ТВ спамо-чат - за минали, настоящи и бъдещи формати, за участниците в тях и не само - тема 10 📺

• 28 355
  • 736
  •   1
Отговори
# 480
Помня, че бях загледала първият сезон на Игрите, но ми доскуча и спрях да го гледам още след първите няколко епизода. Вторият даже не правих и опит да го гледам, а третият случайно го загледах и ми стана интересен. Може би наистина предаването придобива някаква инерция, подбират по-интересни участници, знаят се правилата - последните игри гледай с удоволствие.

# 481
  • Другата България
Аз естествено, изнемогвам заради ограниченото време, но това не е новина. Blush
Да, НОВА определено и за мен “бият“ БТВ този полусезон по рейтинг.
Аз си гледам това, което казах, че гледам - “Вина“, “Буквите“, “Хелс Кичън“, а заради Влади Михайлов и “Капките“ когато мога. “Сървайвър“ да ти кажа вчера направиха добър епизод, първи добър, по-кратки игри, повече отношения между участниците, повече разговори...но според мен това е заради Филип Буков и здравословните му проблеми, тези продължителни игри и стоенето на слънце и влага часове наред си дадоха “резултата“ и продуцентИтИ явно се постреснаха. Първи стратегически съвет, беше интересно. Но тях ги гледам само когато имам възможност, фаворит си ми е “Хелс Кичън“, да не говорим, че там има няколко представители на Северозапада.

Димо и Ралица ми напълниха душата като дует “Ритон“, страхотни бяха! Heart

Последна редакция: нд, 05 мар 2023, 21:42 от Merri_An

# 482
Врабчо, аз сериозно се бях притеснила 🤪, че Маги ще включва все едни и същи втръснали "стари" (не на години) муцуни в Капките, но този сезон е много приятна изненада. Затова и чупи рекорди.
А на Туджаров му пиши смело (аз го правя в ИГ, като началото беше покрай надкаста с Юлиян), той е този, който се интересува от обратната връзка с аудиторията. Минус за мене е, че не е гледал първия сезон (най-изчистения според мене от директна намеса в развоя на "играта", но за сметка на това подплатен с коментарно студио и SMS гласуване).

# 483
Да, първи сезон на Игрите го провалиха и после взеха да си оправят поразиите в следващите сезони. Но ощетиха безкрайно най-смислената част от участниците. Не говоря само за Юлиян. Ощетиха и Георгиос, и Март, и Атанас. Съвсем по друг начин щеше да се развие сезонът, ако те участваха наравно с другите, пък докъдето стигнат.

Тази вечер Капките вървят много добре! Дори Ралица и Димо бяха на ниво.

# 484
  • Sofia
И аз съм тук. Wink Hug
Ноо,изобщо не мога да смогна с време.И за гледане,и за следене на теми. ooooh!
Тук поне е лесно.Темите за риалититата обикновено ги чета със закъснение.

И,като пълен мазохист и непоправим фен на Сървайвър,загледах и австралийския Heroes vs Villains.🤪
Много го похвалиха в темата за US Сървайвър.
Но поне ми се пълни душата.То водещ като водещ,то динамика,то игри,то стратегии...
За сега върви супер.

Последна редакция: пн, 06 мар 2023, 00:25 от avi10

# 485
  • София
Билянче, сериозно ли Туджаров не е гледал сезон 1 на ИВ?
С друго впечатление съм останал... А и знаеше за доста неща, които се бяха случили (от Надкастите).

# 486
Не го написа Билянка, а аз и не съм казала, че Туджаров не е гледал първия сезон. Дали го е гледал, не ми е докладвал.
В Надкаста на тема All Stars го прави това изказване. Каза, че го дизрегардва, че е най-малко гледан, най-малко помнен и нямало не знам си какви играчи.  А Неделчо защити сезона и му отговори нещо от рода на 'понеже ти не си му обърнал внимание', един вид, говориш така. Доста ме подразни Туджаров, ако трябва да съм честна. Но всеки има право на мнение, особено в собствения си Ютюб канал.

# 487
Дяволче, в някой от надкастите стана въпрос за това, но тъй като съм изслушала почти всички, не помня в кой точно. Много е възможно да е било в някой от първите, а после да е наваксал.

# 488
  • София
Честит празник на нашите видни спамочатърки! 😛

Бъдете здрави и щастливи и за още много риалита занапред! 😀😊

Последна редакция: ср, 08 мар 2023, 14:28 от Diavolo

# 489
Честит празник и от мен мили дами!
Бъдете живи,здрави и много обичани!
Наздраве!

Редакция:
Доста се чудих с каква песен да ви поздравя, но се спрях на един кавър от Квашеная. Аз съм чест гост на нейните стриймове, а когато не мога да съм онлайн ги прехвърлям по-късно на запис.
Поздрава ми започва от 2:12:22, а самата песен е на 2:14:30

Последна редакция: ср, 08 мар 2023, 15:15 от Bengun

# 490
  • Sofia
Благодаря от сърце,момчета,изключително сте мили! Hug
Дано да имате сили все така да ни изтърпявате. Wink

Честит празник и от мен,мили дами!
Пожелавам ви да сте безкрайно обичани и обичащи и винаги да имате усмивки на лицата! Heart

# 491
  • София
Форца Милан Але, форца Милан алееее

😎 😈 💔

# 492
Аз смятам да пропусна новия сезон на Максимал. Наличието на Алексата в журито за кандидатстващите трима мъже и три жени ме... стресира. 😵‍💫😵‍💫😵‍💫

# 493
  • Другата България
Аз смятам да пропусна новия сезон на Максимал. Наличието на Алексата в журито за кандидатстващите трима мъже и три жени ме... стресира. 😵‍💫😵‍💫😵‍💫
Това пък от къде дойде?

# 494
Скрит текст:
Това пък от къде дойде?
Още не е изтекло времето на сторито:

Миналата година в това жури освен Ивет Горанова бяха Боби (ИВ 2), Ваня (ИВ 2) и Юли - все участници в предишния сезон.

Последна редакция: пт, 10 мар 2023, 21:00 от Bilyana14.

Общи условия

Активация на акаунт