ТВ спамо-чат - за минали, настоящи и бъдещи формати, за участниците в тях и не само - тема 10 📺

• 27 803
  • 736
  •   1
Отговори
# 675
  • Козлодуй
Не смятах да обсъждам Сървайвър защото наистина нямам време едвам ми стига да изгледам на запис предаванията а камо ли да чета коментари - тя става дълга и широка - затова не съм се абонирала за темата - моля да ме извиниш Diavolo, знам че се стараеш и темата е превъзходна но това е положението Simple Smile Много са ми интересни вашите мнения Simple Smile

# 676
Много любопитен въпрос е това, кой би спечелил формата при едно гласуване днес. Аз ще заложа срещу Благо, той има само три сигурни гласа според мен - От Георги, Татяна и Иван. Светослав може би също, но съм с едно наум за него. За Иван биха гласували повече хора, отколкото за Благо. Но зависи и между кои играчи е изборът на самото гласуване, разбира се.

# 677
  • Козлодуй
Уф не ми се иска така да се избере победителя - искам да спечели най-достойния, а не най-големия интригант Simple Smile Изобщо не харесвам Благой особено като разбрах че има 4 деца от 3 различни жени - ужас - това се казва непостоянен човек за мен на този човек не бива да се има доверие изобщо Simple Smile

# 678
  • Другата България
Много любопитен въпрос е това, кой би спечелил формата при едно гласуване днес. Аз ще заложа срещу Благо, той има само три сигурни гласа според мен - От Георги, Татяна и Иван. Светослав може би също, но съм с едно наум за него. За Иван биха гласували повече хора, отколкото за Благо. Но зависи и между кои играчи е изборът на самото гласуване, разбира се.
След последното промо все повече започвам да симпатизирам на Станилия. Много мисъл има при нея и реална преценка на ситуацията в червеното племе. Само заради нея не ми се иска да падат те, защото тя все ще е номинирана, особено ако Джизо се усети, че се опитва да “му мъти водата“. Дано успее да пробие с Жоро, но се съмнявам, при него на етаж две е трудно, по-скоро ще “снесе“ инфото на Вожда и това веднага ще сложи мишена на гърба на Станилия.

# 679
  • Козлодуй
Да и аз я харесвам - напълно подкрепям Simple Smile

# 680
Ехооо)) Къде сте, бре))
Каня ви да пишем в темата за Сървайвър. Не, че е нещо, ама поне е интересно мисля след слабото начало.
Напоследък ви изпуснах, проблеми ,болести , пиша в някои теми, ама..
Не гледам конкретно нищо, защото се дублират. Хелсът исках да гледам , но избрах Сървайвър, много тъпо са го направили така и мисля , ако правят някаква извадка за гледаемост, то не е истинска. Отделно губят в желанието си да дублират конкурента. Ако се разминаваха различните предавания по двете телевизии, може би повече хора щяха да гледат и да е по-интересно повече формати, както и да се разбере кой наистина е по-добрият и избраният. Но...това мое мнение, стана поне при мен някакъв микс и накрая от всичко по нещо и от нищо нещо стана.
Та..елате в темата за Сървайвър, които го гледате, а които не го гледате -гледайте го))
Врабчо, как си, липсват ми коментарите ти там)))
Билянчето и то, ама май се появи за малко, нямам спомен((

# 681

Тук съм Hug Heart
Чета, като пише някой. Само ще се запиша в следващата тема и пак ще си чета само. И ще чакам да се напълни със съдържание сама. Явно съм проспала, кога от най-обикновен спам се превърна в някаква наследствена титла, която се предава от потребител на потребител с благословия за някаква специална мисия. И то от потребители, които се появяват за тур за овации на последните пет страници. А балъците пак да движат и поддържат после и следващата тема, докато не дойде някой мениджър-тема да им съобщи, какви са бъдещите творчески планове за темата.

Да се надяват на Билянка и още двама-трима по-активно пишещи, да напълнят със съдържание и следващата тема. Аз съм пас и мога и да си чета само.

Но понеже така и така се отчитам с пост, да кажа, че днес стана много хубав епизод на Голямото преследване.

# 682
Врабчо, какво е станало(( Нещо обидена ми звучиш(( Как така само ще четеш, ами нали тук затова се направи темата да се пише свободно и всеки какво си иска и мисли за тв предаванията.
Гледай Сървайвър, мисля вече ще ти хареса, надявам се.
Иначе по изключение и аз гледах преследването и ми харесаха двамата, заслужено си спечелиха паричките хората.  Хубаво се получи.
И Хелса ми харесва , май е интересен, ама ...така лошо са го направили, че едно от двете може, а тук има съоръжения, игри, не харесвам стратегиите и лицемерието (то било водещото ) но пък...Бе една Радостина от 1 сезон (помните я) щеше да им покаже как се играе с плетки и шевици, ама..
Врабчо, няма се ядосваш, идвай да гледаш и пишеш за сървайвъра))

# 683
  • София
Твърде лично се приема, това си беше форумен израз. За всяка тема се използва, за който съставя новата, пуска анкети и тн., но е ясно, че темата се пълни от пишещите в нея. В другите теми даже яко се благодари всеки път при нова такава, аз лично не го правя. За тема без хубав първи пост не виждам смисъл, а на другите се старая с мненията си да покажа, че уважавам труда им.

Всеки един е ценен. ❤️

# 684
Аз пък да си поръся главата с пепел и да обявя, че в Сървавър темата май няма да пиша.
Написах нещо за Благо, че не е стратег и ме докладваха и изтриха.
Вече станах много чувствителна на тези неща.
Та..май там няма да пиша, беше весело и толерантно, ама ...явно има и там нещо гнило. Не ми харесват тези неща, натоварват ме и не се забавлявам, а целта е точно това (поне за мен)

# 685
  • София
Във всяка тема за риалитита, звезди и тн се трие редовно, модератори следят постоянно, не е само до докладване. От началото на годината трият в пъти повече и то мнения, които са по правилата. Най-зле е в Ергенът и особено в Звездната, там има известни, за които въобще е забранено да се пише. Мен не ми пука, имам си далеч по-сериозни проблеми, че да се дразня на форума. Все някой ще ми е прочел мнението.

# 686
  • София
Аз дори не съм видяла това мнение за Благой, видях само това на СлаБе.

# 687
  • София
Фани, аз го видях и все още го виждам, освен ако не е имало и второ мнение. Писала си, че е ленив, че го мързи да гледа, че не е стратег и се изтяга по цял ден.

# 688
Аз дори не съм видяла това мнение за Благой, видях само това на СлаБе.
Слабе отговори на моят пост (изтритият вече), но нейният стои. Както и да е. Нищо обидно или нещо цинично не съм писала, нито пък да не е по темата там.

# 689
  • София
Аз виждам ето това:

Общи условия

Активация на акаунт