💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 8 (16.10 - 23.10)

• 125 455
  • 3 614
  •   1
Отговори
# 2 295
Цитат
И пак не съм съгласен, че Гого нямал топки и т.н.
Абе хора, такъв си е. Защо трябва всеки мъж да е агресивен мачо?

Diavolo, агресивността и мъжкият характер, не са еквивалентни. Дори агресивността говори за липса на такъв, не по малко от липсата на мнение, което тук наричате 'дзен".

Просто не харесвам безхарактерни хора, независимо мъже , или жени.

Последна редакция: чт, 20 окт 2022, 23:28 от Diorela

# 2 296
  • Euskal Herria
Много грозно поведение на четворката след съвета.
Според Цецо Фейгин избрала своите, защото била близка по възраст с тях. Вместо да избере тяхната коалиция, да почерпи от житейския им опит...Joy

# 2 297
Аз също не разбирам защо купуването на нещо не е възможно по всяко време? Нали Димо и Ралица това само плямпат всеки път след като ги дадат на някого "не знаеш кога ще се наложи да ги използваш/ ще те спасят" нещо от този сорт. Много слабо

# 2 298
Аз пък се чудя какво чак толкова обсъждат по 1-2 часа на тези съвети? Thinking

# 2 299
  • София
Леле, малко ми дойде Веско Панчев вайб от триото.

Как смеят да номинират Цецо? Те знаят ли кой е той? Как ще казват, че е слаб? Фейгииииин, я Ела да изгладиш една риза тука.

🤮

# 2 300
  • София
Абе хора, такъв си е. Защо трябва всеки мъж да е агресивен мачо? Той просто не е конфликтен човек, сигурно вътрешно им се смее на всичките там. Той е над нещата. Да не са тръгнали да бият Фейгин или да убиват някого, че да се намесва. Това е само една игра. Какво да направи Гого? Да стане и да дръпне една реч, как всички трябва да се обичаме и да сме 'Дзен' Имате свръх очаквания към него...
Гого е чисто сърце. Вижте го само, то си му личи. Винаги е откликвал към хората в племето си, винаги е бил пръв да помогне, да попита как си, какво ти е. Има емпатия, с всеки си има приказка. Само за него, Илиян/Мани/Фейгин/Касим в лайфовете си не са казали и една лоша дума.
Разбира се, че агресията не единственият отговор, просто за бъкгарския зрител мъж с характера на Гого е като НЛО. Нека се замислим колко от останалите в предаването мъже (явно само от единия пол се очаква намеса) биха се намесили в тази ситуация? Генчо, може би, защото видяхме, че той се намеси "на времето" в разправията между Куков и Елица, както и когато Елица нападна Веселина, но не съм сигурна дали това не беше от части стратегически ход и в двата случая.

Не мисля и че може да се сравнява поведението на Виктория и Цветан (който обидите ги избълва в синхрон) с това на Веселин в първи сезон, това би омаловажило случилото се с Ана Мария, нещо, което се надявам, никога повече няма да видим в национален ефир.

Последна редакция: чт, 20 окт 2022, 23:34 от La Vikinga

# 2 301
Утре двама ли ще отпаднат или трима? Искам Илиян да се върне, за да видя погледа на Виктория.
И аз 👀👀👀👀👀👀👀

Наблюдавам интересна закономерност - прекалено високите мъже са комплексирани от тая даденост , а жените - навирват нос до тавана и мутрясват.

Последна редакция: чт, 20 окт 2022, 23:46 от araselia

# 2 302
Аз се чудя кака на никого не му дойде на ума да си реди набързо плочките в чекмеджето, още докато му е прясна подредбата в главата, докато вземат първа и втора плочка, за да са им подредени и да не бъркат.

Чудя се и как няколко човека накрая сбъркаха с един и същи цвят - зелен. От къде се получи тази  еднаква грешка? Изглежда нещо съм изтървала.

Последна редакция: чт, 20 окт 2022, 23:30 от Diorela

# 2 303
Не защото съм фен на Гого, но реално не е направил нещо лошо. Не е много правилно ако не си директно намесен в спор или скандал, сам да се буташ. А пък той индиректно показа, че дори да е близък със злобарите, подкрепя Мани. Добро е момчето, без злоба в него. Нека това бъде оценено. Както и относно социалната чу игра, не всички са с пиперливи езици, хапят, псуват, крещят като онази злобната и прочее. Човека просто си е над нещата. Евала, за което.

# 2 304
  • София
Алекса за кого даде двата гласа?

За Илиян.

# 2 305
Това си е моя лична конспирация, но аз смятам, че Джаферович е възможно да е подготвена за тази игра, така че да я мине, а именно: синьото и зеленото са близки и често бъркани цветове, чисто психологически може да се предположи, че когато се пусне тази комбинация плюс 2-3 разсейвания от Ралица, които може да не са излъчени точно на нея, масово играчите е възможно да се объркат. Съответно, ако Джаферович е подготвена за конкретната комбинация, няма да има проблем с нея. Това, разбира се, са само мои конспирации. Лошото е, че с тия нагласявания, правят и в може би чисти игри да се съмняваме вече.

# 2 306
Абе хора, такъв си е. Защо трябва всеки мъж да е агресивен мачо? Той просто не е конфликтен човек, сигурно вътрешно им се смее на всичките там. Той е над нещата. Да не са тръгнали да бият Фейгин или да убиват някого, че да се намесва. Това е само една игра. Какво да направи Гого? Да стане и да дръпне една реч, как всички трябва да се обичаме и да сме 'Дзен' Имате свръх очаквания към него...
Гого е чисто сърце. Вижте го само, то си му личи. Винаги е откликвал към хората в племето си, винаги е бил пръв да помогне, да попита как си, какво ти е. Има емпатия, с всеки си има приказка. Само за него, Илиян/Мани/Фейгин/Касим в лайфовете си не са казали и една лоша дума.
Не казвам да е агресивен мачо, а да защити примерно двете момичета от агресивен мачо. Не са ли тези момиченца част от отбора, с които рамо до рамо излизат всеки ден на битка? С които живеят заедно? Защо не отвори уста да ги защити, да каже "кротко", "оставете ги", "айде стига". Абе така миролюбиво да каже нещо....
Да, Илиян и в момента го хвали. Само той бил герой. Мани щяла до живот да съжалява, че не бил в тяхната коалиция.

# 2 307
😍😍😍
Как да кажеш лоша дума срещу този сладкиш😍 Това е гогохулство 🤣

# 2 308
Този сръбски смешник не мога да го дишам. Направо се е самозабравил. Тъпарев направо ще удари дъното. ако е победител. Как скочи на Илиян. после на Фейгин. нещастник. Защо такова агресивно поведение се толерира от продуцентите.

# 2 309
Аз пък се чудя какво чак толкова обсъждат по 1-2 часа на тези съвети? Thinking
Сигурно им казват "Я, дай пак, ама с повече плам го кажи!", "Ти си завърти очите, докато Х ти сипва, докато се аргументира при номинацията ти!" Joy

Виктория ми изглежда като човек, който лесно пали, гърми и трещи, но след това и бързо и минава. Само Илиян и лази по нервите, ама я разбирам по тази ос, на мен също ми бърка в здравето Grinning

Защото ще ги санкционират, ако ги редят цветовете долу, докато Ралица ги показва. Ще мамят, а играта е за памет все пак.

Гого не виждам защо да се меси в спора между други хора.

Общи условия

Активация на акаунт