За конспиративните теории

• 6 699
  • 154
  •   1
Отговори
# 45
Хаха. Кое е аксиомата? Или не виждате възможностите на една система да има достъп до огромна аудитория...
И аз ако се бях омъжила за богаташ навремето, сега щях да съм изрусена и със силикон.
Въпрос на личен избор. "Ами ако баба беше дядо"

# 46
  • Далечният изток
Че то пък е толкова лесно да се изрусиш и да си сложиш силикон...
Какъв богаташ?!

# 47
Липсва мотивация и финансиране. Според дадения пример. Нищо лично...

# 48
Като читател на Оруел и Хъксли, конспиративните теории винаги са ми интересни. Любопитна съм, още в 10-ти клас четях книги за масоните и Новия Световен Ред. В последното не вярвам.

Кемтрейлс и теориите за чиповете на Бил Гейтс ми се виждат крайно несъстоятелни.

Вярвам в науката. Забелязвам, че някои хора, които се вързват на наночастиците на Гейтс и прочие, отричат научните данни за ваксините и климатичните промени. Лично на мен това не ми звучи добре.

Но в същото време не мога да отрека факта, че някои истории, които изглеждат като конспирация, се оказват вярни. Опитите на ЦРУ за контрол върху съзнанието през 60-те, за които Клинтън се извинява публично.  Синдромът Хавана при американските дипломати в Куба и Китай. Скандалът с Байер около контаминирани с ХИВ препарати. Списъкът продължава. Не се съмнявам, че биологични, био-химични, -физични и климатични оръжия биват разработвани строго секретно.

Та, лично аз не залитам в нито една крайност. Нито, че конспирациите са единствената истина, нито че са пълни фантасмагории. Зависи от теорията.

С отворено съзнание съм и нямам нищо против, ако някой може да ми промени мнението за дадена теория.

# 49
Че то пък е толкова лесно да се изрусиш и да си сложиш силикон...
Какъв богаташ?!
Има разлика между русото на Златка от ранните ù години (или месеци?) и русото, което поддържаше, докато имаше по-заможни спонсори. Същото и за Антония Петрова. Изрусявала съм се и аз и имам челен опит по въпроса, затова не съм руса сега. За силикон пари от джоба си няма да вадя.

# 50
  • Далечният изток
Не знам, аз съм руса от 20+ години... Сама се боядисвам, никога мъж не ми е платил боядисване. Силикон не ща, щото гърдите ми са хубави...

# 51
Силиконът не е за хубавост, а за размер. И изрусени познавам ... твърде много. Откакто видях какво се пише в темата за боядисването, гледам да избягвам коментари по въпроса, предпочитам си спокойствието.

# 52
  • Далечният изток
Чакай, че се обърках в коя тема пиша.
Мислех, че коментирам комплексите на Ариел...

Силиконът е за запълване на ментални липси. Всички проблеми са в главата, не в тялото, не в косата.

# 53
Я споделете накратко тази конспиративна теория? Joy

# 54
  • Далечният изток
Руса жена с хубави гърди задължително има богат спонсор...  Примерно...

# 55
Хубави или силиконирани?

# 56
  • Далечният изток
Хубави. За размер не претендирам, ама има естествено големи бюстове много...

# 57
Значи след като Вие сте руса и имате хубави гърди означава,  че имате богат спонсор. Joy

# 58
  • Далечният изток
Ммммда, точно така... Темата е за конспиративни теории все пак. Grinning

# 59
Конспиративните теории са опростено обяснение на явления и събития, които хората забелязват, но не могат да си обяснят. Също като религиите.

Така де, във всяка лъжа има 1% истина.
Обаче, от вярващите в кемтрейлс мислиш ли, че има 1%, които да знаят това, което разказваш?
Няма нужда да го знаят, защото се е случило преди повече от половин век. Достатъчно е да знаят, че правителството и то уж едно от най-демократичните е способно да го направи и да го прикрива с години това. Тогава не са го знаели, че се случва, както и ние не знаем какво става днес. Ще се разбере евентуално след 50 години като разсекретят днешните  секретни документи. Ако някой не пренапише историята междувременно.

Общи условия

Активация на акаунт