ТВ спамо-чат - за минали, настоящи и бъдещи формати, за участниците в тях и не само - тема 10 📺

• 27 981
  • 736
  •   1
Отговори
# 285
  • Sofia
Ясно,разбрах.
Мерси,Мери! Hug

# 286
Има няколко епизода с битки, които може да гледаш и си струват.
Но целия сезон - присъединявам се към Мери, че не си струва.

# 287
Днес можах да гледам Игрите до полуфинала, заради други задачки.

Пуснах няколко секудни от финалната бикта. Гледам, Алекса вади верига от сандък леко, като хляб от торба с покупки. В същия момент Филип рови в другия сандък, пясъци хвърчат, едвам дърпа неговата.

Пуснах след известно време пак няколко секунди - Алекса пее сръбска песен на фона на залеза. Само липсваха 300 спартанаци в далечината.

Мернах и в основната тема, че няма възражения срещу играта. Значи, да му е честито.

От мен получава титлата за втори най-неприятен победител след Добрин. Според изявите му след предаването може и да го мине, макар че там летвата е доста висока.
Добре че имах един сезон, в който победи човекът, когото подкрепях, че иначе съвсем щях да го отпиша това предаване.

# 288
Оф, аз много се двоумях между Добата и Алексата (мина ми същата мисъл през главата, като тази на Врабчо) и в крайна сметка реших да разделя приза на най-нелеп победител (Добата) и на най-неприятен (Алексата).

# 289
Joy
Каквото - такова.
Иначе хубав сезон на ИВ се получи.
Надградиха много в каста през тази година, в дизайна на битките също отново има прогрес.

Иначе ТЪпарев си боледува от едно и също. Но, ако не вкарваш емоция, сериала никак не е лош за гледане за мен лично.

# 290
  • Козлодуй
За мен Добрин е най-добрия победител до тук Simple Smile

# 291
Чакам си мача по Нова и там се явява да коментира Виктория от Игрите! Не знам кой го е измислил това, но сега и един мач ако не мога да изгледам, без да ми се вдигне кръвното от тази. Да очакваме ли Алекса в коментарното студио за финала или как...

# 292
Чакам си мача по Нова и там се явява да коментира Виктория от Игрите! Не знам кой го е измислил това, но сега и един мач ако не мога да изгледам, без да ми се вдигне кръвното от тази. Да очакваме ли Алекса в коментарното студио за финала или как...
Алекса си мина по реда.
Гого е тренирал дълги години футбол в Испания, както мисля и Фифо (за него не съм на 100% сигурна)... Та може тях да гледаме.

# 293
Малко събрани кадри от ИГ.

Анка:
Скрит текст:

Ваня без мигли:
Скрит текст:

Морунов и двете му "любими":
Скрит текст:
... приятелката и планината...

Юли:
Скрит текст:

Георгиос:
Скрит текст:

# 294
Ваня е различен човек и много по-хубава без миглите Blush

Гледам ги тези хора от първи сезон на Игрите и се чудя, защо всички останали се държат, все едно този сезон не е съществувал. По разни над- ,под- и прочее касти не знам колко пъти чух, че дори самите участници били започвали да гледат предаването от втори сезон. Да бе, да. Оня мармот се изкриви да завива шоколада в целофан.

И в надкаста в Георги (който изгледах иначе с голям кеф) беше същото: Георги бил най-добрият плувец, а след него - Неделчо. Алоу, а моят човек Март? Само него помня, че си връщах на повторение да гледам как плува. Все още не е влязъл участник, който може да му се намаже на малкия пърст. Дори любимецът ми от последния сезон - Георги.

# 295
Първи сезон е опипване на почвата. За мене той е по-слабо дирижиран от останалите. За да си наложат победителя, чак промениха регламента и коментарно студио си направиха.
От втори сезон вече значително засилиха контрола с грошове, с реда при гласуване на съветите (след като вече са проучили кой за кого ще гласува на синхроните), с игрите, подходящи за един или друг в зависимост от наблюденията им от кастингите, с разните грозни накити, с познатите компоненти на едни участници и непознати на други... и т.н. Затова според мене новите наблягат на другите сезони.

А Март в някой "-каст" го коментираха, но не помня в кой.

# 296
Какво иска да каже Юлиян с последното си стори в инстаграм? Че са го 'забравили' за финалната сбрика на Максимал? Joy Пак ли. Joy Жалко, че не чете тук Юли, да му кажа, че точно този 'грандиозен' проект не е нужно да си го слага на сърцето.

# 297
  • Другата България
Ето я снимката в ИГ.

В профила на Максимал.
А Юли е коментирал нещо от рода на :“Благодаря, че ме поканихте. Слабоооо!“
И следващото му стори е трима с конфигурация от три пръста с преобладаващ среден.
Има и препратка към Сем. Адамс.
Силно се съмнявам, че Юлиян ще участва в нов Максимал.

Последна редакция: ср, 07 дек 2022, 21:35 от Merri_An

# 298
  • София
Изгледах Максимала още вчера, ама не мога да смогна да напиша две изречения.
Много ми се стовари, тия катарци объркаха всичко...
Ще започна отзад-напред.
Засега, Юлиян си остава за Максимал 2023. Ако разбера, че няма да участва и наистина има разрив ще споделя, но нямам такова инфо засега. Но доколкото знам Юлиян е обиждал и блокирал някои хора, което как да се изразя, ами не прави добро впечатление и сам си рита килимчето... Гуспата много държи да участва, защото това значи рейтинг, но Максимал трябва да е над тези неща. То малко като с Роналдо и Манчестър Юнайтед се получава. Егото на един велик шампион срещу цял един отбор. Печели винаги... отборът...

Сега голямата новина, която мога да споделя е, че Филип ще участва в следващия сезон на Мамсимал, въпреки че това все още не е обявено официално.
Така, значи имаме:
Мъже: Юлиян ; Филип ; Гого ; Валери ; Чакалов - всички от Игри на волята сезон 4 + Стоян Копривленски (MMA звезда)
Жени: Михаела от Игри на волята  + Ивет Горанова - златен олимпийски медалист по карате

Предполагам че ще бъдат поканени и Георги от ИВ ; Радо от Фермата ; евентуално Камелия/Валерия/Аксения все от Фермата ; от ИВ очаквам Ралица, Елица, Мани.
Би трябвало Ваня от ИВ 2 и Жоро от Фермата 4 да получат нов шанс, защото отпаднаха нелепо, особено Жоро пък с нищо не беше виновен за ''тъпотиите'' на Ваня. Морунов също заслужава втори шанс, защото се е бил разболял сериозно разбрах ама не се е отказал и е доиграл сезона. Нямаше го във финалното гласуване, защото е бил на лекар, а и то бе ясно какво ще се случи на този съвет...
Ще видим, тепърва ще има бомби.

Стана ясно, че Гуспата е предлагал на Светлин Занев да участва, но последния дори не му е отговорил...

И сега за двата едночасови епизода от 27.11 неделя
Гледах ги с близо 2 седмици закъснение ама това е положението. ФИФА...

Не съм изненадан от ямболския бек, толкова му е акъла. Поне този път не е горил знаме...
Жалко за Силвия, щеше да е нелепо заради него да не може тя да се състезава и реално най-умното, което можеше да се случи е да сложат Стратимир до нея, тъй като стигна най-далеч от мъжете.
А тези финални игри направо му лепнаха на Тими. Той е доста ловък и пъргав. Но и Жоро да беше, пак щяха да спечелят със Силвия. Боби нямаше шанс нито в ровът, нито на гонитбата.

Пак искам да поясня ако някой не е разбрал, че при Гуспата няма скрито-покрито. Всички игри се знаят в кой ден и в кой етап ще бъдат поставени и всички участници до един са знаели коя битка следва във всеки един етап.
Четох във фейсбук, че нарочно дали на Боби да сече дървото, тъй като нямало на какво друго да бие Морунов. ОК, не споря за това кой е по-комплексен (то е ясно мисля), но в случая Боби нямаше вина. Тази игра за този етап е била заложена и всички са го знаели от ден едно.

Съвета не ми се коментира. Пак му писах да го премахне. Общо взето този съвет въпреки че класира двойка напред, а не ги елиминира, то пак може да опропасти играта, защото може да избере по-слаби играчи заради симпатии и така равностойни и силни участници да изгърмят. Ето това е тъпото. Аз разбирам, че Гуспата иска при него да има микс от всичко: Сървайвър ; ИВ ; Фермата, емии сори ама само за 1 седмица грубо няма как да стане. Няма време, а и с тези каузи и високопарни думи играчите са с вързани ръце и никой няма да иска да прави панаири. И въпреки това имахме едно голямо разделение на Фермата срещу Игри на волята. Фермата спечели, защото там бяха топ играчи на социалния фронт като Дамяна, а и получиха сериозна помощ и от Анселина и Марти, тъй като Дени е от Един за друг.
Но не смятам, че Боби и Дени не заслужаваха това което им се случи. Силна двойка, мисля че бяха симпатични на всички вътре. Боби е голям добряк и е много, много силен. Но е силен в чисто фермерски неща. Видно е, че е по-бавен и тромав от нинджите от Игри на волята ама това го прави още по-симпатичен, защото е някак си по-обикновен, по-близо до нас. Като го гледах сега в Максимал още не мога да повярвам как така не спечели неговия сезон във Фермата, като бе с класи над останалите. Та трябваше Куку Ванче да се кипри с наградата. Тц тц. С този компромат го съсипаха 'Ние сме сезонът'

Хвана ме яд за Морунов и Лили. Мисля, че щяха да са повече от достойни финалисти, ама нямаха и шанс. Морунов е по-издръжлив ама Боби знае как да цепи. Техниката >>> силата/издръжливостта. А и Морунов е бил сериозно болен. Не знам как изобщо се е навил да блъска по онова исполинско дърво. Между другото участниците от Игри на волята много често се подиграват с Фермата и с това цепене и рязане ама всъщност не знам дали знаят, че цепенето е сред най-тежките кардио игри. И там може да си най-добрия и най-бързия ама да издъхнеш и капнеш бързо, бързо и някой обикновен 'селянин' работяга да те размаже. Та някак си една идея ако може да намалят егото си няма да е лошо. В това число слагам и любимеца си Филип, който също в няколко свои сторита се подиграваше на Фермата.
Фифо, само че във Фермата никога нямаше да те правят на маймуна на финала. Толкоз!

Какво още. Хубави битки бяха като цяло, нямам претенции. Да, не се получи равностойно, ама това е заради Боби и Дени, които просто не бяха за конкретно тези битки. И ето защо писах, че съвета на Максимал няма място в този кратък формат. Защото ето до какво води. До неравностоен финал.

Радвам се за Стратимир. Много добър и комплексен състезател, доста подценяван, не знам защо. Но моето опитно око го хвана още в началото на сезон 3 и винаги съм си го гледал с кеф. Тими е един от малкото играчи в ИВ, които игрят с лекота. Просто им се получава някак си лесно. Отвътре.

Силвия беше уникална. Истинска фурия. С класи над останалите жени. Ами това е положението, кросфита му е майката. А тя е сред най-добрите кросфитърки в България. Нямаха реален шанс останалите жени.
Щеше да ми е любопитно Ваня как би се справила в доста от тежките изпитания ама тя отпадна толкова нелепо, сама си се издъни. Както и да е.

Заслужени са победителите за мен. И добре стоят като имена. Тежат си на мястото. Имат си уменията и това е положението.
Нашия Юлиян реално нямаше шанса да му се падне игра в която да блесне истински. Твърде малко екранно време. Не случи на сезон, догодина на морето ще има многокомпонентни битки и там ще има повече шанс да блесне, ама той в момента прави всичко възможно да не участва догодина и това ще е загуба определено.
Хората искат да го гледат, въпросът е дали той иска да бъде гледан? Защото ако иска, то ще трябва да се извини, да тренира и да участва. Само че остава въпроса дали наистина иска и му стиска да се пусне наравно с новите машини от сезон 4, защото от това което виждам, амии не са му особено големи шансовете... А ако не го видим никога повече на Арената, завинаги ще му остане ореола. Неговото име е като някакъв мит, легенда. Някак си, дълги години всички се равняваха по Юлиян. Само че не знам дали Юлиян се е стреснал от това което е видял в сезон 4, но изведнъж стана активен и говори за Ол Старс, участва в Максимал. Ама в Максимал загуби и сега трябва да преглътне егото си, да тренира здраво и да се покаже в пълния си блясък. Дори и да бъде победен, няма да свърши света, нито хората ще спрат да го обичат. Другия вариант е да се покрие и просто да не го видим никога повече. Което ще е загуба за всички естети.

Генерално, сезона ми хареса, надградили са много. Това бе най-добрия сезон на Максимал.
Но има още много какво да се желае. Въпросът е дали Гуспата ще се вслуша в нас феновете или ще си прави каквото той си знае.
Засега не му се получава, защото рейтингите не са никак добри, но вярвам, че със следващия сезон ще избухнат мощно.

# 299
Ако това е бил най-добрият сезон на Максимал, представям си предните какви са били. Скачали са на Дама в градинката пред блока?

Дяволо, като те чете човек, ще реши, че ново Десафио се е излъчило Joy Ентусиазмът ти е заразителен и аз заради това загледах Максимал тази година. Но истината е, че това е едно смешно Ютюб изпълнение, в което супер интересни хора и атлети тичаха по една поляна и това беше максимумът на 'битките'. Цепенето на дърво няма и да го коментирам.

Юлиян няма никакъв бизнес да участва в това, то е обидно. Филип и всички останали - също. Юлиян и в неговия сезон на Игрите не мелеше с много хора, и тогава според мен беше прав. А като гледам нивото на това медийно произведение, не се учудвам, че нещо го е подразнило.

Не знам кои са тези фенове на Гуспата, които коментирали това и онова (освен нас, петте човека тук). Като гледам по колко човека са гледали епизодите в Ютюба и по колко лайка има на пост във Фейсбука (за коментари да не говорим, то няма), се питам, на пръстите на едната си ръка ли ги брои феновете този.

Кауза има само на приказки. Половината време, което се отдели на фермерския сбор, наречен Съвет, да го бяха отделили на каузата, цена нямаше да имат.

Не знам с какви обещания е привлякъм толкова хора от Игрите този Гуспа, но ако пак събере достатъчно 'фермери', които да отпаднат безславно, да направят съвет и да гонят добрите атлети, отсега мога да му разкажа какво ще се случи в следващия му сезон.

Общи условия

Активация на акаунт