💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 8 (16.10 - 23.10)

• 125 575
  • 3 614
  •   1
Отговори
# 2 445
  • София

Виктория коли и беси при СИНИТЕ, а ''големите мъже'', пред нея са като малки уплашени деца.
 Алекса и Гого виждат, че Цецо бави отбора, но заради нея не смеят да го номинират.
Сигурно са доволни, че Илиян, Фейгин и Мани го номинират, ама заради нея се правят на ядосани, че две малки момичета, им стресират горкичия  великан.

Последна редакция: пт, 21 окт 2022, 17:17 от Mari_Mar

# 2 446
  • София
Започнах доста да се филмирам Grinning Не знам какво ще става в понеделник и кое племе ще изчезне. Но първи на пангара трябва да са Филип и Гого. Не трябват да стигат крайният етап на всеки срещу всеки. Поне аз така бих играл с аверите от отделните коалиции. Ел Класико между топ играчите на сезон 4 е малко вероятно да се състои.
Та и затова днес е последният спокоен ден. Сини и червени ще се избият на елиминациите, а другата седмица сме стабилно в окопите.

# 2 447
Илиян може и да оцелее на "сгъването", ама на вторият тур няма никакъв, ама никакъв шанс нито срещу Георги, нито срещу Генчо.
И той и Цецо са най-слабите мъже във всички отбори. От самото начало. И двамата! Оцеляха по случайност, но в тези елиминации са пътници.

Вярно, че Касим никой не го брои за мъж в това предаване, дори продукцията и водещите, но нека не го забравяме. xD

# 2 448
Да споделя и аз защо не харесвам Джаферович. Още когато Ваня беше във сървайвър, а тя беше големия стратег зад него се оказа , че на финала гласуващите поне половината се познават с него и Жени отвън. Един бил съотборник по плуване, друг бил кум на някого си и ... вече не помня но бая си бяха. Сега ситуацията излиза същата.

# 2 449
Скрит текст:
Ама вие наистина ожалвате Гого, ако попаднел в друго племе.
Разберете, това е играта! Много ясно ,че всяка коалиция ще изгони първо него! Вие какво очаквате? Да изгонят слаб от коалицията си и да оставят Гого, с който после да се борят в обединеното племе 1 срещу 1 ли? Или да изгонят Гого докато имат повече гласове и после да се борят с по-слаб? Хайде сега затворете очи и кажете как бихте постъпили вие, ама се абстрахирахте от възлюбения си Гого.
Никой не е длъжен да пази силен играч в този етап на играта. Такива са правилата за да оцелееш. Играта е и социална. Силните се доказват на терен и се връщат.Е, при Тупарев не винаги е така, но сами са избрали да чуастват.
Въпросът е в това, че въпросната коалиция е сформирана преди предаването, познават се и по една случайност се оказват в едно племе??
Каквато и да е коалицията, което и да е племето - Фифо и Гого са първи и ще са винаги на пангара, ако попаднат във "вражеско" племе. Същото ще е ако Фифо попадне при Сините. Там коалицията не е създавана навън, но няма да си го пазят, заради прекрасните му очи.

За Гого съм съгласна ,ако отиде при жълтите, че ще е първия нарочен. Тя Джаф така си играе играта отначалото. То който и да иде при тях си е пътник общо взето. Но за Фифо не съм , ако е
при сините  мисля ,че Алекса и Вики ще си го придърпат.Първо и той е от резервите .😀 А второ Цеци най- вероятно ще отпадне и те се нуждаят спешно от свежа кръв.😁. Ако са малко по- хитри , а от видяното до тук май са. Най - удачния им вариант е да станат силна коалиционно четворка ( Алекса, Гого ,Вики и Фифо) ,която да стигне до обединението. Фифо им е прекрасен вариант затова. Особено ,че ако стигнат до там четиримата, Фифо няма да е верен на жълтите( то няма и за какво) и няма да гласува срещу сини, ако е в коалиция с тях. Подобно нещо стана с Андрей миналата година.
 Относно червените ,който и от двамата да попадне там Гената и Георги ще искат да играят с него. Те нямат и много други опции с тези техни жени.😁

Последна редакция: пт, 21 окт 2022, 12:22 от Joy 05

# 2 450
Жени и Фифо, колкото и на хората да не им се вярва, според мин биха били страхотни заедно, било то в четворна или двойна коалиция. Просто и двамата са изключително фокусирани в играта, и двамата са много интелигентни и ще си броят ходовете напред и няма да се стига до неочаквани обрати. Взаимно изгодни са си и двамата го знаят. Според мен, ако попаднат двамата в друго племе ще разчитат на грошовете на Филип и соцалните умения на Жени, за да обърнат играта. Това ще е интересно да се види, но по-добре да не се разпадат жълтите.

# 2 451

Виктория коли и беси при СИНИТЕ, а ''големите мъже'', пред нея са като малки уплашени деца.
 Алекса и Гого виждат, че Цецо бави отбора, но заради нея не смеят да го номинират.

Тази снимка е като на лелка от детската градина през 90-те преди боя, който следва за малчуганите, защото тогава нямаше Смарт-часовници. 😅😅😅😅

# 2 452
  • София
А аз два дни не гледам и ми е толкова спокойно.Омръзна ми да гледам Джаферович, как си мисли,че е в Сървайвър/където е нормално да се надхитряват,лъжат и прецакват/,  а не в Игри на волята.Предаването е игри на волята, а не игри на подлите.Ивайло също ме дразни ужасно - как змията манипулира  Евите.

# 2 453
Но Гого не видях да "преписва"... И какво точно значи преписване за Бога.
Бъркаш се 🤣.  Хулиганчо снощи в лайфа сам си каза, че бил сигурен, че ще може да се преписва 🤣🤣🤣 Ама сметките му излязоха криви 🤣🤣🤣 Илиян трябвало да помни първите три цвята, а той вторите три 🤣 Алекса не знам какво е трябвало да помни 🤣 Но “стратегията” на тримата мускетари бързо се сгромоляса 🤣 И хулиганчо чак в потрес изпадна 🤣 Не мога 🤣🤣🤣

# 2 454
Уф, трите кимимори от червения отбор не разбрах какво точно празнуваха в началото на епизода вчера. Толкова ли са сигурни, че мъжовете им ще отпаднат?
Двата шлауха - Цецо и Виктория зорлем да се опитваха да саботират играта на отбора си, нямаше да им се получи толкова добре. Виктория с тези вежди, които си е нарисувала на "резиденцията" е абсолютна гротеска. Втора и по-висока братовчедка на Чъки. Цецан пък чак се чудя в това голЕмо тЕло как поне мъъъничко достойнство не си отгледа. Ми като видиш, че не чиниш, по-добре си тръгни с достойнство, бе бастОн, вместо да се опитваш и себе си да лъжеш, че ставаш за някакъв чеп, че и по-силните играчи изкара по слаби...айде "Молим ти се, Боже" прибери си вересиите. Хе, миналия сезон Братоев как си тръгна човека - усети се, че с тоя ръст и тромавост не е за тая игра и вазира. Съвета го проспах, но ми го разказаха. Тоя мръхъл го искам вън утре. Да я видим "кралицата" кого ще управлява после.
Фейгин е малка и наивна. По-старите уж й отварят очите, ама по-скоро й хвърлят прах.

# 2 455
  • София
Леле, нямате изчитане 😊
За играта снощи да си кажа, че на мен ми беше скучна, но аз не харесвам този тип игри със само един елемент. Едно, че са ми скучни и второ в последния етап са основно такива и ми се иска да са повече комплексните, поне докато са 3 и съответно 2 племена.
За Жени - браво, прочетох, че някои се съмняват в победата и, но според мен си спечели съвсем честно. Относно, това че е криела плочките си, също намирам за логично, да нея я виждат само съотборници, но тях ги виждат играчи от другото племе. Още в началото ми се стори, че някой от двамата мъже при жълтите каза, май на Мани да не гледа.
За номинациите, на мен ми стана много, много странно за две неща. Искат да изпратят Мани и Илиян, но на никой не му минава мисълта, че може и двамата да не се върнат и какво правят в понеделник на териториална? Ще разчитат да са пак трупи за влачене ли? Също така се изненадах (най-вече от Алекса, в много по-малка степен от Елица, но тя има все пак жокер, че той е харесван и има и грошове) как изобщо не размисли, че е напълно възможно да изпраща хора срещу Пандичката си? Знае, че Генчо е с грошове, възможно е да си е купил гласове, та тя да е номинирана, но веднъж не дадоха да се замисля, че е възможно да е тя, а директно иска Мани и Илиян. Да де, ама на любимата му срещу  Цецо ще и е много по-лесно, от колкото срещу другите двама.

За довечера искам Цецо да отпадне. За другите трима -  наистина нямам конкретен фаворит. Който и да спечели и да се спаси съм ок. Но на Цецо определено му е време да си ходи.

# 2 456

Сигурна са доволни, че Илиян, Фейгин и Мани го номинират, ама заради нея се правят на ядосани, че две малки момичета, им стресират горкичия  великан.

Гого няма нужда да използва думи, за да покаже, че не одобрява случващото се. 93% от комуникацията е невербална(55% език на тялото и 38% интонация при казване на нещо) и едва 7% се предава просто с избраните думи.
На снимката е очевадно, че двамата с Алекса се чудят какво я е прихванало пак тази истеричната.

# 2 457
Но Гого не видях да "преписва"... И какво точно значи преписване за Бога.
Бъркаш се 🤣.  Хулиганчо снощи в лайфа сам си каза, че бил сигурен, че ще може да се преписва 🤣🤣🤣 Ама сметките му излязоха криви 🤣🤣🤣 Илиян трябвало да помни първите три цвята, а той вторите три 🤣 Алекса не знам какво е трябвало да помни 🤣 Но “стратегията” на тримата мускетари бързо се сгромоляса 🤣 И хулиганчо чак в потрес изпадна 🤣 Не мога 🤣🤣🤣
🤣🤣🤣 Това не го знаех. Но имам впредвид за преписването ,че тук не са на изпит и че даже би било по удачно да играят всички, защото е отборна ,а не индивидуална игра. Затова и съм го написала. А и то може да се "преписва" не е забранено в условието. Прав си е Гого.😁😁😁

# 2 458
Алеко все едно е на гърне, ама преди това си е свършил работата в гащите.
Цветан е доволен поне, че го защитава леля Злобила,.
Надявам се Илиян и Мани да не й мълчат. Рядко зло и високомерно същество.

# 2 459
Леле, 1270 нови отговора, няма изчитане. Grinning А, таргет имало за 200, казвам да се включа, няма само аз да се тормозя, нека и други изостанали да се чудят как да наваксат с материала. Grinning
Благодаря за синтеза на лайфовете, че нито тях бях гледала, нито последните епизоди.
За анкетата, гласувам да си ходят Цецо и Илиян, макар втория да не ми е толкова анти.
Гого в реалния живот би ми бил нещо като "най- добра приятелка", нямам предвид, че е женствен, за това е в кавички женския род, по- скоро като комфорт и спокойствие, които би ми донесло общуването с него. Имам подобен тип в обкръжението си, супер добра спортна форма, точно като малка нинджа, със същата блага физиономия и меден гласец. Но никога не бих се прехласнала по него като мъж. Grinning
Ох, сравнението на Виктория с Чъки искрено ме разсмя.
На Мирелка й хванах един коментар на стори в инстаграм, касаещ това, че е определяна като "слабо звено", ами чисто физически, наистина не мога да я определя като слаба. Плува чудесно, силничка е, от танците доста пластичност и добра координация има.

Общи условия

Активация на акаунт