ТВ спамо-чат - за минали, настоящи и бъдещи формати, за участниците в тях и не само - тема 10 📺

• 28 022
  • 736
  •   1
Отговори
# 150
  • Другата България
Да, да, няма как да е докаже, жалко. Очаквах да има дата....оффф.
И да се вижда по-ясно, нещо конкретно, поне фигурата на Мирела, така нищо може да не значи.
Не, че не вярвам - напротив, вярвам, дори и повече от това, което виждам.
Но наистина е много размазано.

# 151
Потребителската го сподели в началото на сезона, защо да лъже...

# 152
  • Другата България
Потребителската го сподели в началото на сезона, защо да лъже...
Аз съм последния човек, който мисля, че жената лъже. Дори ѝ вярвам на 100%. Казвам, че хора, които не вярват на какво са способни Тупарев и сие, няма да повярват без доказателства, затова беше ок да има дата. Не, че е важно всъщност кой на какво вярва, ама се ядосвам когато на мен не ми вярват....Joy

# 153
Снимката е уголемена доста, защото явно е снимано отдалече, от някакво заведение, доколкото помня. Но битката си е продължила много време, т.е. не става въпрос за заснемане само на отделни кадри.

# 154
  • Другата България
И са Алекса и Мирела? И играта е същата?

# 155
Тя първоначално мислеше, че е между Георги и Мирела (защото, както сега уточни, Алекса първоначално не е с такава брада, за разлика от Георги,  брадяса на Стопанството; а и не е по прословутия слип). Но за битката писа, много отдавна че е точно тази - с мятането на железните лостове. Писа, че доста време са ги мятали.

# 156
  • Другата България
Тя първоначално мислеше, че е между Георги и Мирела (защото, както сега уточни, Алекса първоначално не е с такава брада, за разлика от Георги,  брадяса на Стопанството; а и не е по прословутия слип). Но за битката писа, много отдавна че е точно тази - с мятането на железните лостове. Писа, че доста време са ги мятали.
Ще ги мятат ами, докато ги метнат на “правилното място“.....Sunglasses

# 157
Това сега:

Утре (... то вече е утре...ужасТ 👀) ще потърся какво точно писа.
Лека нощ! 🥰😚

# 158
Може да е бил Алекса, може да е бил Георги, важното е рейтингът да върви нагоре.

# 159
Дами, хайде да ви почерпя с нещо:

И да изпитам Врабчо - кой е това? 👀🤪😁 Има и жокер. 🤣

# 160
  • Другата България
Крада го веднага за темата за “Братя“.
Благодаря, Билянко. Heart

# 161
Тука имам жокер от предните страници, Билянка Joy

А какво прави Радо в "Братя 3"? Да не се оказа, че не са го убили? Аз гледах само първите 4-5 епизода, но останах с впечатлението, че го няма вече в сериала.

# 162
Уф, много е променена Анка Капитанка. Ама много, и само в положителна посока. На тази снимка е хубава.

ЗА ИВ - има ли шанс според Вас за завой от Продукцията в последния момент? Никак не ми се връзва да съм познал победата на Алексио в края на третата седмица/началото на четвъртата само по едит.
През първи сезон едита на Веско беше подобен, но в пъти по-малко натрапчив. През втори Милен нямаше петънце по него докрая. В трети Андрей още през първата седмица стана жертва на Красима и Братоев, и след това само подържаха линията му да гони Красима до дупка. Не беше типичен винер едит неговото.

# 163
Не гледах точно днес Игрите и не знам, дали нещо конкретно те провокира да питаш за Алекса. Но на мен ми направи впечатление, как в едни момент неприятното държание на Алекса рязко намаля като ефирно време, докато това на Виктория си остана. Само че величаенето му на мен ми бие повече на нелепост. Имам предвид, че лека-полека ще започнат да му подаряват по един букет всеки епизод, докато ни разказват как спасява бебе-сърничка с една ръка, докато с другата превежда баба през светофар. Действително е смехотворно и ми намирисва на некадърни редактори тази година.
Аз все си мисля, че победителят ще изскочи от тихите води. Ако не бяха вкарали Георги в центъра на драма, го бях заплюла него за победител. Сега клоня към Лефтеров и Зори по същата причина.

# 164
  • Другата България
ЗА ИВ - има ли шанс според Вас за завой от Продукцията в последния момент?
Никакъв.

Общи условия

Активация на акаунт