"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 59

• 46 416
  • 853
  •   1
Отговори
# 60
А на коя седмица отговаря бременността според ехографа?

# 61
Каза ,че не може да ми отговори с точност ,но е под 3 седмици ,съвсем малко е ,прилича на кухо яйце и със сигурност още няма сърдечна дейност. Това бяха думите ѝ. Имам симптоми от няколко дни (максимум седмица) сънливост ,болки ниско долу и чувствителност на гърдите

# 62
Няма как да е под три седмици, тогава е овулацията. Възможно е, заради по-дългия цикъл да сте имала късна овулация и затова да е толкова малко. След седмица като идете на преглед, ще се разбере дали се развива бременността.

# 63
Тоест самото оплождане би трябвяло да се е случило по-рано в началото на месец октомври или както казва тя докато съм приемала Дуфастон?

# 64
  • София
Аз бих отишла при друг лекар.

# 65
Здравейте,може би е глупав въпроса ми,но да попитам все пак.
От 3 дни ми е доста отпаднало,на моменти ме болят гърдите и яйчниците(по принцип започват да ме болят 2-3 дни преди цикъл),в редки случаи ми се и повдига,направих си тест Lady лентичка вчера и излезе съвсем  бледа втора черта(освен ако не ми се е привидяла). Днес направих Престо,който беше категорично отрицателен
ПРМ 16.10,по календар следва да ми дойде на 9.11.

# 66
Имаш още 5 дни до цикъл. Твърде рано е за тест.

# 67
  • София
Този също е отрицателен.
Съвсем отделно - твърде е рано за тест и симптоми.

# 68
Благодаря за бързите отговори! Simple Smile

# 69
Здравейте, да споделя и аз моите терзания дали съм бременна. Последен цикъл 6 октомври, доказана овулация на 25 октомври, продължителност на цикъла 28-29 дни. Днес (04.11) направих теста за бременност, който е в комплекта с тези за овулация - марка Lady Test (не с първа урина, а следобяд) и излезна многооо бледа втора черта, чак се чудя дали не ми се привижда. Ще прикача теста да кажете и вие как мислите Simple Smile Днес трябваше да ми дойде цикъла, пробвали сме редовно за бебче около овулацията. След този Lady Test направих Sure Check, който е отрицателен. Благодаря Ви предварително Simple Smile

# 70
За мен е положителен.

# 71
  • Варна
Определено има черта. Simple Smile Направете тест утре сутринта пак. Аз съм с овулация на 24-ти и съм решила да чакам до понеделник, но може да се изкуша да се тествам утре. Simple Smile

# 72
Аз все още чакам да ми идва цикъла. Вече имам 13 дни закъснение и два отрицателни теста за бременност 🤨

# 73
Аз все още чакам да ми идва цикъла. Вече имам 13 дни закъснение и два отрицателни теста за бременност 🤨

Ходила ли си на лекар?
И аз бях така с 12 дни закъснение ,безброй отрицателни теста ,дори преглед на който бяха категорични ,че няма бременност. След още 10 дни без цикъл отново отидох на преглед и ми казаха ,че съм бременна…
Хубаво е да те погледнат ,не го отлагай
Дано е това което искаш Simple Smile

# 74
Скрит текст:

Ходила ли си на лекар?
И аз бях така с 12 дни закъснение ,безброй отрицателни теста ,дори преглед на който бяха категорични ,че няма бременност. След още 10 дни без цикъл отново отидох на преглед и ми казаха ,че съм бременна…
Хубаво е да те погледнат ,не го отлагай
Дано е това което искаш Simple Smile
Не съм ходила на лекар но имам един въпрос . Ако ходя на лекар частно или на някоя лаборатория за ЧХГ резултатите личния лекар ще ги вижда ли т.е без направление при него да излизат резултатите ?

Последна редакция: пн, 07 ное 2022, 15:20 от AnMary

Общи условия

Активация на акаунт