Раждане в Майчин Дом - София (9 тема)

• 73 058
  • 739
  •   1
Отговори
# 195
Да, аз ги мисля тези неща при положение, че се чувствам добре. Иначе съм решила на 12 ет да бъда. Благодаря за споделения опит Simple Smile

Аз исках и друго да питам. Моя позната каза, че искат да си носиш лепенки за раната за смяна. Така ли е наистина, не видях някъде да пише в списъка?

# 196
Да, аз ги мисля тези неща при положение, че се чувствам добре. Иначе съм решила на 12 ет да бъда. Благодаря за споделения опит Simple Smile

Аз исках и друго да питам. Моя позната каза, че искат да си носиш лепенки за раната за смяна. Така ли е наистина, не видях някъде да пише в списъка?
Привет. Аз раждах там преди година и трябваше да си нося сама лепенки, когато исках да ми ги сменят в манипулационната. Мисля, че го разбрах от сестра там да си носим и поръчах на мъжа ми да ми донесе. Препоръчвам ви водоустойчиви да си вземете, за да може са си се измивате нормално там. Успех!

# 197
Да, лепенките се носят. Аз имах и от двата вида. Останах с впечатлението, че една част от персонала предпочита водоустойчиви, но другите държат да слагат обикновени, мисля че с водоустойчивите не диша раната. Аз се измивах нормално и веднага след това отивах да ми сменят лепенката, така че няма значение каква е и дали се е  намокрила. Като се прибрах на 4ти ден вкъщи, по предписание на лекаря ми, си я свалих и без притеснение си се къпах

# 198
Благодаря за отговорите.
Да, явно няма значение дали са дишащи, защото първия път бях с такива и като се изкъпах, просто отидох да ми сложат друга. Т.е. не е проблем ако се намокри за малко. Така че предпочитам, те са по-щадящи към кожата от водоустойчивите и раната може да диша.

А нещо друго има ли, което го няма в списъка и да изискват да си го осигуриш ти?

# 199
Момичета, сетих се да питам за припознаването на бебето. Когато с таткото имаме граждавски брак, какво трябва да нося в болницата? Копие от Акта за граждански брак и копие от личната карта на таткото или мога да ги снимам с телефона и там да ги покажа само?
Нещо друго изисква ли се?

# 200
Момичета, сетих се да питам за припознаването на бебето. Когато с таткото имаме граждавски брак, какво трябва да нося в болницата? Копие от Акта за граждански брак и копие от личната карта на таткото или мога да ги снимам с телефона и там да ги покажа само?
Нещо друго изисква ли се?

Не помня да са ми искали нещо. Мисля че само ме попитаха дали имаме брак. Би трябвало тази информация да могат да я проверят служебно

# 201
Нищо не съм носила и аз. Май само името и егн на бащата записаха

# 202
Здравейте, към днешна дата как стоят нещата с посещенията на близки и съответно в деня на раждането, бащите къде седят и имат ли възможност да видят бебетата и родилките, преди 5 години, моят мъж влезна да ме види в реанимация и го заведоха да види бебето, после нв помня на етажа дали е идвал, сега дали ще има такава възможност или и с оглед на пандемията, която беше до скоро няма да е възможно, мерси

# 203
Според мен не се допускат никъде посетители, в момента има грипна епидемия. Но все пак дано някой, който е раждал скоро да каже със сигурност

# 204
Здравейте, към днешна дата как стоят нещата с посещенията на близки и съответно в деня на раждането, бащите къде седят и имат ли възможност да видят бебетата и родилките, преди 5 години, моят мъж влезна да ме види в реанимация и го заведоха да види бебето, после нв помня на етажа дали е идвал, сега дали ще има такава възможност или и с оглед на пандемията, която беше до скоро няма да е възможно, мерси

Здравей, раждах в Майчин дом на 11-ти ноември. Посетители са строго забранени по време на престоя. На изписването бащата и другите стоят пред главния вход, където акушерка извежда теб и детето. Правите си снимки и т.н, но вътре не се допуска никой.

# 205
Здравейте. Има ли някой,който е имал кръвоизлив при раждането - атония на матката и кой лекар се е справил? Търся си лекар при евентуално следваща бременност,който да има опит, защото на миналото раждане ми се случи....също и самата болница нали има капацитет да се справи с такива случаи ? Май писаха наскоро за една такава транспортирана родилка там, но не се споменават имена на лекари , затовя търся някой да ме поеме и следи цялата бременност.

# 206
Аз нямах атония, а в същност не знам. Но след първото раждане имах кръвозагуба и ме оправиха с донорска плазма 2 пъти, системи желязо, б-компкекс. Това беше в Токуда. Беше ми много страшно за второто раждане, доверих се на ДР Сергей Славов, който ми беше препоръчан от др В. Дяволов.
Исключительно съм доволна от него. Най професионален е. Страхотен хирург е и е много позитивен като човек. Секцио мина перфектно. За мене е най добрия доктор.

Здравейте. Има ли някой,който е имал кръвоизлив при раждането - атония на матката и кой лекар се е справил? Търся си лекар при евентуално следваща бременност,който да има опит, защото на миналото раждане ми се случи....също и самата болница нали има капацитет да се справи с такива случаи ? Май писаха наскоро за една такава транспортирана родилка там, но не се споменават имена на лекари , затовя търся някой да ме поеме и следи цялата бременност.

# 207
Здравейте! Има ли скоро родили в Майчин дом? Как са стаите там? На 12 етаж има ли някоя от вас! Ако може някоя снимка и малко повече информация!

# 208
Благодаря. А някъде има ли списък на лекарите в майчин дом,специално да видя кой води ЖК или кой изражда и да почвам да чета назад в темите да натрупам впечатления?

# 209
Здравейте! Има ли скоро родили в Майчин дом? Как са стаите там? На 12 етаж има ли някоя от вас! Ако може някоя снимка и малко повече информация!

Здравей,
Аз раждах преди 2 месеца там и бях на 12-и етаж. Там има единични и двойни стаи, аз бях в двойна.Супер доволна съм от условията! Леглата са удобни, има си баня и тоалетна в стаята (чисти!), телевизор, хладиник, парно, столове за кърмене, гардероб. Няма да сгрешиш ако си там. 75лв е на ден за двойна стая.

Общи условия

Активация на акаунт