ТВ спамо-чат - за минали, настоящи и бъдещи формати, за участниците в тях и не само - тема 10 📺

• 28 352
  • 736
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Стига да е само в журито, а да не се пуска в самия формат няма да ми пречи. Но едва ли Гуспата ще го викне и за формата, защото много хора не могат да го понасят и няма да гледат формат с негово участие. Та Гуспата се жалва, че неговия честен формат няма голяма гледаемост, така че едва ли ще си направи такова харакири да си обрече и този сезон с Алекса като участник.

# 496
Не само Алекса, ами и Гого ми изпращат и кастинга на Максимал в листата на нещата, които няма да се гледат. Въпросният Гого, откакто си отвори устата да говори, а и се оказа, че с Добрин от първи сезон са приятели, вече ми е Добрин номер 2, така че успявам да го избегна като лице и име, откакто е напуснал Игрите. Нямам желание да си го причинявам нито него, нито Алекса.

От друга страна, на Гуспата тези двамата са му най-малкият проблем. Миналата година имаше прекрасен каст. И сътвори едно голямо нищо с него. Тъй че на какъвто и каст да заложи тази година, ако не си оправи поне малко продукта, може да се чуди още дълго, защо не му гледат честния формат.

От актуалните предавания, само Хелс Китчън ми върви добре, въпреки че не е Wow! Друго не мога да загледам и само обикалям форуми да събирам идеи за сериали. Препоръчаха ми Kalifat (шведски е) и го изгледах на един дъх.

Последна редакция: сб, 11 мар 2023, 00:23 от Врабец

# 497
  • София
Ето и от мен един кратък обзор на пролетния ТВ полусезон.

Единствено, ''Много мой човек'' не гледам.

Сървайвър
Започне много, много зле, но непрекъснато се подобрява, т.е. върви както трябва все нагоре и ако задържи тази тенденция, като нищо ще завърши и на 1 място.
За съжаление докато не премахнат есемесите винаги ще има една базисна и начална критика по дифолт от моя страна.

Ергенът
Започна силно, но от епизод на епизод става все по-зле. Снощния епизод бе върха на простотията и за съжаление май ще става още по-лошо

Един за друг
Поне засега е може би най-интересния и оспорван сезон, но има някои неща, които ме дразнят.
1) Краси Радков и жена му (особено той)
2) Усеща се едно леко напиране за стратегическа и биг брадърска игра, което е нетипично за това шоу, известно като 'Най-позитивното риалити в родния ефир'
Не знам дали искат да си подобрят рейтинга, но бъркат и то генерално.
Въпреки всичко ми е интересно

Хелс Кичън
Тук ми е трудно. От една страна, признавам си, интересно ми е. От друга страна страшно ми лазят по нервите с тези сценарии и режисирани игри. Защо тази продуцентска къща не може и не може да промени нещо като концепция? ИВ, Ергенът, ХК, винаги едно и също.
Как да дам висока оценка, като не мога да ги приема сериозно? Но пък ми е интересно по дяволите. Шеф Ангелов прави половината шоу, да не кажа повече. Ако го махнат ще се сгромолясат.

Мен не ме мислете
Много слабо и скучно

Войната на Сурсувалите ; ъъ, пардон на буквите де!
Трагедия ; Катастрофа

Вина
Топ сериал и най-приятната изненада този сезон

Голямото преследване
Много по-интересно от сезон 2. Много по-подготвени участници и преследвачи, много рекорди се счупиха, а даже сме още в началото

Стани богат
Засега този сезон отстъпва на предния. Много рядко някой достига до 10 000 лв. А, Билалов ми се вижда леко преуморен или отегчен, но и тук вярвам, че най-доброто тепърва предстои

Генерално класиране от 1 епизод до днес включително:
1) Вина
2) Един за друг
3) Сървайвър
4) Хелс Кичън
5) Ергенът
6) Голямото преследване
7) Стани богат
8 ) Мен не ме мислете
9) Войната на буквите
-
Генерално съм доволен от сезона, защото съм негативно настроен само към позиции 8 и 9, като на 8 на финалния епизод сигурно ще съм доволен, защото ще има щастлив край. Докато номер 9 каквото и да направят са обречени и няма как да им дам втори шанс или да ги похваля. Твърде големи каши забъркаха.

# 498
  • Sofia
Алекса няма да си го причиня по никакъв повод.

Последна редакция: сб, 11 мар 2023, 00:56 от avi10

# 499
Оказа се, че с Добрин от първи сезон са приятели.
Ще взема да си редактирам поста  Joy

Последна редакция: сб, 11 мар 2023, 01:15 от Врабец

# 500
  • Sofia
Stuck Out Tongue Winking Eye

Иначе за Добрин знаех.И на мен ми беше странно това приятелство.

Последна редакция: сб, 11 мар 2023, 02:39 от avi10

# 501
Въобще нямах това предвид Joy

Аз се усещам, че вече започвам да ги забравям половината хора от последния сезон на Игрите. Толкова им е славата на тези предавания, ако участниците целенасочено не работят после, за да останат по медиите.

Нищо не казвате за брата на Коцето в Сървайвър, как се представя.

# 502
  • Sofia
За мен лично - никак.
Стратегически и социално е кръгла нула.
Доста е тромав в игрите и нищо 'уау' не е показал.
Имаше една силова,в която беше добре.
И ...до там.

# 503
  • София
Ами малко ачик-ачик 😉

Той е доста прикрит като цяло. На този етап по-скоро ми харесва, НО очаквах по-умна и гъвкава игра от човек с неговия житейски опит.
Опита се да е лидер на племето, но има една групичка от нагли младежи, които го нарочиха и явно няма да се кротнат, докато не го изгонят.
Вече беше веднъж номиниран, но бе спасен от зрителите.
Определено обаче е полезен е за племето си. Ловеше много риба (хвана няколко ската), преди функциите да му се изземат от Павел (синът на Здравко Здравков) футболистчето, който е излагация в игрите. В игрите бих казал, че е един от силните и полезни играчи за своя отбор, без да блести с нещо. Ако има игри за носене на тежести или физически единоборства и той липсва ще са тотално обречени. Но не се замислят изобщо.

От друга страна често се опитва да се налага и да е последна инстанция, независимо дали хвали, успокоява или критикува. Но това не е толкова лошо. Лошото за него е, че хем вижда, че някои хора не го харесват, хем се държи опако и се скара (поне това знаем ама не сме го видели, то повечето неща не ги виждаме, защото няма време за снимки и монтаж) с новата си коалиция.
Накрая няма да се учудя ако и от двата лагера получи по един глас и постави рекорд за най-голям негативен вот.

# 504
Ясно, значи да не го чакам за победител Sunglasses

# 505
  • Sofia
Абсурд.
Освен ако брат му не организира някаква мащабна акция за зрителски вот. Wink
/аз не разбрах дали и крайният победител ще се избира от зрителите Thinking /

# 506

Аз да се включа тук. В един общ лайф в ИГ на Гого, бяха двамата и казаха, че скоро са се запознали покрай предстоящата каузата за засаждането на дървета на Витоша мисля беше. Тогава в лайфа агитираха феновете да се включат. Толкоз за "приятелството" между тях двамата.

# 507
emiliq.nikolova88, така е. Добрин се е свързал с Гого и го е поканил на въпросната акция. Не са се познавали преди.

# 508
Още по-зле, в моите очи. За стари приятели може да затвориш едно око, ако са се изложили нещо и пак да вършите неща заедно. Да работиш по кауза заедно тепърва с някого, след като този някой е станал известен с нещо, значи че нямаш нищо против това, с което човекът е станал известен. Както и да е. И двамата не ме интересуват.

Чакам Капките тази вечер Blush

# 509
  • Стара Загора

Много вероятно е да не са приятели отпреди.
 В едно интервю Гого каза, че Добрин му се е обадил и го поканил да участва в акция за залесяване и той се е съгласил, но не си пролича ,да са били близки преди това. После не съм ги засичала заедно.
 И да споделя - пускам си тренировката по калистеника на Гого и Мира  и е много ОК самата тренировка , 20 мин. , уж не е трудна, а доста добра, обачеее, личи си, че
Гого дълго време не е живял в БГ и  не може да се изразява правилно.
  P.S.  Ооо, вече сте писали, че не са приятели. Поне си споделих разочарованието от речника на Гого.

Последна редакция: нд, 12 мар 2023, 21:59 от wanconboy

Общи условия

Активация на акаунт