💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 8 (16.10 - 23.10)

• 125 084
  • 3 614
  •   1
Отговори
# 2 910
“Ще ги съсипя” , “няма да им се размине” са думи на Виктория. За мен такива думи нямат място в една игра
В понеделник ще има циркове
Мани и Фейгин нямат място сред насилници. Алекса и Вики упражняват психически тормоз над едни крехки момичета.
Грозна работа, която гледаме в поредно българско риалити!
Боже, преувеличавате адски много - психически тормоз?! Обективизъм нулев!

# 2 911

Мисля си, че супергероите без Илиян и непобедимите без Елица имаха шанс да направят читави племена, обаче тези двамцата отровиха всичко.

Според мен без Вики и Елица.

# 2 912
  • София
Ох, разгеле.
Рекорд връз рекорда, мила моя майно льо. 😂

Може ли едно гифче на изпроводяк- Цецо бори гума. Умрях от смях.
А трябваше само да се протегне.

# 2 913
  • София
"Цветане, ти доказа, че си повече от един висок човек ... " Mask
"... ти си един много висок човек. Сбогом." Grinning

# 2 914
В понеделник мисля сините най-накрая ще усетят липсата на Цветан и неговия принос за игрите ...когато зорлен ще искат да загубят. На- хак да ви е ,няма да се получи !!! тук Цецо щеше да е звездата

Последна редакция: пт, 21 окт 2022, 23:03 от AuroraBB

# 2 915
  • София
Интересно, няма лайф в момента в ИГ все още.

Скърбят за Цецо!

Къде гледате лайфовете?

# 2 916
  • Другата България
В понеделник ще има циркове
Мани и Фейгин нямат място сред насилници. Алекса и Вики упражняват психически тормоз над едни крехки момичета.
Грозна работа, която гледаме в поредно българско риалити!
Боже, преувеличавате адски много - психически тормоз?! Обективизъм нулев!
Тупарев, Тушев и Вито харесват това.

# 2 917
Ако има хора в племето да ми говорят по този начин и да се агресират срещу мен, те няма да са “моето” племе. Аз не бих понесла такава среда, горките момичета.

На тяхно място и аз бих саботирал битката и играл, за да спечелят другите и да се махна от там.

# 2 918
  • софия
Грозна работа ще е в понеделник. Направо не ми се гледа. Успех в живота на Цецо и Илиян. Дано успеят да си вземат поуките от играта, защото гледката не беше изобщо приятна. Мани и Фейгин ще закопаят сините, но не разбират, че и те ще са на дъното. Грозна история, грозна.

# 2 919
  • София
Фейгин днес е имала състезание. Не знам кои са присъствали от Игрите, но Зори и Аспарух със сигурност са били там да я подкрепят - качиха сторита и двамата.

# 2 920
Уф, миличкият, как се разчувства накрая, може да е избухлив, но реално си е едно наивно и добро момче. Цецо не е бил комплексен играч, но имаше своите моменти, баланс, сила и най-вече голямо сърце за отборна победа. Оставам си с позитивно мнение за него и му пожелавам да извлече поуки от представянето си. Успех в живота на Великана!

Ако се заслушате, в тишината ще можете да ме чуете как хлипам, горкичката и самичка аз, тръгна си Цецо и си взе краката с него, вечее няма къде да плакна очи, няма къде да точа лиги. Чувствам дълбока пустота.

Последна редакция: пт, 21 окт 2022, 23:05 от mon day

# 2 921
Фейгин днес е на Държавно първенство. Валери, Зорница и Георги са били там, може и други да са били.

# 2 922
Лелееее.. как му сипват на Цветан в социалните мрежи не е истина. Това е само шоу, някои от коментарите са невероятно непремерени, злобни и неприятни за четене Sad
Имено, без значение дали е той, Джеферович, Елица или който и да е, грозното поведение на гледащите е показателно само за тях, а не за тези, които са обект на коментари! Това е чисто и просто само игра. A зрителите са се вкарали повече във филма от самите играчи Grinning

Щом и на Гого ще му се пропука дзена на териториална, смятайте какво ще е положението в играта при сините -  `трагично Joy

# 2 923
Интересно, няма лайф в момента в ИГ все още.

Скърбят за Цецо!

Къде гледате лайфовете?

В момента няма лайфове, защото скърбят.

# 2 924
Минавам да кажа само, че това беше най-хубавият епизод досега, двамата най-анти за мен отпаднаха. Каква наслада, голяма мъка ми беше в игрите тая Цветанска реплика "Давай уе мумчйееее"... Остава да се махне и оная, чията уста се движи по-бързо от звукоизвличането...и ще ликувам вече! Наздраве!

Общи условия

Активация на акаунт