ТВ спамо-чат - за минали, настоящи и бъдещи формати, за участниците в тях и не само - тема 10 📺

• 28 328
  • 736
  •   1
Отговори
# 510
Капките тази вече вървят странно. Песните са ми тотално безинтересни, но пък много хора се справят добре. Като изключим Яна Маринова и Христо Гърбов, които реших да пропусна след първиъте акорди, другите не са зле, засега. Тома пак върви към достатъчно точки, за да остане начело на общата класация.

# 511
Според мен бяхте сложили Гого на много висок пиедестал и му бяхте приписали всички възможни положителни качества. За мен Гого си е нормален човек, с всички свои качества и недостатъци, лично за мен не особено симпатичен. Разбира се, хареса ми в Игрите, но имаше и моменти, в които не го харесвах.

# 512
  • София
Не разбирам как подкрепянето на екологична кауза и приятелство с Добрин могат да бъдат възприети като недостатъци на Гого. Sweat Smile

# 513
Кажи ми кои са приятелите ти, за да ти кажа какъв си.

# 514
  • София
Дано някой ден и моят най-голям недостатък да е, че съм спечелила някое риалити. Heart Eyes 🤞

# 515
За мен е недостатък да ти връчат чужда победа, защото някакви други хора нещо не мелят там. И ти да се пъчиш гордо с тази 'победа'.

# 516
  • София
Не съм видяла Добрин да се "пъчи" или дори изобщо да е под светлините на прожекторите, нито се държи като глупак в социалните мрежи, нито драпа за известност, прикрепяйки се към нови сезони на въпросното риалити. Той отдавна го е преживял, както и трябва.

# 517
Е, не си видяла. Аз пък точно пъченето ми и поведението тип 'на всички трябва да ви отворя очите' виждам от него. И сега се появи в Надкаста като 'Първият победител' и ся мисли, как той бил манипулирал в играта и т.н. Декември '22-ра беше. Колко отдавна да го е преживял. А под светлината на прожекторите понякога сам не ходиш, понякога не те канят.

# 518
  • София
Гледала съм надкаста с него, беше поканен сред участието на Юлиян в същия подкаст, в който беше нападнат. Преди това не съм видяла Добрин да се изявява, хвали или "пъчи" някъде. Доколкото разбирам проблемът е в правото на реплика?

# 519
Ммм, не. Просто отговарям на това, че бил преживял. Видимо не изглежда да е така. Кое е реплика, кое е дуплика съвсем няма отношение към това, за което говорим.

# 520
  • София
Смятам, че Добрин нямаше да гостува в подкаста на Туджаров и Неделчо, ако преди това не беше споменат в същия подкаст от Юлиян, най-малкото, нямаше да му бъдат зададени тези въпроси. Така че, да, за мен, причинно-следствената връзка има значение.

# 521
Почти нямам впечатления от Добрин, гледала съм много малка част от първият сезон. Но не бих си променила мнението за Гого само защото е казал, че е приятел с него. Най-напред едва ли толкова са се сприятелили от декември досега, второ - много често казваме за някой познат, че ни е приятел, ей така, без да мислим. И не се знае на каква база е приятелството, може да имат някакви общи интереси и планове.

# 522
Добрин поканен...?! 🙄 Няма начин да гледам подкаста с него, но следя Туджаров и си спомням много добре, че в сторито, "информиращо" за въпросния надкаст, Туджаров каза, че Добрин сам им се обадил. След подкастите на Наско И Юлиян... 😉

# 523
Добрин поканен...?! 🙄 Няма начин да гледам подкаста с него, но следя Туджаров и си спомням много добря, че в сторито, "информиращо" за въпросния надкаст, Туджаров каза, че Добрин сам им се обадил. След подкастите на Наско И Юлиян... 😉

Хах, това съм го пропуснала или забравила Joy Много добре си живее в мир с победата си, явно.

# 524
  • Козлодуй
Аз също съм гласувала за Добрин и ми харесва за победител Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт