мирела и обясни, че нещата са се случили по естествен начин. Просто иситната е следната за мен: Лефтеров им е по-важен от Михаела и Ралица. А Филип върви с Лефтеров. 2+2 и просто Мишето/Рали стават излишни ако се стигне до съвет.
-
Гого, три седмици е минало, докато разбере какво е това коалиция, отрезвил се чак след отпадането на Велислава. Не е гледал предни сезони, не знае какво е това социална и стратегическа игра, той отишъл за игрите. Минал е към Цецо и Вики, само защото си е имал обща приказка с тях и чисто инстинктивно са си станали по-близки. Просто с Илиян и Мани не си е имал приказка. Много пъти се е предлагал пред племето си да ходи на номинация (не е излъчвано), ама и двата враждуващи лагера никога не са искали да го рискуват, защото всички знаем, че в това предаване всяка една игра може да ти е последна, особено ако от продукцията решат, че са приключили с теб и вече не си им интересен.
-
Мишето: Поздрави за Бг Мама!
Гогата: Поздрави за Бг Мама!

Последна редакция: чт, 20 окт 2022, 14:33 от Diavolo

# 1 833
Кукуто си беше топ и ако не беше отпаднал, щяхме да гледаме голямо шоу. Доста загуби предаването.
Само аз ли не припадам по Гого и тази Гоголегия ми идва в повече. Да, добър играч е, но до там.

# 1 834
  • София
Супер синхрон!

Гого и Мани - една несбъдната мечта 😉

Зори?! 😮😛

# 1 835
  • София
Момичета, ако продуцентите на Ергенът четат тук, ще викнат Гого за следващия ерген и половината форум ще се запише на кастинг Joy Обвързаните сълзи ще ронят, че не могат да отидат. А в самото предаване няма да е сухарска работа както с Виктор - направо ще се избиват жените за 10 мин с Гого. А той ще си е дзен - "Спокойно, дами! Ще има всякакви срещи - и екстремни, и романтични вечери, лично приготвени от мен."
А като вземе да покаже плочките на плажа, вече и припаднали ще има, ще викат и там линейка.

Ами, ще ронят сълзи. Директно зарязват мъжовете и отиват на люта битка за плочките на Гого. Игрите на волята ще му се сторят като разгрявка в часа по физическо.

Пък и не е като Ергенът да е известен с необвързани участници... и ерген Joy

# 1 836
Аз лично предпочитам Гената да е ергенът. С неговия цветист език ще падне голям смях.

А и много искам Дружинната да се падне в едно племе с Алекса.

# 1 837
Интересно защо Лефтеров отрича да е в коалиция с Мирела и Жени. Може би вижда хейта, който отнасят и иска името му да остане чисто?! Wink  Жалко, че наистина няма да видим разговорите им, защото и Мирела и Жени казаха че са имали доста такива, както тримата заедно, така и по отделно с всяка.

# 1 838
  • София
Зори?! 😮😛

Скрит текст:

В зърната прилича на нея... иначе, не Joy

# 1 839
Кукуто си беше топ и ако не беше отпаднал, щяхме да гледаме голямо шоу. Доста загуби предаването.
Само аз ли не припадам по Гого и тази Гоголегия ми идва в повече. Да, добър играч е, но до там.

Хайде сега , споко, повечето се шегуваме. Просто тука малко се пенявим по време на игрите,  хапем , плюем чуждите любимци, хвалим своите. Само като се каже Гого -всеки хваща чашата и си казваме едно дружно Наздраве Grinning

Последна редакция: чт, 20 окт 2022, 14:33 от AuroraBB

# 1 840
Най-хубавото в този сезон (освен, разбира се, финал Гого срещу Филип) ще е битка Джаба срещу Филип и Филип да я отстрани. По възможност - малко преди финала. Ако го има този момент, аз макар и да не следя сезона, ще си го пусна и ще го гледам поне 5 пъти. ❤

# 1 841
Интересно защо Лефтеров отрича да е в коалиция с Мирела и Жени. Може би вижда хейта, който отнасят и иска името му да остане чисто?! Wink  Жалко, че наистина няма да видим разговорите им, защото и Мирела и Жени казаха че са имали доста такива, както тримата заедно, така и по отделно с всяка.
Мисля че Лефтеров не иска да признае за коалиция в пълния й смисъл, защото за него е и доста лично и там си има някакви остатъчни сериозни чувства. За него мотивацията е различна.

Аз се радвам, че няма да се излъчи скандала между Мирела и Мишето, определено по всичко личи, че нито една от тях не е горда с него и определено е имало думи, за които предпочитат да не се говори. Всички имат лоши моменти, които не желаят да преживяват на ново.

# 1 842
Като сте започнали с "плочките, та плочките"- дали не сте объркали групата във форума и да ви насоча към : "Бял списък за майстори по всякакви ремонти". За мен култовият момент снощи беше, когато жълтите завършиха, а Джафер ханъм се развика "Готови сме!", стоейки отстрани.

Последна редакция: чт, 20 окт 2022, 15:47 от victoria vassileva

# 1 843
Diavolo, благодаря! Значи Женя и Филип са си стиснали ръцете, преди Женя да си премаже пръстите, но са разиграли сценката чак след седмица?

Лефтеров, кажи си! Smiley

# 1 844
очаквах много повече от джафката и мислех, че е добре подготвен участник /физически, мен другата част от игрите не ме вълнува/. обаче се оказа въздух под налягане. липсата ѝ въобще не се отрази на отбора, поне не негативно. мда...не заслужава да стигне напред.

Общи условия

Активация на акаунт