Раждане в Майчин Дом - София (9 тема)

• 72 840
  • 739
  •   1
Отговори
# 75
Препоръчвам за раждането специално да сте с нощница с къс ръкав, понеже се слагат и системи и да не се закача някъде. След това на етажа може с някоя с дълъг ръкав или може и жилетка.

# 76
На Тамара телефона през 2 поста го пуска някой - погледнете 1,2 страници назад. Иначе й се обаждате и тя ще дойдете до стаята ви.

# 77
Благодаря на всички момичета, които помагате със съвети и информация тук! ,💖

# 78
Здравейте, момичета Simple Smile

Предстои ми планово секцио началото на Декември в МД. Стига да имам избор за настаняването се чудя какво е най-добре да направя. Да избера 12ти ет където бебето ще е повече време с мен или друг етаж.?

Желанието ми е да съм колкото се може повече време с бебето и затова съм се насочила към 12ти ет, но имам леки притеснения дали физически след операцията ще мога да се грижа за бебето. Ще съм благодарна ако скоро раждали със секцио дадат съвет и малко инфо за това как се случват нещата там.

# 79
Аз не съм била секцио, но знам че повечето секцио родилки са на 7-ми точно поради тази причина. Разбира се, има си такива и на 12-ти, но основно ги настаняват или предпочитат 7-мия. Аз и за естествено винаги съм препоръчвала 7-ми, но не ми се пишат пак фермани - те причините са ясни, вече въпрос на лично предпочитание Simple Smile

# 80
Аз не съм била секцио, но знам че повечето секцио родилки са на 7-ми точно поради тази причина. Разбира се, има си такива и на 12-ти, но основно ги настаняват или предпочитат 7-мия. Аз и за естествено винаги съм препоръчвала 7-ми, но не ми се пишат пак фермани - те причините са ясни, вече въпрос на лично предпочитание Simple Smile

Да, изчетох инфото, която успях да намеря и май наистина ще е по-добре да съм на 7ми етаж.

# 81
Здравейте, момичета Simple Smile

Предстои ми планово секцио началото на Декември в МД. Стига да имам избор за настаняването се чудя какво е най-добре да направя. Да избера 12ти ет където бебето ще е повече време с мен или друг етаж.?

Желанието ми е да съм колкото се може повече време с бебето и затова съм се насочила към 12ти ет, но имам леки притеснения дали физически след операцията ще мога да се грижа за бебето. Ще съм благодарна ако скоро раждали със секцио дадат съвет и малко инфо за това как се случват нещата там.

Аз съм раждала секцио и бях на 12ти етаж. Нямах проблем да си гледам бебето. Хем аз се възстановявам трудно, много ме боли. Повечето момичета край мен са много много по-добре от мен и по-бързо се възстановяват.

Разбира се, всеки ще си избере своето.
Но няма никакъв проблем да се справи човек след секцио на 12 ет.
Момичето в моята стая също беше след секцио и още други.

# 82
  • София
boredpanda9
Октомври родих секцио, бях 12 етаж и нямах никакъв проблем с грижите за бебето. Една дама даже беше с близнаци. Simple Smile Реално бебето те кара и да се движиш повече и по-бързо да минава операцията. Изборът на стая се обявява малко преди да те преместят, така ще можеш и на момента да прецениш според състоянието ти.

# 83
Здравейте,
препоръчайте ми лекар за проследяване и раждане от Майчин дом, от който сте доволни.

Благодаря

# 84
Здравейте,
препоръчайте ми лекар за проследяване и раждане от Майчин дом, от който сте доволни.

Благодаря

Здравейте, бих препоръчала докторката, при която раждах и двата пъти- д-р Констанца Нейкова. Както и преди съм казвала, аз съм много доволна от професионализма и компетентността, а също подхожда с внимание и  много добро отношение към пациентите си!
В МД има страшно голям избор на специалист, както доста майчета са писали и за д-р Дяволов, д-р Ибрям и др. Няма да сгрешите, който и да си изберете. Всичките са много добри. Успех и пухкав финал ви желая! 😊

# 85
Здравейте,

Благодаря

Здравейте, бих препоръчала докторката, при която раждах и двата пъти- д-р Констанца Нейкова. Както и преди съм казвала, аз съм много доволна от професионализма и компетентността, а също подхожда с внимание и  много добро отношение към пациентите си!
В МД има страшно голям избор на специалист, както доста майчета са писали и за д-р Дяволов, д-р Ибрям и др. Няма да сгрешите, който и да си изберете. Всичките са много добри. Успех и пухкав финал ви желая! 😊

Благодаря Ви

# 86
Аз следя бременноста си при др Дикова и др Дяволов. Доволна съм от отношението, вниманието и информацията, която ми се дава.

# 87
Здравейте , интересувам се дали доктор Ибрям още работи в майчин дом , защото го виждам и в списъка на Щерев, а там не желая да ходя.

# 88
Здравейте,

Благодаря
Здравей, винаги ще препоръчвам д-р Ибрям Ибрям.

# 89
Здравейте, искам да попитам на 7 и на 12 етаж всяка стая ли е със собствена тоалетна или тоалетните са общи за етажа?

Общи условия

Активация на акаунт