ТВ спамо-чат - за минали, настоящи и бъдещи формати, за участниците в тях и не само - тема 10 📺

• 27 985
  • 736
  •   1
Отговори
# 255
Само аз ли гледам "The Walking Dead" в темата? Bowtie
Преди 6 години с ММ следяхме няколко сериала. Този ни беше един от любимите. Нещата рязко се промениха, когато се роди дъщеря ни и време за тях не оставаше.

# 256
  • София
Викинга, гледа ли последния епизод на TWD, доволна ли си? 😊

Моето мнение:
https://bg-mam.ma/p/1353655/45618718

# 257
  • София
Викинга, гледа ли последния епизод на TWD, доволна ли си? 😊

Моето мнение:
https://bg-mam.ma/p/1353655/45618718
Да, много ми хареса. Аз очаквах, че ще е много по-тъжен, а те завършиха с позитивна нотка. Само един от главните герои беше убит и то по идея на самата актриса, т.е. мисля си, че може би не са имали намерение да убиват никого. Видях и Рик и Мишон - те са ми любимци. Аз не съм фен на Нийган и думите, които каза Маги, че заради него помни последните моменти на Глен (вторият ми любим персонаж), аз също ги споделям. Ще стигна по-далеч като кажа, че не смятам, че персонаж като него заслужава redemption arc. Малко съм скептична относно всички спин офи, които ти сервират, от които смисъл виждам само в този на Рик и Мишон, защото тяхната история трябва да бъде завършена. Малко садистично ми се струва Маги да трябва да прекарва време с Нийган в техния спиноф, и се чудя синът ѝ къде ще е в това време, някои решения са трудни за рационализиране, както и това, че Мишон остави децата си, те просто идват от решенията на самите актьори. А във спинофа на Дерил (когото по принцип харесвам), който ще стигне до Франция, съвсем не намирам логика. Sweat Smile

# 258
Това Световно е такъв майтап до тук, че съвсем забравих да гледам и да се вълнувам за Игрите Joy

Но довечера се зареджам пред телевизора да викам за Жорката. Ако той отпадне някъде по трасето, мисля да доглеждам с едно око, колкото да видя дали ще връчат чека там, за където ми се струва, че пътува. От оставащите играчи ще се зарадвам искрено единствено на победа на Георги. Мога и победа на Филип да преглътна, поне ми е все един. Всички останали за мен не заслужават, по една или друга причина. Дори чисто човешка. Понеже много време мина вече и показаха твърде много от себе си. Светът познава много спортисти, които са кофти хора, та и тук така. Ако ще с три обиколки да победи някой, който се е показал като кофти човек, няма да му се зарадвам от сърце на победата.

# 259
Идвам да измрънкам.
В темата за Игрите градуса се покачва, без да има грам смисъл от това.

# 260
  • София
Колкото пъти вляза, темата на дискусия е все същата - сравнение между решението на Георги да не спаси Александра и това на Алекса да не спаси Виктория. Smile Никак не ми е интересен този спор и не мога да се включа.

# 261
Няколко пъти се напъвам вътрешно да се включа там, но като прочета последните десет поста и ми увяхва ентусиазмът. Хората не се усещат, че с всяка дума и определение описват не непознатите хора от телевизора, а себе си. А по въпросите за честта мога да предложа, вместо корица с картинка на онази тема да стои надпис: Това е индивидуално състезание за сто бона, deal with it.

Аз, обаче, не съм много въодушевена да гледам финала. Въпреки, че имаше надграждане и този сезон. В миналия оправиха битките, а в този - каста. И атлетите бяха на ниво, и стратезите, че даже и неочакваните ходове. Но пусто екипът не може да излезе от турския сериал и това е. Затова имам чувството, че знам какво ще гледаме във вторник и хич не ща така да става.

# 262
ИВ

Скрит текст:

Идвам да измрънкам.
В темата за Игрите градуса се покачва, без да има грам смисъл от това.

Бен... Сега ме караш да ходя да чета.
Всеки има мнение. Имаше период в който беше много забавно, въпреки различията....

И за да не е спам очаквам Гогито ми да е 5-ти във вторник.

# 263
Е, не, няма да е пети, това би било нелепо. Не знам каква игра трябва да им дадат, така че Виктория да не е пета.

# 264
Е, не, няма да е пети, това би било нелепо. Не знам каква игра трябва да им дадат, така че Виктория да не е пета.

Не знам, Врабче... Но дадоха игра, в която Вики би Фифо... Нищо няма да ме учуди.

# 265
Еми, единият ти любимец предизвиква другия. Wink)) Може и с Максимал да е свързано, може и да си прави устата за All Stars.

Фифо според мене сам се би - твърде голямо спокойствие му даде имунитетът.

Желание да гледам финала, и аз нямам.

Последна редакция: пн, 28 ное 2022, 10:16 от Bilyana14.

# 266
Еми, единият ти любимец предизвиква другия. Wink)) Може и с Максимал да е свързано, може и да си прави устата за All Stars.

Аа това го видях, но не знам как да го коментирам, затова си мълча. Може би единият малко се надценява ми се струва... Да твърди, че бил нинджа... Малко прекали ми се струва. Добре, че другият е над нещата и е дзен. Heart Eyes

# 267
Девет-десет дневен Максимал на плаж, със страхотните участници от ИВ, но отново (с извинение) осран със съвет ...

# 268
Някой, който е гледал Максимал, би ли споделил за какво е избеснял ямболският.

# 269
Някой, който е гледал Максимал, би ли споделил за какво е избеснял ямболският.

К'о станало, к'о? Sunglasses И кой спечели? Заслужава ли си да го гледам?

Девет-десет дневен Максимал на плаж, със страхотните участници от ИВ, но отново (с извинение) осран със съвет ...

Този Съвет... Добре де, ако е толкова важно рано отпадналите да не скучаят, защо не им направят едни паралелни битки Втора дивизия, да се борят за от шесто място нататък примерно. Хем всички доволни, хем без кудкудякане.

Общи условия

Активация на акаунт