Цялостен ремонт на баня

  • 2 223
  • 5
  •   1
Отговори
  • Мнения: 7
Здравейте,

Налага се да направя цялостен ремонт на баня в гр. София и моля за съвет относно няколко неща:

1. Изпълнител - моля за препоръки за майстор. Хората, с които съм се свързала за момент отговарят само за подмяната на плочките, а за ВиК искат да си намеря и да координирам друг човек. Иска ми се да е някой, който може да поеме целия ремонт - било то сам или с още някой, с който си партнира.

2. Обзавеждане за баня - какво е мнението ви относно черните матови душове и мивки? Представям си, че върху тях капките вода си личат още повече и трябва да се търка едва ли не след всяко къпане, за да се поддържа красиво, но може и да греша. Ще се радвам хора, които имат такова обзавеждане, да споделят опита си. Красиво е, но е по-скъпо и се чудя дали си заслужава.

3. Относно тоалетната - спряла съм се на Grohe или Ideal Standard - Vidima. Доста са увеличили цените (а дори съм си харесала стар модел, нов подобен е вместо 600 и нещо, 900 и нещо лева) и се чудя дали няма някакви чуждестранни сайтове, откъде може да се поръча без доставката да е още стотици левове. Ето този модел ми харесва много (извинявам се за дългия линк): https://bania.bg/%D0%BA%D0%BE%D0%BC%D0%BF%D0%BB%D0%B5%D0%BA%D1%8 … 0%B5-seva-l.html/.

Знаете ли сигурен сайт, от който мога да поръчам модел с такива функции на по-ниска цена? Отворена съм за предложения и за други марки, от които сте доволни, разбира се.

Много ще съм благодарна, ако някой се отзове. Това ще бъде първият ми ремонт и всякакъв споделен опит ще ми е изключетелно полезен.

# 1
# 2
  • Мнения: 1 010
За ВиК мога да предложа Румен Янков , има го тук в Белия списък на майсторите . От моя майстор , който ми прави ремонта  знам , че работи добре човека .

# 3
  • Мнения: 7
За ВиК мога да предложа Румен Янков , има го тук в Белия списък на майсторите . От моя майстор , който ми прави ремонта  знам , че работи добре човека .

Благодаря! Видях го в Белия списък и утре ще му се обадя. Само с ВиК ли се занимава?

Последна редакция: пн, 17 окт 2022, 20:34 от YanaY3

# 4
  • Мнения: 2
Здравейте!
Търся плочки за баня модел Тукан амарило зебра 7 кв.м. и Тукан амарило  7 кв.м.

# 5
  • Мнения: 1 095
Здравейте, търся някой, който да ми направи цялостен ремонт на баня в гр. София, но един човек/екип за всичко от ВиК до плочки , наклони и тн. абе всичко. Много благодаря предварително.

Общи условия

Активация на акаунт