ТВ спамо-чат - за минали, настоящи и бъдещи формати, за участниците в тях и не само - тема 10 📺

• 28 022
  • 736
  •   1
Отговори
# 165
ЗА ИВ - има ли шанс според Вас за завой от Продукцията в последния момент?
Никакъв.
Редакторите са за гонене, ако си права. А според мен си права, аз мисля същото - че е много малко вероятен завоя.

# 166
За фаворита на сезона ли си говорите. 🤪
Чакам да окалят и Генчо. Май само той остана. Той пък не е толкова комплексен, тъй че може да го пощадят. Wink

# 167
  • Другата България
ЗА ИВ - има ли шанс според Вас за завой от Продукцията в последния момент?
Никакъв.
Редакторите са за гонене, ако си права. А според мен си права, аз мисля същото - че е много малко вероятен завоя.
След тази вечер ми е трудно да повярвам в някакъв завой, наистина.
Досега залагах на Лефтеров, вече ....не знам.

# 168
Генчо не го ли изтипосаха като женомразец още в началото? Помня, че имаше нещо там. И на него ще му скроят шапката. Я някой пъзел, я ще прекарва топче през мрежа Joy

# 169
  • Другата България
Същото си мисля.

# 170
Най-тъпото е, че без Елица, предимствата и безумния едит бих могъл да харесам Алексио си мисля.
Но това безумно лъскане през последните два-три епизода ми идва ама много,много в повече. И започвам да се оглеждам за риза и ютия с надежда.

# 171
Генчо не го ли изтипосаха като женомразец още в началото? Помня, че имаше нещо там. И на него ще му скроят шапката. Я някой пъзел, я ще прекарва топче през мрежа Joy
Това с женомразеца не беше ли във възитката. Визитките често са пълна режисьорска измишльотина. Справка - тази на Мира. Джаро каза, че е питал Мира за нея - било си е режисьорско решение да е представена така и няма нищо общо с нея. Също - на Георги. Също - накарали Елия да каже, че ще си търси мъж във формата (пожарникар, лекар, полицай... при наличието на Морунката и Стоян).
Гената за финал няма да стане - фината моторика му бяга. Та ще го използват докрай, преди са му бият шута.

# 172
  • Другата България
Нали писах същото преди малко в темата. След Филип и Гого, Алекса е човека, който би бил мой фаворит от мъжете в предаването. Силен, можещ, с позиция, и мисля, че е добър човек. Обаче, заради не Елица, а продукцията, която го е принудила да влезе с Елица, за да имат сюжетите, които разиграха и продължават, отношението на аудиторията е по-скоро негативно. Като гледам, и на участниците.

# 173
  • София
ЗА ИВ - има ли шанс според Вас за завой от Продукцията в последния момент? Никак не ми се връзва да съм познал победата на Алексио в края на третата седмица/началото на четвъртата само по едит.
През първи сезон едита на Веско беше подобен, но в пъти по-малко натрапчив. През втори Милен нямаше петънце по него докрая. В трети Андрей още през първата седмица стана жертва на Красима и Братоев, и след това само подържаха линията му да гони Красима до дупка. Не беше типичен винер едит неговото.
Не знам, но на мен мисълта за "winner's edit" ми мина през ума, в  момента, в който си разказа историята от казармата, която нямаше нищо общо с епизода,  съвсем в началото, тогава изглеждаше смешно това предположение, а ето ни сега. Имах разговор, който споменах и в другата тема, но тъй като екипи на "ИВ" правят мониторинг на социалните мрежи и форуми, не ми се пишеше конкретно, в който ми се стори, че човекът се опитваше да приложи обратна психология, питайки ме дали наистина съм сигурна, че това е победителят, но аз не трепнах, в знак на което получих усмивка. Smile Също - не остава незабелязано правенето на постоянни IG Lives и честото събиране на участниците от всички племена извън игрите, което често показва кой къде би попаднал на по-късен етап, както са наложили промени тази година относно това, че всички трябва да се "върнат" на една и съща дата в социалните мрежи, така ще наложат и за това. Но на мен не ми се иска, смятам, че приятелствата и предаванията на живо са едно от най-положитлните неща, излезли от формата.

Последна редакция: ср, 09 ное 2022, 14:47 от La Vikinga

# 174
  • Sofia
Не гледах точно днес Игрите и не знам, дали нещо конкретно те провокира да питаш за Алекса. Но на мен ми направи впечатление, как в едни момент неприятното държание на Алекса рязко намаля като ефирно време, докато това на Виктория си остана. Само че величаенето му на мен ми бие повече на нелепост. Имам предвид, че лека-полека ще започнат да му подаряват по един букет всеки епизод, докато ни разказват как спасява бебе-сърничка с една ръка, докато с другата превежда баба през светофар. Действително е смехотворно и ми намирисва на некадърни редактори тази година.
Аз все си мисля, че победителят ще изскочи от тихите води. Ако не бяха вкарали Георги в центъра на драма, го бях заплюла него за победител. Сега клоня към Лефтеров и Зори по същата причина.
Лефтеров тази вечер пое попътя на Жорето,абсолютно същия сценарий. Wink

# 175
# 176
Чудех се, дали да коментирам последния епизод на Игрите.
Само искам да изгледам финалните надписи, да видя кои са редакторите тази година, че ми е прелюбопитно.

Много слаба, читалищна версия на латино-сериал.
Първият сезон беше сезон на грешките - и необезопасените игри, и тъпия финал. Но беше първи и хайде, да кажем, учеха се как се прави. Втори и трети бяха трагедия откъм каст и откъм опити да направят някакъв водевил. Но в трети оправиха нивото на битките. Този сезон имат чудесен, прекрасен каст. Битките са оптимални (явно не можем да минем без мрежичките и кубчетата, карай да върви).
И защо, да му се не знае, защо е нужно този каст и този реквизит да се употребят за тази неприятна за гледане пародия на каквото и да било!
Днес съветът на жълтите беше някакъв нелеп етюд на Ралица (водещата), с който в НАТФИЗ, надявам се, не биха я взели. То речи, то въпроси, то морал, то чудо.

И тази битка ли са преигравали, та Гого и Лефтеров редяха като на забавен каданс? Защото е трябвало да излезе битка, в която падат на пъзел?
И защо някой трябва да пази когото и да било от каквото и да било в това предаване? Доколкото помня, гледаме индивидуално състезание за голяма парична награда. За да спечели един, всички трябва да излязат. Никой никому нищо не дължи. Има симпатии, има съмнения за много неща, но да държиш сметка на някого, защо е номинирал еди си кого или е оставил друг да ходи на битка, е просто нелепо.

# 177
  • Другата България
Скрит текст:
Чудех се, дали да коментирам последния епизод на Игрите.
Само искам да изгледам финалните надписи, да видя кои са редакторите тази година, че ми е прелюбопитно.

Много слаба, читалищна версия на латино-сериал.
Първият сезон беше сезон на грешките - и необезопасените игри, и тъпия финал. Но беше първи и хайде, да кажем, учеха се как се прави. Втори и трети бяха трагедия откъм каст и откъм опити да направят някакъв водевил. Но в трети оправиха нивото на битките. Този сезон имат чудесен, прекрасен каст. Битките са оптимални (явно не можем да минем без мрежичките и кубчетата, карай да върви).
И защо, да му се не знае, защо е нужно този каст и този реквизит да се употребят за тази неприятна за гледане пародия на каквото и да било!
Днес съветът на жълтите беше някакъв нелеп етюд на Ралица (водещата), с който в НАТФИЗ, надявам се, не биха я взели. То речи, то въпроси, то морал, то чудо.
И тази битка ли са преигравали,
Скрит текст:
та Гого и Лефтеров редяха като на забавен каданс? Защото е трябвало да излезе битка, в която падат на пъзел?
И защо някой трябва да пази когото и да било от каквото и да било в това предаване? Доколкото помня, гледаме индивидуално състезание за голяма парична награда. За да спечели един, всички трябва да излязат. Никой никому нищо не дължи. Има симпатии, има съмнения за много неща, но да държиш сметка на някого, защо е номинирал еди си кого или е оставил друг да ходи на битка, е просто нелепо.
Да.

# 178
Презаснемана е, да, ама след финала.

Единственото удоволствие, което ми достави този епизод, беше Жоро. Играеше "като за последно", играеше за себе си, за да си достави удоволствие, и за публиката, за да се наслади на макс. За мене поне беше така.

Последна редакция: чт, 10 ное 2022, 09:20 от Bilyana14.

# 179
  • Козлодуй
Прекалено много се влияете от злословенето в мрежата - аз нямам фейсбук и не знам за какво говорите - предполагам само, че защото са арестували бивши участници защото са хвърляли пиратки по арената затова са злословили във фейсбук и вие им вярвате и се разочаровате. Simple Smile Наслаждавам се на игрите и без тези коментари и наистина тази година без коментарите са ми много по-интересни игрите - хейтъри винаги ще има не позволявайте да ви въвличат. Това си е мое мнение разбира се Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт