Раждане в Майчин Дом - София (9 тема)

• 73 084
  • 739
  •   1
Отговори
# 210
Здравейте! Има ли скоро родили в Майчин дом? Как са стаите там? На 12 етаж има ли някоя от вас! Ако може някоя снимка и малко повече информация!

Здравей,
Аз раждах преди 2 месеца там и бях на 12-и етаж. Там има единични и двойни стаи, аз бях в двойна.Супер доволна съм от условията! Леглата са удобни, има си баня и тоалетна в стаята (чисти!), телевизор, хладиник, парно, столове за кърмене, гардероб. Няма да сгрешиш ако си там. 75лв е на ден за двойна стая.
При кой лекар, ако не е тайна?

# 211
Здравейте, искам да попитам така ли изглеждат двойните стаи на 12-ти етаж в момента? Раждах 2017 преди ремонта и бяха доста по-различни.

# 212
Първата снимка - на мен така ми изглеждаше единичната стая на 7-ми етаж - 1 към 1.

# 213
Здравейте,

Кой бихте препоръчали за следене на бременност и опит за естествено раждане след секцио - Ибрям или Шикова?

Търся си лекар, на който мога да разчитам и има опит с по-сложни случаи, имам стари операции от хернии, едно секцио, както и една загубена бременност, последвана от кюретаж.

# 214
Здравейте,

Кой бихте препоръчали за следене на бременност и опит за естествено раждане след секцио - Ибрям или Шикова?

Търся си лекар, на който мога да разчитам и има опит с по-сложни случаи, имам стари операции от хернии, едно секцио, както и една загубена бременност, последвана от кюретаж.

И аз се интересувам от същото. За Ибрям съм чувала, че се съгласява за опит след секцио, но ако родиш до термин. За Шикова нямам информация

# 215
За Шикова - зависи колко време е минало от секциото. Принципно би се съгласила, но трябва да си обсъдите конкретния случай.

# 216
Ариел, какво имаш предвид да родиш до термин, след това иска секцио ли?

Благодаря предваиртелно!

# 217
Аз се следях и раждах при др Дяволов. Той е факир с по-сложните казуси. Препоръчвам го 😊

# 218
# 219
Ариел, какво имаш предвид да родиш до термин, след това иска секцио ли?

Благодаря предваиртелно!

Да, ако не родиш до термин не рискува. Така съм чувала.
За Вашия случай може да говорите с Олга Дукат и д-р Паликов. Но не са в Майчин дом.  Аз мисля към тях да се насоча, колкото и да се чувствам в сигурни ръце в Майчин дом.

# 220
Била съм на преглед при Паликов. Не го усетих. Дори трябваше той да ми прави кюретажа, но се обадих на старата си гинеколожка от Щерев и го направи тя. Много е мил и внимателен, но аз си падам малко хипохондричка, а той го раздава много над нещата за мен самата. От Олга нямам впечатления. Не ми допадна и болницата, луксозна е, факт, но доколкото разбирам неонатологията им не е на ниво, също така покрай периода, в който ходех там имаше доста лоши отзиви от майки, родили там, които твърдяха, че задържат бебетата или им поставят диагнози, които не са верни, само, за да се плати уж повече. Не знам дали е вярно, но самата аз се притесних и се отказах от услугите.

# 221
Някой знае ли какво е положението в момента на 12ет относно помпа за кърма? Наложи се 2 дни вече да не е при мен малкия и не ми дават да го кърмя, но поне да стимулирам. Мъжа ми донесе една ръчна, но тя не става за нищо, не прави добър вакуум. На ръка успявам само по няколко капки да изкарам, а ако се наложи още да седи при акушерките изобщо няма и да тръгне кърма сигурно. Или някой ако знае в магазина долу има ли помпи?

# 222
Защо не попитате направо там? Помолете и някоя акушерка за съдействие. И аз не успявах с ръка нищо да направя, но една акушерка ми помогна и ми показа как по-правилно да цедя на ръка. За протокола и моето дете не беше при мен, а и с електрическа помпа не успявах. След като тя ми показа някои неща, всичко тръгна нормално

# 223
Някой знае ли какво е положението в момента на 12ет относно помпа за кърма? Наложи се 2 дни вече да не е при мен малкия и не ми дават да го кърмя, но поне да стимулирам. Мъжа ми донесе една ръчна, но тя не става за нищо, не прави добър вакуум. На ръка успявам само по няколко капки да изкарам, а ако се наложи още да седи при акушерките изобщо няма и да тръгне кърма сигурно. Или някой ако знае в магазина долу има ли помпи?
Здравейте! Аз раждах преди 1 година там и въобще не си видях бебето 3 месеца, беше в неонатологията. Когато ми тръгна коластрата попитах за тяхна помпа и имаше такава електрическа в отделна стаичка, която се стерилизира от тях. До вратата пишеше  "Помпа" и се намираше близо до стаята на сестрите или там, където оправяха бебетата и им даваха мляко. Ако можете се разходете по коридора и ще я намерите, но се заключваше, т.е. трябва да попитате персонала за нея. Долу в аптеката на първи етаж имаше само ръчна. Успех!

# 224

Здравейте,помпа има в стаята срещу бокса с бебетата ( там, където ги хранят,слагат имунизации и т.н. ). Мисля,че беше на Медела и ми помогна.

Общи условия

Активация на акаунт