ТВ спамо-чат - за минали, настоящи и бъдещи формати, за участниците в тях и не само - тема 10 📺

• 27 852
  • 736
  •   1
Отговори
# 525
Може, но идеята на това предаване беше да не се гласува за победител, а победителят сам да си спечели победата по съвсем друга схема. Нещо, което Добрин не е направил.
Цяло предаване част от играчите честно се бореха за победа по други правила, а в последния момент тези правила бяха променени.
Общо взето, все едно на Световното по футбол да ги наредят на финала и да връчат купата на отбора с повече татуировки. Или публиката да гласува, кои са по-красиви (за да се доближим като идея до обсъжданата 'победа').
Хубаво е да си ги пропомняме тези неща от време на време, защото наистина времето тече, забравя се и накрая хора като Добрин остават записани като победители някъде. А как точно се е случило се забравя и после същите случки се повтарят.

# 526
  • Козлодуй
Първото предаване беше с гласуване, някъде бъркаш, следващите вече са без гласуване Simple Smile

# 527
  • Sofia
Първото предаване беше с гласуване, някъде бъркаш, следващите вече са без гласуване Simple Smile
Аз не виждам къде бърка.
Обсъжда се точно първи сезон и победата на Добрин /според мен също-нелепа/.

# 528
  • София
Аз доколкото си спомням това гласуване с есемеси го вкараха доста късно във формата (по-точно, малко преди финалната седмица). Ние зрителите бяхме изненадани, играчите пък съвсем. Това реално промени много нещата, защото доста от участниците се бяха дискредитирали вече и масовата публика не ги харесваше. Ако се знаеше още от първия ден, че играта ще се реши от зрителски вот според мен нямаше да има толкова скандали и играчите щяха да играят социално по различен начин.
Най-прецакан от всичко това бе Юлиян, защото около него имаше най-много скандали.
Играчите са разбрали за есемесите чак в края и са били поставени в небрано лозе.
И за да изманипулират публиката преиграват финала 3 пъти само и само да покажат запис на който удавника завършва първи, че иначе нагласената му победа би била още по-голям криндж.
Юлиян печели 2 пъти, а те ни показват записа в който Юлиян завършва втори. Без коментар.
И ако всичко е било честно и почтено защо не покажат публично или поне на Юлиян гласовете от есемесите, а се съдят вече с години и се протака?
Само да напомня, че Юлиян спечели със смазващо предимство в анкетата на Смайли преди финала и спечели със смазващо предимство анкетата след финала. Във фейсбук също имаше хиляди мнения в негова полза. Под неговите снимки и статии, хиляди мнения и лайкове. Под тези на Добрин една голяма тишина.
И защо уволниха целия екип и смениха изцяло концепцията след сезон 1? Явно е имало много гнили неща...

Simple Smile

Последна редакция: вт, 14 мар 2023, 15:16 от Diavolo

# 529
Да, именно, същото имах предвид  Sunglasses
СМС-ите се появиха точно преди финала. Участниците не бяха играли като в игра за смс-и, а като в игра за победа на терен. Едно е да побеждаваш в битките, друго е да обереш вота на най-сладичък. Съвсем друго поведение трябва.
А за конкретния вот пък вече въпросът е съвсем отделен. Юлиян още ли чака резултат от това дело? Колко време вече...

# 530
Ама тя Алекс и през финалната седмица всеки път ни "убеждаваше", че победителят ще се реши в битка на арената... онази там... морската арена. Wink

# 531
  • Другата България
Софийската вероятно визираш? Не морската, а “полската“?

# 532
  • Козлодуй
Това си е ваше мнение аз се радвам, че имах възможност да гласувам в първи сезон защото харесвам Добрин дори имам коте със същото име и той също е едър и рижав Simple Smile Ето тук скача по слънчево зайче Simple Smile

# 533
  • Другата България
Разбира се, тук всеки има лично мнение и си говорим, само че си говорим за харесване на участник в силов ТВ формат, и анонсиран победител от продуцентите заради тези му качества, а не заради принципи, убеждения и характер, външен вид или име. Просто излъгаха и участници, и зрители.
Ето сегашния “Сървайвър“ е също с СМС-и /уж/, в което не вярвам, и участниците знаят това от самото начало, затова и играят за зрителите и последователите си. Едно е цял сезон да се раздаваш в битки, за да стигнеш финал, на който се очаква според предварителния сценарий също да участваш в такива, друго е дни преди финала да ти съобщят, че “зрителите“ ще решават.

# 534
Котките са много готини!

# 535
Софийската вероятно визираш? Не морската, а “полската“?
🤣 Морската визирах, полската се появи месеци по-късно.

# 536
Относно Гогчо: Гогчо е в Мексико и преподава Калистеника. Освен това и онлаин предизвиква последователите си да тренират, когато могат и тези, които го правят са доволни. Гледа си кефа, пече се на красивите мексикански плажове и толкоз. Граби от живота с пълни шепи.

Относно Добрин: Радвам се, че двамата се обединиха под обща кауза за засаждането на дръвчета на Витоша. Добър пример за младото поколение.

ИВ има един победител за мен и това е Юлиан. След него ми е Гогича, като Гогчо като човешки качества е в пъти по-добър от Джулката и го е доказал.

П.с Ох, котките са върхът. Heart Аз имам котка - осиновена. Прибрана отвън. Много си я обичам.

# 537
  • София
Щом Добрин сам е поискал да отговори на коментарите на Атанас и Юлиян в надкаста, това още повече потвърждава тезата ми, че гостуването му е в отговор на нечии чужди действия. Това е далеч от дефиницията на "пъчене". Не бих съдила нечие право на реплика, камо ли да съдя по това дали е добър човек и дали хората, които се асоциират с него са добри или лоши. Но това съм аз. Nerd

# 538
Ем, да де, ама това поведение не говори за човек, който е над нещата и е в мир с победата си.
А иначе високомерието и пъченето са още в анонса на Надкаста, където въпросният казва, че бил манипулирал той нещо си.
Толкоз от мен за този. Достатъчно от безценното си време му отделих Sunglasses

Хелсът ме забавлява днес.

# 539
  • София
И аз няма да задълбавам повече в темата, просто исках да подчертая, че преди двата подкаста с Атанас и Юлиян, където към Добрин бяха отправени някои по-остри коментари, той нито е изпитвал нужда да се "пъчи", нито се е появявал някъде, беше си в мир с цялото преживяване, наречено "Игри на волята". Други подобни негови изяви и коментари трудно могат да бъдат открити. Това е само предположение, но може би се е почувствал предизвикан, след като беше обсъждан и лично споменат в същия подкаст. Това не чак толкова шокиращо, по-скоро нормална човешка реакция.

Общи условия

Активация на акаунт