💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 8 (16.10 - 23.10)

• 125 287
  • 3 614
  •   1
Отговори
# 2 730
  • София
Сеси направо го виждам как печели тази битка. В крайна сметка, Мирослава спаси своето племе от разпад, без дори да се надява на това, а планът на Илиян е на 90% успял. Poetic justice. Blush

# 2 731
Гената много ще забогатее, хаха. Нека, нека! Smiling Imp

# 2 732
Мен пък ме изкефи как помогна на Илиян. Онзи си го потърси и трябваше реално и за хващането с 2 ръце да го дисквалифицират.
А този план да си разпадат племето не го разбирам. Мръснишки ми е
И на мен не ми допада съвсем, но реално това е играта и те като част от малобройната коалиция само това им е спасението. В този ред на мисли защо да пазят някакъв криворазбран сантимент към племето, когато съществува вероятността след обединение да бъдат пак номинирани до дупка. Разбирам ги.
Много са им токсични отношенията.
Ами нали ще дойдат нови хора. Да си ги привлекат в техния лагер

# 2 733
А Гого на какви наркотици е да не вижда пътите, в които Цецо ги е прецаквал, но за Илиян веднага е готов с аргументите? Сори, знам, че е мега фаворит тук, но не може читав човек да дружи с тия агресори, интриганти и злобари. Не му е чиста работата и на него.

# 2 734
Голямо предимство за Георги обаче.

# 2 735
На мен Илиян не ми харесва, един такъм мазен, та лепне чак. Не играе за своите той, играе против Алекса. Изобщо това ни е лошото на Българите. Не гласуваме "за" а "против" и не само в политиката. А Илиян да ми говори за достоинство и чест някак си не ми се вярва. Ето и сега казва, целта ни с Мани и Фейгин е да разпаднем
 племето. Вярно си е мишкар.
Е колко трябва да си заслепен и субективен,че да не видиш че създаде хубави отношения с момичета , те искрено се разстроиха от напускането му , в разговора с Генчо аз видях по-скоро съвети и загриженост за момиметата.
А Алекс и Виктория в комбшноцшя са наистина агресивни ,така че не е излъгъл.

# 2 736
  • Стара Загора
Цветан дойде с походката на Винс Макмеън. Grinning

Обаче пропусна да каже, че е разклатил въжето, въпреки, че Мани специално го попита как точно е паднал Илиян.

# 2 737
Горкият Генчо, май му причерня като чу за топчето и доминото.

# 2 738
Е имало е по-гаден участник в игрите от Илиян - Елизабета Grinning
Много ми е тъпо, че Гого играе с тези отвратителни хора Frowning1

# 2 739
  • Където морето целува небето...
Битката е за Георги. Генчо втори. Цецо още е на шамандурата.

# 2 740
  • София
Така като гледам Цецо може да ги извози много лошо Grinning

# 2 741
Генчо показва страхотно мислене в играта в рекламата.
Браво, харесвам находчивите играчи много.

# 2 742
Айде Цецко.. Мачкай! Grinning Готова съм за новите ти рекорди! Покажи ни комплексните ти качества.
Бракът Ви със сигурност е стабилен, мъжът Ви няма как да не обича чувството Ви за хумор.
От сърце се смях. 😂😂😂😂😂

# 2 743
Сигурно освен мен и Вики,няма по доволен от това,че Голямата уста си отиде.

В тази новата битка,дали някой запомни какво и как?

# 2 744
Ами не мога да ги харесам Илиян и Мани. Мани поне в битките се представя на ниво, а Илиян... много шум за нищо. Дребна душица, целта му била разпад на племето.

Общи условия

Активация на акаунт