ТВ спамо-чат - за минали, настоящи и бъдещи формати, за участниците в тях и не само - тема 10 📺

• 27 847
  • 736
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Реално не знаем какво точно е станало, а в случая според мен истината е точно в детайлите. Едно е човек да се извини, че не е разбрал, че не е позволено и че ощетява останалите или поне, че не е питал, друго, ако е направил панаир.

Моят извод е, че никак не са изпипали Максимала, надскача се Гуспата. Да си разпише договорите и да вкара повече професионализъм. От цялото Максимал лъха на недомислие. Имаше уникални участници, а не пожъна успех. Трудно ще намери много спонсори така.

# 571
  • Другата България
Именно. Същото мисля и аз.
Панаир....направо сеир е направил.
Да не говорим, че си е тръгвал два пъти всъщност, първия път се е върнал, след като вече си е бил тръгнал, отново е поставил изискванията си, и след като не са били удовлетворени, е напуснал окончателно след подобаващо.....поведение. Бляк!

Що се отнася до Максимал, не знам за вас, но аз никога не съм гледала на него като на ....ТВ формат, или дори подобие на такъв. Именно защото Гуспата не беше изпипал нещата както трябва още от миналия сезон, и ако в този, вече той се явява минал не участваха толкова познати лица, вкл. и Юлиян, изобщо нямаше да го гледам. Не знам какви претенции е имал, защото не ме е интересувало, беше ми интересно за розата, от Максимал научих за случващото се. Въпреки, че и от т.нар. кауза ми лъхаше малко на комерсиализъм.
Тъй че И заради това не смятам, че БекЪТ Ямболски има основание да се държи по начина, по който се е държал, със самочувствието, че участва едва ли не в американски сезон на “Сървайвър“ и е определящ и разпределящ фактор на сезона. “Максимал“ е на ниво училищна пиеса, сравнен с останалите формати, има надграждане, но и има много да учи Димитър, ако иска да е конкурентоспособен. Но, за нивото, на което беше Максимал, Гошо просто се е надскочил с поведение и претенции.
А сега, с това, което бълва за всеки и за всички, само затвърждава казаното, не го надскача, а достига невиждани и за самия него “висоти“.

Последна редакция: сб, 25 мар 2023, 00:42 от Merri_An

# 572
И двете страни са един дол дренки.

# 573
  • Другата България
Лично за мен Гошо е персонаж, с когото не бих сравнила никого другито на база съвкупност от отрицателни качества. Или направо липсата на всякакви качества.

# 574
На мен пък не ми се навлиза в повече подробности какво ми е мнението за 'формата' Максимал, защото почти нищо хубаво не мога да кажа, освен да похваля каста. Когато стана случката с Георги, те в собствения си 'формат', както се наричат, държаха реч по въпроса. От която ситуация ми се затвърди мнението за посредственото ниво на всичко там. Случката с Георги е резултат от собственото ниво на този 'формат'. При аналогична ситуация аз също бих им теглила една майна. Вероятно с други думи и с друг краен изход от ситуацията, но в същата посока.

# 575
  • Другата България
А на мен не ми се говори повече пък за Гошо.
Защото аз акцентирах върху неговото поведение като цяло, разговорът тръгна от клипчетата му в Тик Ток, в които поведението му е такова не само относно Максимал, каквото е било там реципрочно, но и за ИВ, Сървайвър и въобще по дефолт. Нито ще се асоциирам с него, нито ще го коментирам повече, нито пък ме интересува един неуравновесен човек.
Между другото опитах да "пия вода от извора". Погледнах клипчетата - те много, и цъкнах едно произволно по средата. В него /ако разбрах правилно/ Гошо нещо се заканваше физически на участник от ИВ, и то не от неговия сезон. Изнесох се с двеста....Sunglasses

Честито Благовещение, момичета и момчета! Hug

# 576
Аз също ще акцентирам върху каквото ми се акцентира, както сме правили винаги в тази тема.

С Георги няка как да се асоцииарм.

Но притежавам умението да се поставям в ситуации, в които попадат други хора и да преценявам, как бих реагирала в тези ситуации аз. Това, че не симпатизирам на даден персонаж не означава, че той не е прав в дадена ситуация.

# 577
Георги се е държал абсолютно просташки, по начина, по който Ния описва, че се държи във въпросните клипчета, но всичкото това гарнирано с обиди, закани, грозни изрази от рода на както казах “ти знаеш ли аз кой съм“, и т.н., да не говорим за заплахите тип изнудване и извиване на ръцете - “ако не стане моята, си тръгвам“. Е, и к`во като си тръгнеш? Абсолютен селски бек, такъв простак не знам дали изобщо е имало в историята на БГ риалити формати евър.
Лично за мен Гошо е персонаж, с когото не бих сравнила никого другито на база съвкупност от отрицателни качества. Или направо липсата на всякакви качества.
За мен Пацо е номер1 селски бек в историята на БГ реалититата. Георги се доближава плътно до него, но все пак е след него за мен лично.

И честито Благовещение и от мен.

# 578
  • Другата България
Кой беше Пацо? Старост - нерадост, не мога да “стопля“ за кого говориш.....
Гошо е като прасето, където и да го пуснеш, ще се окаляш при всякакъв допир с него.
Защото си е прасе, въпреки, че явно се смята за ....глиган.

# 579
Гошо е като прасето, където и да го пуснеш, ще се окаляш при всякакъв допир с него.
Беше с тризначките в един сезон на ББ, и с един мърляв и "летя с колата" Пеньо.
Изумителен простак.

# 580
Да, ама се роди образът на Жоро Бекъма Sunglasses

# 581
  • Другата България
Изумителен простак.
Аууу, сетих се. Да, наистина уникален простак. Но, той поне нямаше и няма изяви след предаването. докато тоя не се спира, и е с претенциите, че е в правотата си. Ето на, щом дори го бях забравила кой е. Докато този напомня периодично за уникалното си присъствие, остави друго, ами и кандидатства за къде що формат има.

# 582
Изумителен простак.
Аууу, сетих се. Да, наистина уникален простак. Но, той поне нямаше и няма изяви след предаването. докато тоя не се спира, и е с претенциите, че е в правотата си. Ето на, щом дори го бях забравила кой е. Докато този напомня периодично за уникалното си присъствие, остави друго, ами и кандидатства за къде що формат има.
Това, за съжаление не е точно така за Пацо.
Венета го кани няколко пъти Пацо като гост, отделно имаха предаване с Нед заедно в мисля, че ММ
Нед, Пацо и Пищова на едно място заедно ...

Последна редакция: сб, 25 мар 2023, 20:18 от Bengun

# 583
  • Другата България
Тези емблематични моменти просто съм ги пропуснала.
Явно не съм загубила нищо. Blush

Лично аз смятам, че това няма да е последната изява на Гошо.
Сега поне социални мрежи бол, тепърва ще се изявява, и ще “споделя“ размисли и страсти.

# 584
Фейгин е в Япония и е пуснала готини снимки от улиците там. Не мога да намеря как се представя в състезанието. Аз ли не чета спортните новини като хората или никъде не пише, не знам.

В същото време Жорката, Мани, Мирела и още една тумба хора си гледат кефа на ски във Вал Торенс.

Обаче не мога да ги шерна от инстагарм тук в момента.

Общи условия

Активация на акаунт