ТВ спамо-чат - за минали, настоящи и бъдещи формати, за участниците в тях и не само - тема 10 📺

• 27 849
  • 736
  •   1
Отговори
# 555
  • Козлодуй
Да, не бяха направили косата на Дара като тази на Селин Дион Simple Smile

# 556
  • София
В темата за ИВ видях, че са казали за тиктока на Георги Яюболския. Говори за договорите в ИВ, има клипче и защо е напуснал Максимал.

Ако ви се слуша:
georgi_desafio_ivanov

Много бавно и неподредено му вървят мислите.

# 557
  • София
И защо е напуснал Максимал и какво е разкрил за ИВ, някой може ли да преразкаже, защото не ми се слуша този бек. 😊

# 558
И защо е напуснал Максимал и какво е разкрил за ИВ, някой може ли да преразкаже, защото не ми се слуша този бек. 😊
✌️ Двама сме с тази молба. 🙃

# 559
+1 към молбата за преразказ, защото и аз няма да си причиня Ямболския.

# 560
  • София
Мъка си е Георги, така че ако нещо не е съвсем точно, се извинявам. Освен за Максимал другото вече го знаем, но го пиша, ако някой не е попадал на информацията.

Тръгва си от Максимал, защото без да пита Гуспата,  си поканил приятел преди финала в почивката, Гуспата се ядосал и го изгонил. Георги казал, че и той тогава няма да остане.
Въпросният приятел Гуспата го е познавал, участвал е много пъти в неговите максимали като си е плащал всеки път - над 1000 лв. Георги е искал да се види с него, защото онзи е от София и се е навил да пътува до Буново, където беше Максимал. Трябвало е тогава да обядват, от екипа му казали, че не може да остане на масата на участниците, докато се хранят, да седне отстрани. Гуспата го питал така ли можел да си води хора в ИВ, Георги пък му казал, че тук е различно и че те му правят услуга, участват, за да печели пари Гуспата и да се популяризира каузата с розата. Собственикът на мястото и розарят казали  приятелят да остане.

Личното ми мнение е, че е трябвало да го пита и че очевидно Гуспата си мисли, че прави нещо супер голямо, но за участниците не е точно така. Те са се събрали да се забавляват и не мислят, че е риалити формат това и че имат задължения като в ИВ, Фермата и тн, освен игрите.

За ИВ разказа за преиграната игра на Роберта и Илиян заради бурята, че Роберта е падала с 3 на 7 части. Георги обаче ѝ обяснил къде бърка и вторият път е била. Нахрани Юлиян, пъзелите и Сървайвър, само физиката и атлетичността били важни. Всичко друго са интриги и хората и в живота са такива. Ходил е на кастинг за Сървайвър тази година, беше възмутен, че повече харесали покерджия и че някакво момиче казало, че от цялата група би избрало да се прикрепи към най-силния в групата и че това е покерджията. 😁 Лично го е приел, че не е той явно.

Показа част от договора, ще има и следващи части. В първата показа, че има неустойки, ако разкриваш информация и че си длъжен после да участваш в предавания, списания и тн, без значение, че имаш разходи за това. Също и че имат право да преиграват игри, да връщат участници и да сменят правилата.

За огъня каза, че жените редовно просили  цигари от шофьороте на бусовете и явно са взели и запалка. Запалили са огън, те ги накарали отново като нарочно им потушили огъня, но само с пясък. Били останали въглени и пак го вдигнали с измама. Нямало как без кремък да се запали иначе.

Сменили са плажа с реката, защото ходели нудисти на този плаж и отделно направили гаф, унищожили много растения тип магарешки бодил, за да си направят подслон, целият плаж е бил с тях. После се оказало, че са защитен вид.

Имало е заплахи, ако не дават интересни синхрони, не можело да не обвиниш някого за загубата.

На плажа са им давали по банан и шоколад преди битка, тоалетните са еко.

Последна редакция: пт, 24 мар 2023, 16:49 от Niya-

# 561
  • Другата България
Тъкмо се разписах в темата за ИВ и мислех да го пусна, категорично размислих.
Абсурд да го слушам. Още повече като прочетох колко насериозно се  е взел, а и което е по-лошо - вярва си.
Поредното потвърждение колко ограничен и буквално ...тъп човек е въпросния.

За скандала с Гуспата знаех отдавна, но източникът ми беше помолил да си мълча, и понеже ни чете, ето на - мълчах си. Stuck Out Tongue Winking Eye Точно така е станало, като разбира се, Ямболския “услужливо“ е забравил да спомене скандала, който е вдигнал от рода на “ти знаеш ли кой съм аз“ и т.н., заплахи и всички типични прояви в негов стил. С две думи - именно прави услуга на Гуспата с великото си присъствие. Не харесвам Димитър, но в случая съм на негова страна. Гошо тотално се е самозабравил.

Последна редакция: пт, 24 мар 2023, 18:05 от Merri_An

# 562
Сърдечно благодаря за преразказа Ния.

# 563
Благодаря за преразказа, Ния.

В цялата история ми се губи, имало ли е договорка преди това да не се водят хора или е нямало. Ако имат договор и това е точка там, ситуацията е една. Ако нямат и спонтанно някой е решил да налага правила на другите - съвсем различно е.

Всъщност Георги прави комплимент на Максимал като говори за двете предавания, заедно с Игрите едновременно. Мащабите на двете неща са абсолютно и тотално несравними, така че вместо да се сърди, този Гуспата да вземе да му благодари за комплимента. Ако не беше тази тема, в която я пишем 20 човека, я - не, никога нямаше и да разбера за Максимал. Нерде Ямбол, нерде Стамбул.

# 564
  • София
Не е било в договора, защото не е знаел и казва, че ако е знаел от началото било едно, а не така пред свършен факт. Гуспата обаче му казал, че и други са го питали дали може още преди снимките да отидат с близки и той ги е отрязал. За следващ сезон явно ще трябва да го разпише, щом толкова хора са го питали, а друг направо е действал.
Разбира се, всичко е придружено с просташко поведение, мляска дъвка с отворена уста през цялото време и обижда. Пуска обиди тип, че затова жената на Гуспата го е оставила, че бил дроб на дуелите, че игрите във Фермата, които ги правел той са скучни, крадени и не ги тествал. В другите клипове за ИВ пък изрича много грозни думи за Роберта.

# 565
Ооо, Niya-, мога да ти кажа само, че си нашият герой... щом се жертва заради нас. 😘

# 566
Дам, ясно, значи Sunglasses
Въобще няма да го коментирам Георги.
Достатъчно големите продукции, без значение дали са телевизионни или по интернет, по това се различават от читалищните изяви - по професионалната подготовка на нещата. Всичко, което може да се случи, се проиграва, премисля и записва като условия, с които всички страни се съгласяват. Изисква се професионализъм, тоест да знаеш какво правиш. Както и бюджет за един-двама, които да ти свършат точно тази работа по подготовката на проекта.
Сори, но в случая Георги е прав. Може да не е най-големият жентълмен, но е прав.
Пенчо бил казал нещо на Иван и се очаква Драган да направи същото. Като в детската градина.

# 567
  • София
То зависи и Георги как се е държал, че като го гледам колко селско поведение има във видеата, май-май доста са рязали в ИВ, за да е гледаемо. А щом Георги така си е тръгнал, кой знае дали въобще имат договори и какви са точно. Предвид, че е участвал в такива предавания, е могъл да препише половината, даже не е трябвало да се напъва много.

# 568
  • Другата България
Георги се е държал абсолютно просташки, по начина, по който Ния описва, че се държи във въпросните клипчета, но всичкото това гарнирано с обиди, закани, грозни изрази от рода на както казах “ти знаеш ли аз кой съм“, и т.н., да не говорим за заплахите тип изнудване и извиване на ръцете - “ако не стане моята, си тръгвам“. Е, и к`во като си тръгнеш? Абсолютен селски бек, такъв простак не знам дали изобщо е имало в историята на БГ риалити формати евър. Та Емо Каменов е цвете пред тоя, да не говорим и за коментарите за сегашния “Сървайвър“ само защото не са го взели да участва, и добре са направили! И там се е бутал, сега и за там бълва хейт и за продуценти, и за участници само защото не са  оценили висшочайшото му кандидатстване, а предпочели покерджия! Представяш ли си, изпуснали Гошо с мозък, приличащ на самолетна писта, взели покерджия! Ми те вече един Гошо ММА баджанак си имат, за какво им е още едно подобие на австралопитек?

# 569
Аз пък хич не обичам половинчати работи и читалищни прояви с претенции за Оскар и ГолЕм шлем като минимум. Тези от Максимал като не могат да си направят нещата професионално, точно такива случки като с Георги ще им се случват.

Общи условия

Активация на акаунт