Раждане в Майчин Дом - София (9 тема)

• 72 876
  • 739
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте , интересувам се дали доктор Ибрям още работи в майчин дом , защото го виждам и в списъка на Щерев, а там не желая да ходя.
Доктор Ибрям работи само като фетален специалист там и не извършва нищо друго освен морфологии. До колкото съм запозната все още работи в Майчин дом.

# 91
Здравейте, искам да попитам на 7 и на 12 етаж всяка стая ли е със собствена тоалетна или тоалетните са общи за етажа?
За 7 етаж- не. Само т.нар. "вип" стаи са със собствена баня. За другите е обща на етажа. Доста прилична според мен.

# 92
Благодаря, Dreaming_girl, за бързия отговор. Аз съм била в МД през 2019, но в Първа гинекологична клиника, в I операционен блок и там всичко беше ремонтирано,чисто и приятно,но тази обща тоалетна ми беше най-неприятната част и лично на мен ми създаваше огромен дискомфорт. Явно и в родилно отделение ще е така Sad

Здравейте, искам да попитам на 7 и на 12 етаж всяка стая ли е със собствена тоалетна или тоалетните са общи за етажа?
За 7 етаж- не. Само т.нар. "вип" стаи са със собствена баня. За другите е обща на етажа. Доста прилична според мен.

# 93
Под ВИП стаи се визира всички самостоятелни стаи ли, без значение на 7 или 12 етаж? И във всяка има тоалетна? (Мен също общата тоалетната ми е неприятен момент, защото ходя и посред нощ).

# 94
Здравейте! Да попитам имате ли информация дали след отпадането на Ковид мерките вече са разрешени свижданията и посещенията?

# 95
Под ВИП стаи се визира всички самостоятелни стаи ли, без значение на 7 или 12 етаж? И във всяка има тоалетна? (Мен също общата тоалетната ми е неприятен момент, защото ходя и посред нощ).

ВИП стаи се водят единичната и двойната т.е. всяка е със собствена тоалетна и баня. Единствено тройната (в която престоят не се заплаща) е с общи тоалетна и баня на етажа.

# 96
Аз много се чудех дали да ходя в Майчин дом или Шейново, но клоня вече към Майчин дом. Само се чудя, тъй като нямам препоръчан лекар, а и се следя на друго място, как става насрочването на дата за секцио без избор на екип. Първото ми раждане е спешно секцио и предполагам, че повечето лекари не се наемат за естествено, след като е имало едно секцио вече.
Та, в 9ти месец просто отивам там или трябва да си запазя час?

Последна редакция: сб, 26 ное 2022, 08:27 от Elektra.13

# 97
Elektra.13 Аз съм по същият начин - следя се на друго място, но след две седмици започвам с тоновете и мисля да си ходя вече в Майчин дом. Във вторник си записах час в медицинския център за преглед и ще разпитам как точно става.
Първоно ми раждане е пак в Майчин дом - секцио. Но тогова бях бременна с близнаци и се наложи да вляза последните дни на 8ми месец, заради болки и контракции. Оставиха ме там за наблюдение и в 3тия ден на 9тия месец ми направиха секциото, тъй като ми изтекоха водите и имах 5см разкритие. Бях без избор на екип и въпреки това съм доволна от отношението, от грижите, от всичко.

# 98
Супер, ще чакам да пишеш като разбереш подробности. Аз съм с пакет за жк и в него ми влизат и тоновете, но може би и аз така ще направя.

# 99
А какви са цените за следене в Майчин дом и може ли да се следиш само при определен лекар ?

# 100
А какви са цените за следене в Майчин дом и може ли да се следиш само при определен лекар ?

Може да се следиш, при когото ти избереш и следенето е по здравна каса, какво значи цени за следене? Вече има лекари от МД, които преглеждат само на частно, но това става в частните им кабинети, а не в медицинския център на МД. Трябва да кажете кой лекар сте си избрала и да видите как следи - с направление или само с частни прегледи.

# 101

Може да се следиш, при когото ти избереш и следенето е по здравна каса, какво значи цени за следене? Вече има лекари от МД, които преглеждат само на частно, но това става в частните им кабинети, а не в медицинския център на МД. Трябва да кажете кой лекар сте си избрала и да видите как следи - с направление или само с частни прегледи.

Говоря за пакет женска консултация, а не по каса.

# 102

Говоря за пакет женска консултация, а не по каса.

Ами влезете ето тук - http://maichindom-medcenter.com/ на страницата на медицинския център и кликнете на Цени, за да видите дали имате такава услуга и колко струва. Предполагам би трябвало да има.

# 103
Здравейте , интересувам се дали доктор Ибрям още работи в майчин дом , защото го виждам и в списъка на Щерев, а там не желая да ходя.
Здравейте, да работи още там. Аз лично се проследявах при него в МЦ Димитров - можете да звъннете да си запишете час при него и да се разберете къде ще ви проследява. Simple Smile Успех!!

# 104
Здравейте. Бихте ли споделили, ако бебето е родено в 36 -  37 пълни седмици, налагат ли се допълнителни грижи за такива деца?
Четох, че някои недоносени дечица настаняват в кувьоз. Та моят въпрос е, до коя седмица има риск за бебета да бъдат в кувьоз?
Благодаря.

Общи условия

Активация на акаунт