💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 8 (16.10 - 23.10)

• 125 771
  • 3 614
  •   1
Отговори
# 1 860
Diavolo, много благодаря за споделеното за отзива на младежите към бг мамма. Иде ми наум да учредим награди на форума на ИВ на бг мамма. Така или иначе си правим анкети. Например "най-заслужаващ победата", "най-силен майстор- плочкаджия", "най-смешно техническо решение на терен"- тук си спомням Илиян и Алекса и разпадналата се лодка на сините. Могат да се направят грамоти и да им се оставят някъде, ако не искат да се виждат с нас. Мисля, че ще се радват. Веднага ме усмихнаха с тези снимки.

Diavolo и Bengun - бихте ли се заели с тази задача ? ... Все си мисля, че тези награди ще са им много скъпи - няма по-голяма оценка от тази на феновете Simple Smile

# 1 861
  • София
Трябва лайф с Генчо, Зори, Мира и Куков Grinning

# 1 862
Не мисля, че е за любовта на маман са се скарали, а по-скоро нещо за Лефтеров ми се струва да е било. Не се разбра точно, а и от това, което излъчиха, те самите си казаха, че нямало да се разбере за какво е било спречкването, та само можем да гадаем.
Аз си мисля, че е за Валери. Пък и Митко сега не иска да коментира нищо за Мирела е ясна работата
В интервюто с Чакала каза, че много неща би променил в играта си, ако е знаел нещата, които знае сега.

# 1 863
  • София
Трябва лайф с Генчо, Зори, Мира и Куков Grinning

+ Елица, Алекса и Илиян Grinning

# 1 864
Гого какъв е срамежливко. Smile  Чакалчето много ме радва!

# 1 865
Гого какъв е срамежливко. Smile 
Ама Мишето му е фен, да знаете! И тя, и тя! Smile Smile

# 1 866
  • София
Някъде преди време се коментираше в жълтото племе, че са се скарали Мирела и Михаела по повод Лефтеров доколкото разбрах, нищо чудно ( това е спекулация моя) Михаела, която явно има сериозно гадже и показа сериозно поведение, да се е подразнила на въртиопашката Мирела - хем Лефтеров да я пази, хем зад гърба му да сваля Валери и да се оплаква, че Лефтеров никъде не я водил. Та може нещо в тази посока да е, Мирела е симпатична, но определено е глуповата и простее. 

# 1 867
  • София
Усмихвайте се по-често! 🙂😊

# 1 868
Хората неслучайно са казали Внимавай какво си пожелаваш. Нинджата се оплакваше във визитката, че има повече фенове, отколкото фенки. Но сега вече положението излиза извън контрол. Smiley  Има реална опасност да бъде преследван по улиците. И не само това...

# 1 869
Уф,дано чете ,че да вземе навреме мерки!

# 1 870
  • Sunshine state
B Bilyana14.
# 1 78620 окт. 2022, 11:26 ч.
И какво сега, "радетелите на истината" Ралица и Димо, които от първия сезон пламенно информирмират останалите, ако някой участник реши да скрие или преиначи нещо, нищо не споменаха за лъжата на Алекса. Сакън да не се отчупи някое парченце от ореола му...

Условието постаеено от Димо и Ралица беше да скрие, че го има. Така че не виждам как точно те ще го издънят.

# 1 871
С такова високомерие говори Мирела на Гого в лайфа, той човешки, с лека самоирония, а тя - едва ли не с тон на огромно превъзходство над него.
Разказът за коалицията при жълтите доказа, че великата продукция сама е подхлъзнала всички участници, вкарвайки заедно гримьорката, танцьорката и Лефтеров. Триото на сезона. Не двама в един отбор, а цели трима. Плюс Валери. Четирима заедно в един отбор. Толкова е "ненагласено". Защо на Филип не му се ходи на игри? Как смее този женомразец да се противопоставя на Евгения и антуража й.
Аз смятам, че Генчо нищо лошо не казва, смятам, че с право се ядосва на жените от отбора си.
Смятам, че някои от жените в този сезон са много неприятни, няма да коментирам какви са избирани. Мирела е ярък представител на този тип дами.
Остават ми Фейгин и Виктория. Елица щеше да ми фаворит, ако не се държеше толкова инфантилно. Като се сетя за другите гримьори и фризьори, участвали в реалита, тазгодишната представителка на гилдията е топ.

# 1 872
dina64,

Лефтеров и Мирела според мен са вкарани за чиста проба драма и интрига, даже неговата визитка беше, че още я обича. Предполагам, че са очаквали да е има повече изблици на ревност, едно второ, да създаде конфликт с останалите, но нещата се получиха друго яче. За останалите не виждам как да е било конспирация или нагласено. Доколкото знам с Валери май не се е познавал никой, а Мирела е била гримирана веднъж от Жени на някакво шоу или нещо такова, което предвид работата на двете е абсолютно очаквано, но не мисля че е база за някакви сериозни взаимоотношения.

От това, което виждам Жени май искрено харесва Мирела, взела я е под крилото си, заради възрастта й. Отношението й към нея е съвсем различно от това към когото и да е в играта та мисля, че наистина е по симпатии това, което пък май доведе и домного грешки, защото не са й чисто стратегически коалициите.

# 1 873
Сега си обяснявам защо Джаферович и Фифо са в прилични отношения след формата. Явно наистина ще играят заедно известно време. Не му прави чест на Генчо така да избухва срещу Зорница, въпреки че го разбирам защо издивя сред тези жени.
Дяволо, да знаеш, доста ме затрудни с каста на Ол Старс - мисля и все ми изниква някой, премислям, добавям, ама ще ги наредя интересни племена. Joy

# 1 874
Евгения не е виновна, че се възприема от зрителите по този начин. Тя просто си е такава, не може да се промени. Трудно мога да повярвам, че тази жена е способна на чувства, емоции, които са свързани с думите искреност, симпатия, закрила. Другата дама също. Много ясно пролича в лайфа. То си има точни думи, няма да се лъжем. Аха, аха, Лефтеров да се изтърве.
Уж нямали нищо общо, уж всичко се случило във формата, ама все се изтърват, че е било по-назад във времето.
Високомерието на двете дами показва само тяхната глупост. Ралица и Михаела се държат съвсем естествено, нямат такова излъчване. Даже са много симпатични на лайфа. Михаела наистина е попаднала в капана на онези двете. Чакалов много ясно й го каза.
Илиян ми е най-откровеният. Едно към едно - момчето не се прави на друг човек. Не харесва другата коалиция и това е. Само срещу Алекса не смее да рита много, хапе Цецо и Виктория. Изобщо си е такова човече. Ужасно човече.

Общи условия

Активация на акаунт