ТВ спамо-чат - за минали, настоящи и бъдещи формати, за участниците в тях и не само - тема 10 📺

• 27 846
  • 736
  •   1
Отговори
# 585
Фейгин се класира за финала, но не знам как е завършила. Снощи в новините чух само за някакъв българин фигурист, но име не запомних.

# 586
  • Другата България
Фейгин се класира за финала, но не знам как е завършила. Снощи в новините чух само за някакъв българин фигурист, но име не запомних.

24-та мисля. Или 23-та, но по-скоро 24-та.
Някакви грешки е допуснала във волната програма, но общият ѝ сбор точки е лично постижение мисля, нещо такова четох.

# 587
  • София
Фейгин завърши на 24 място, а състезанието бе световното първенство по фигурно пързаляне.
За 3 пъти влиза на финал (т.е. участва и във волната програма) на световно, което е много голям успех.
Гледах и двете програми на Саша и двете ми харесаха много. Много по-силно се представи отколкото на европейското. Браво на нея, голям боец е!

Панчев се е прибрал в България и май е вдигал знамето в Пловдив, не съм сигурен.
Видял се е с Юлиян и Лилия по семейно, той е тук с новата си приятелка.

# 588
А, Веско е дошъл тук ли? Защото аз останах с впечатлението, че Юлиян е при него.

# 589
А, Веско е дошъл тук ли? Защото аз останах с впечатлението, че Юлиян е при него.
По-скоро е така. Юли е в Чикаго.

# 590
  • Другата България
Оставям тук това.
Просто го оставям.....Heart

Уникално превъплъщение на Владо Михайлов във Фреди Меркюри от легендарната рок група " Queen"! ❤️
Нямам думи!!! 👏
Просто уникално!!!
АДМИРАЦИИ!

Последна редакция: нд, 26 мар 2023, 23:44 от Merri_An

# 591
Не съм гледала още, но вярвах, че ще се справи блестящо.

# 592
Не ми хареса Владо. Харесвам го по принцип, но сега ми беше криндж. След втората минута смених канала. Въобще не разбрах, какво беше това превъзнасяне. Фреди Меркюри на два редбула. Владо може да пее, така че за пеенето не говорим. Определено точно от Владо очаквах повече.

А и след като съм гледала Марк Мартъл на живо, съвсем мога да кажа, че има още много вода да изтече, преди Владо да ме просълзи като Фреди.

Димо и Ралица тази вечер бяха чудни. Тома също беше супер. Но явно идеята е била кадърът на Нова да дръпне в класирането. Аман от тъпотиите им. Нищо против Владо, но човекът може и сам да си изкласи в музикално предаване, без превземки и бомбастични точки.

# 593
  • Другата България
Не съм гледала още, но вярвах, че ще се справи блестящо.
Ето, заповядай.
И за всички, които не гледат Капките, заслужава си да се види и да се чуе.
Страхотен, следя Капките що годе редовно, сезоните имам предвид, много опити за имитация на Фреди е имало, тази е най-добрата до момента. Заслужено обра точките и на зрители, и на жури, и на участниците, и на менторите.
Страхотен Влади, невероятен! Heart
https://www.vbox7.com/play:cba46372bc&start=37

# 594
От снощи си заслужава да се видят Димо и Ралица като Мадона и Бритни. Особено Димо. Не беше пародия. Също си заслужава Тома като Шакира.

# 595
  • Козлодуй

- Хилда Казасян днес е рожденник Simple Smile Да е жива и здрава и все така красива Simple Smile

# 596
  • Другата България
И все така справедлива в оценките си към участниците. Blush
Снощи се държеше за главата при изпълнението на Влади Михайлов, но тя е емоционална по принцип.  Аз я харесвам Хилда, тя е в журито от много време, дали не са десетина години?

# 597
Мисля, че Хилда само в един сезон не е била в журито. И аз я харесвам.
От снощи вече съжалявам, че не съм гледала "Братя". Това момче, Владо, ми пълни душата. Снощи си бях полегнала на спалнята и на десетата секунда от изпълнението му буквално скочих и го изгледах права. Grinning Гледала съм всички сезони на Капките, толкова безапелационна победа май не е имало досега.

# 598
  • Другата България
Мисля, че Хилда само в един сезон не е била в журито. И аз я харесвам.
От снощи вече съжалявам, че не съм гледала "Братя". Това момче, Владо, ми пълни душата. Снощи си бях полегнала на спалнята и на десетата секунда от изпълнението му буквално скочих и го изгледах права. Grinning Гледала съм всички сезони на Капките, толкова безапелационна победа май не е имало досега.
Да. И аз това казах. Всички точки отидоха за него, и на участниците, журито, ментори, а и зрителите. И такава имитация на Фреди не е имало. Не, че някой може да имитира Фреди, но максимално се доближи в опита си. Пренавит беше, притеснен и малко хореографията куцаше, но изпълнението беше УАУ! Heart
Отвя останалите напълно заслужено.
А "Братя" не е късно да изгледаш, но там първи сезон е УАУ, после направо трети Sunglasses. Бързо върви, сериите са по 25 минути.

# 599
Мери, съгласна съм, че Влади беше пренавит и притеснен, но цялостното въздействие на изпълнението му беше изключително силно. Поне върху мен, разбира се. В темата за Капките прочетох мнение, че бил добър, ама не бил Фреди. Е, определено не е Фреди и няма как да бъде.

Общи условия

Активация на акаунт