💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 8 (16.10 - 23.10)

• 125 221
  • 3 614
  •   1
Отговори
# 2 775
  • София
На мен Илиян не ми харесва, един такъм мазен, та лепне чак. Не играе за своите той, играе против Алекса. Изобщо това ни е лошото на Българите. Не гласуваме "за" а "против" и не само в политиката. А Илиян да ми говори за достоинство и чест някак си не ми се вярва. Ето и сега казва, целта ни с Мани и Фейгин е да разпаднем
 племето. Вярно си е мишкар.
Е колко трябва да си заслепен и субективен,че да не видиш че създаде хубави отношения с момичета , те искрено се разстроиха от напускането му , в разговора с Генчо аз видях по-скоро съвети и загриженост за момиметата.
А Алекс и Виктория в комбшноцшя са наистина агресивни ,така че не е излъгъл.

Това че са се разстроили искрено е видно. Те му повярваха. А той ги даде за пушечно месо на Генчо. Да ги ползват и да ги отстрелят към края, когато най-боли.Знаем много добре как новодошлите в племената са използвани и изплюти в подходящия момент.
Но всеки си има виждане. За Вас аз съм заслепена и субективна, за мен Вие.

# 2 776
Честно казано, ако човек като Илиян ми се изпречи, чиято цел е само да твори разрушение и зло, аз ще се боря докрай с него. По-хубаво от това да се разпадне племето му, за него няма. По-хубаво нещо от това да накисне някого, няма. Аз ли не разбирам, аз ли съм с грешни представи за нещата? Но в моя екип, където има шарени характери, такова няма да го търпя, изритвам го на секундата. Който иска да си го вземе. Чудя се, хайде Мануела не е много по-различна, но Фейгин дали осъзнава с какво другарче другарува. Другарчето й си го каза в лицето, но...

# 2 777
На мен Илиян не ми харесва, един такъм мазен, та лепне чак. Не играе за своите той, играе против Алекса. Изобщо това ни е лошото на Българите. Не гласуваме "за" а "против" и не само в политиката. А Илиян да ми говори за достоинство и чест някак си не ми се вярва. Ето и сега казва, целта ни с Мани и Фейгин е да разпаднем
 племето. Вярно си е мишкар.
Е колко трябва да си заслепен и субективен,че да не видиш че създаде хубави отношения с момичета , те искрено се разстроиха от напускането му , в разговора с Генчо аз видях по-скоро съвети и загриженост за момиметата.
А Алекс и Виктория в комбшноцшя са наистина агресивни ,така че не е излъгъл.

Това че са се разстроили искрено е видно. Те му повярваха. А той ги даде за пушечно месо на Генчо. Да ги ползват и да ги отстрелят към края, когато най-боли.Знаем много добре как новодошлите в племената са използвани и изплюти в подходящия момент.
Но всеки си има виждане. За Вас аз съм заслепена и субективна, за мен Вие.
Генчо също е почти сам в племето си - на Георги не може да му има пълно доверие. Напротив, прави услуга и на Генчо, и на приятелките си.

# 2 778
Хубава конструкция на Генчо.
На Георги дъската така отгоре над гумите и без да заклещена дъската от гумите не мисля, че е стабилна конструкция.

# 2 779
Имам чувството, че в този сезон са събрани предимно някакви супер дразнещи персони. Във втори и трети сезон имаше по някой и друг неприятен типаж, а сега са само такива.

# 2 780
  • Другата България
Големи черни надуваеми белезници....Joy

Генчо си избрал розовото.....интересен избор за мъж, Генчо! Joy
Ах Димо ти, палавник такъв, мъжемразец!

# 2 781
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
В пъти предпочитам да се изправя срещу хора като Виктория да речем пред такива като Манито. Да едната може да си изпуска нервите и да крещи, но знаеш какво да очакваш и ще ти го каже в очите. Другата ще стои, ще мига като сърничка и зад гърба ти ще забива нож. Разбира се, като едно добричко момиче ще ти го върти в раната и ще ти се усмихва сладичко, сладичко докато го прави.

# 2 782
Може би това е рекордът хахаха

Имам чувството, че в този сезон са събрани предимно някакви супер дразнещи персони. Във втори и трети сезон имаше по някой и друг неприятен типаж, а сега са само такива.

# 2 783
  • София
Димо и богохулства. Sweat Smile

# 2 784
Христос ли? Заради Джийзъса ли?

Хахахах как се изхилих, направо изгрухтях като салът на Генчо се затвори като мида и го хлопна по главата.

# 2 785
  • София
Интересно, споменаха за избор на цвят трасе, Генчо избрал розовото... Дано наистина е така!

# 2 786
Без значение защо, Илиян с право разказа на Генчо.
Тези тримата Цецка, Вика и Алеко ще затрият всяко племе.
Браво на Илиян.
Цецка да се маха веднага.

Последна редакция: пт, 21 окт 2022, 22:14 от Stasiva

# 2 787
Честно казано, ако човек като Илиян ми се изпречи, чиято цел е само да твори разрушение и зло, аз ще се боря докрай с него. По-хубаво от това да се разпадне племето му, за него няма. По-хубаво нещо от това да накисне някого, няма. Аз ли не разбирам, аз ли съм с грешни представи за нещата? Но в моя екип, където има шарени характери, такова няма да го търпя, изритвам го на секундата. Който иска да си го вземе. Чудя се, хайде Мануела не е много по-различна, но Фейгин дали осъзнава с какво другарче другарува. Другарчето й си го каза в лицето, но...
Ако "екипът" ми е от хора като Великите Цецо, Алекса и Виктория и аз бих направила същото. Може и да съм с грешни представи, но не бих търпяла подобно нещо. Или се подчиняваш или напускаш екипа, в техния случай разпадаш "племето".

# 2 788
  • София
Коментарите на водещия са Топ! Joy

# 2 789
Охх, с Генчо се смея с глас и описанията на Димо Joy

Общи условия

Активация на акаунт